Hayvan Nakliyatı!!!

Yagizsolakk
Yagizsolakk

3184 Puan

**Umarım doğru yere konu açmışımdır. Sorum şu böyle bi sektör gelişiyor ülkemizde de sizce bu sektöre ihtiyaç duyuluyormu gerçekten işe yarar ve tercih edilesi birşeymi?
Bu işi yapanlar yanlış anlamasın meraktan soruyorum ve yapanlarda cevaplarsa veya deneyimi olmuş olanlar teşekkürler. **

15 CEVAP

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Bir hayvanın yanı sahibinin kucağıdır. Kendi imkanlarımla bebeklerimin her şeyini karşılıyorum açıkçası bir başkasına da emanet etmem...
Bence bu bir iş kolu veya ticari bir şey olamaz böyle bir düşünceniz varsa...

Yagizsolakk
Yagizsolakk

3184

Şöyle söyleyeyim düşününki kişi sivastan bi kanfal aldı çünkü sivas harici üretim çiftliklerine güvenmiyor ee bu adam sivasa gidemiyor ee satıcıda her bir yavruyu tek tek türkiyeye dagıtamıcagına göre ne yapıcak bu sektörden yardım alması gerekecek. Vakti zamanında bu sektör olmadan önce bir adet husky almıştık eski usul anam babam usulü otobüse vermişlerdi yavrucak ölmüştü bunlarda var ben şunu anlamıyorum hayvan sevgisiyle bu durumu abartıp her konuda yok olmaz yanlış denmesini. Evet bir zamanlar düşünmüştüm bu işi yalana gerek yok sonra bizim ülkede kişilerin kafa yapısından vaz geçtim ama sonra bi sorayım dedim. Fiyatlar uçuk değil aslında km başına 4-5tl ideal şöyle düşünün 500kmde aracın yakıtı ortalama zaten 500ü buluyor git gel şeklinde. Bu işten geçim saglayanda hayrına yapamaz malesef hani bu şekilde de düşünebiliriz birazda ama bana günümüz kpşullarında mantıklı ni ulaşım gibi geliyor. Tabi kara düzen degil AB STANDARTINDA YAPILMIŞ SİSTEMLERLE KASALARLA YAPICAKSIN ALDIM HAYVANI TESLİM ETTİM DEĞİL YANİ.

eylemcaliskan
eylemcaliskan

12219

Çok güvendiğimiz havayollarının bile hayvan taşımacılığında büyük fiyaskoları var. Şahse işlerini layıkıyla yaptıkları sürece hiçbir sorun görmüyorum.

hayvansever_
hayvansever_

118851

''Şöyle söyleyeyim düşününki kişi sivastan bi kanfal aldı çünkü sivas harici üretim çiftliklerine güvenmiyor ee bu adam sivasa gidemiyor ee satıcıda her bir yavruyu tek tek türkiyeye dagıtamıcagına göre ne yapıcak bu sektörden yardım alması gerekecek.''
Bence gayet mantıklı bir fikir. Çünkü dediğiniz koşullarda bir hayvanın elinize ulaşması çok zor oluyor maalesef o yüzden bir pete uygun koşullar sağlandığı takdirde çok kullanışlı bir şey bu. Çok da fiyatlı değilmiş açıkcası.

Linsenpai
Linsenpai

117282

Kuzenim üç bacaklı kedisini başka bir şehirden petnakille aldı. Tabi ki hayvanların strese girmesini istemeyiz hiç birimiz ama uzun vadede iyi bir yuvası olacaksa mantıklı gibi geliyor bana. Bazen internette de görüyorum köy veya az donanımlı yerlerdeki hasta, yaralı kedileri başka şehirlere sevkediyorlar daha iyi bir veterinerde tedavi görmeleri için. Özellikle o durum için çok iyi.

Linsenpai
Linsenpai

117282

Tabi ki hayvan için gerekli koşulların sağlanması ve pozitif bir yolculuk geçirmesi de en önemli şey

Kurter
Kurter

11046

Bu adam hiç dışarıya cikmiucak mi uzun yolculuğu olup yurt dislarina gidicek tatilde bayramlarda kolu komusya gidicek misafirliğe giden ailelerin kaç kişisi benim evime köpek kedi girsin diyip kabul edicek bir sürü boyl3 insanlar var pansiyona bırakıp giden van da bile boyle pansiyon varsa düşün yani elinde sonunda bir yere gidicekler 1 hafta 3 4 günlüğüne 5 6 hayvan için otel kursan kırarsın para nakil yapacağına ben böyle düşündüm buda benim fikir oda senin sürekli nakile ihtiyaç olucak mi bide o var bu ev taşımacılığı değil ki hep nakil olsun otel olsa bahçesi on numara sağlıklı izmirde hayvan pansiyon otellerini araştır dizaynlarina bak derim ben yoksa dediğini de yap kimse karşı gelmez burda sana düşüncen iyi ve yardim sever olduktan sonra

Yagizsolakk
Yagizsolakk

3184

Aynen çyle hemen bizim millette şu algı oturmuş hayvan seviyoruz bu işten 1 tl bile para kar amacı güdülüyprsa hooop hayvanlar ticari obje değil. O zaman mamada bedava olsun kedi kumuda tasmada. Ben bu siteye bir konu açarken gerçekten diyorum ki gene birisi şöyle diyecek falan. Mantıkla hareket çerçevesinde bir konu bu lütfen artık yok yanlış falan yazılmasın. Tenzih ederim bu düşüncede olmayanları. Hayvan nakli konusunda araştırmalarım devam edecektir.

Jude
Jude

1808

Merhabalar petnakiller var ama bazen fiyat olarak uçuk rakamlar olabiliyor .Zaten paticanın canıyla yuvasıyla ilgilenen kişiler masrafı genelde kendi cebinden karşıladığı için ilan açıp yakın çevresiyle nakil durumunu gerçekleştirmeye çalışıyor.Şahsen bizler böyle yapıyoruz ,ama taşın altına kendi elini de koyabilecek bir proje sahibi olursa hayvanseverlerin onu destekleyeceğini düşünüyorum

Kurter
Kurter

11046

Nakliyat yapacağına okadar benzin parası gerçeğine saga sola sürekli gidip geleceğine biraz paraya kiy hayvan pansiyonu aç otel gibi saga sola giden tatile giden uzun süre yolculukta olan insanlara ihtiyaç olabili4 şahsen ben pansiyona koyuyorum zor durumda kaldıkça ve güvenilir temiz yer

Yagizsolakk
Yagizsolakk

3184

@kurter : iyide örneği verdim. Adam satın aldıgı şehirden veya sahiplendiği yerdeki insana pansiyona koydurdu diyelim ya sonra??

psabrk
psabrk

116634

Bu hizmet yokmu var zaten ?
Ayrıca çoğu insan havayollarıyla giden insanlara hayvanları emanet edip biletini alıp yolluyor zaten.

psabrk
psabrk

116634

Ha eğer siz ben böyle bir hizmet kuracağım diyorsanız kötü olmaz ama şehirlerarası bir hizmet.
Konforlu bir taşımacılık olmalı
Ben şehir içi sandım ilk başta sanırım siz şehirler arası taşımacılıktan bahsediyorsunuz

Yagizsolakk
Yagizsolakk

3184

Aynen şehirler arası şeklinde yoksa ttabi şehir içi artık belediye otobüslerinede bindiriliyor gerekli tedbir dahilinde diye biliyorum.

sekerfare21
sekerfare21

115656

Aslinda guzel olabilir ama ne kadar siklikla kullanilir. İki yavrum var sahiplendirmek yerine annemlere gondermek isterdim, evleri cok daha genis benimkinden, nasil bakiliyor oldugunu da biliyor olacaktim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 841 Görüntüleme
  • 15 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80844 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR