Son Zamanlarda !Yine! Artan Hayvana İşkenceler

mishathecat
mishathecat

116964 Puan

Belki okumuşsunuzdur; geçenlerde Ankara'da birisi kangallarını yavru eşek ve annesinin üzerine salıp yavru eşeği öldürtmüştü annesini de yaralatmıştı. Bugün de İstanbulda birisi kargayı iple asmış penceresinden. Aranızda avukat vs. mesleğe sahip olanlar hiç mi umut yok yasa çıkarılmasıyla ilgili? Bir seçim vaadiydi ama yapılmadı malesef. İmza toplasak o da yetmiyor ya da kabul edilmiyor. Sokaklara koyduğumuz mama ve su kapları kırılıyor çöplere atılıyor, belirli imkanlarla yaptığımız yuvalar yıkılıyor. Dertleri ne bu insanların anlamlandıramıyorum gerçekten..

8 CEVAP

Bulutcemre
Bulutcemre

111956

Sevgi görmemiş bazı insanlar küçük bir sevgi kırıntısı görmeye tahammül edemiyorlar

Bir hayvana ne garezin olabilir ki?... Hakkini mi yedi, evinden bir sey mi caldi, ailenden birini mi öldürdü ne yani? İnsanlari anlayamiyorum bu bitmez hep yapan olacak alisilamaz bir durum benim icin. Herkes icin oyle her yerde karsima cikiyor uzuluyorum yapabilecegimiz seyleri yapsak bile birsey olmuyor adalet yok.

Zukoo
Zukoo

14016

Bu insanların hepsi hasta. Hepsi. Bu yaptıklarını asla haklı çıkarmaz ama ufak bir para cezasıyla salınan bu insanlar tedavi de olamaz. Hastanede tedavi görmeleri gerekiyor hepsinin.

Shaco
Shaco

14771

bizim ülkemiz böyle şeylerle uğraşmıyor maleseff gereksiz ve geçici geliyor onlara benimde çok çevremde böyle bir sürü haber var ve birerbir şahit oluyorumda yazıda yazsak polise veya jandarmayada bildirsek para cezası ile atlatıp tekrar yapıyorlar eli emeğe değmeyen acıdan ve beterlikten zevk duyan mendaburlar dolu neyse şimdi akşam akşam moralde bozmak istemiyorum …….

mishathecat
mishathecat

116964

Atılan kaplara yenisini eklemek için plastik şişeleri kesiyorum artık, ağızları kesilmesin diye de kenarlarını çakmakla yakıyorum. Hep attıkları için kap şişe dayanmıyor artık. Bugün yine belirli yerlere su ve mama koyacağım umarım atmazlar yine

Raraco
Raraco

850

Bencillik, duyarsızlık, hayasızlık, edepsizlik... Ne derseniz deyin. Kendini baska irklardan (hayvan, bitki) üstün görme, hatta bircok insandan da. Orta çağ bilinci. Eğitim olmadan ne adalet sistemi düzelir ne de farkindalik gelişir. Kendimizi heder ettigimizle kalırız.

blue_hpood
blue_hpood

128183

insanların bir derdi yok. yalnızca kötüler. içindeki vahşiliği dışa vurmak için bulduğu en savunmasız canlıları kullanıyor. yapılacak bir şey yok. bu insanlar artık düzelemez zaten. yapılacak en iyi şey, küçükleri iyi yetiştirmek. yasa falan da çıkacağını zannetmiyorum. insanları katlediyorlar, dışarıda serbest dolaşabiliyorlar...

Shaco
Shaco

14771

sokak hayvanları için her yer kapalı olmasına rağmen gidip mama alıyorum bütün gün dağıtıyorum ertesi gün kapların ve koyudğum tasların yarısı yok içine çöp atılmış yada kırılmış fırlatılmış buluyorum yazıklar olsun bu insanoğlu diyecekleri şeylere

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 503 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80872 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR