Hayvana İşkenceye Ceza Gelmeli Artık!

GamzeUmucu
GamzeUmucu

3767 Puan

Şimdi instagram üzerinden gördüğüm bir videoyla mahvoldum başım tutmuyor :( nasıl vicdansız insanoğlu kedinin boğazına ipi bağlamış arka ayaklarına ayaklarıyla bastırıyor hayvanın inlemesi kulaklarımda çınlıyor :( ağır cezalar gelmediği sürece bu işkenceler devam edecek :-( neden bilmiyorum ama sizlerle paylaşmak istedim düşüncemi hayvana değil işkence söylenen kötü birşey dahi ağırıma gidiyor...

8 CEVAP

blue_hpood
blue_hpood

128183

ağır cezalar gelse de bitmeyecek çünkü insan bu, vahşiliğini daima sergiler. ama keşke ceza gelse de bu insanlar ortada dolanmasa tabii daha güzel olurdu. bahsettiğiniz videoyu dün ben de gördüm. bizim sevmeye kıyamayacağımız, minnacık bir kedi.. vahşi biri çıkıyor, öfkesini kediye kusuyor. ben yoruldum açıkcası bu olaylardan..

Siyammm
Siyammm

120334

Pitbul besleyenler 5 bin TL ceza kesildi skk hayvnaina tecavüz 950 TL lafın bittiği yer

GamzeUmucu
GamzeUmucu

3767

Pitbull besleyene ceza yazacaklarına hayvanların canına kast edenlere ceza versinler ! Gerçekten anlayamıyorum...
Ayrıca bu cinsler gercekten düşünüldüğü gibi değiller bitmedi bu önyargılar. Söylede birşeye şahit oldum arkadaşımın golden cinsi köpeği vardı parkta benim köpeğimle oynuyorlardı yerde ekmek görünce yemek istedi arkadaşımda kafasına hafiften vurup kızacakken arkadaşımın elini ısırdı baya baya derin ısırık tabi yani bunun cinsle alakası yok hayvan sürekli bi vurma vs yaşadığı zaman haliyle kendini korumaya alıyor. (Tabi sahibi tarafından kötü yetiştirilmişler için birşey diyemiyorum)

Zukoo
Zukoo

14016

Nasıl bir canilik bu aklım almıyor benim ya.

Kontesiim
Kontesiim

104582

Nasil zihniyetleri var nasil bir kalp taşıyorlar nasıl bir vicdan bende anlamış değilim.Biraz fazla yağmur yağinca havalar soğuyunca gece uyumakts güçlük çekiyorum dişardaki evlatları düsünmekten.Sıcak havalarda susuz kalacaklar diye ödüm kopuyo.Bazı şeref vicdan yoksulları bu evlatlara işkence ediyor ve cezası para bu cezalar caydırıcı değil bunu herkes biliyor ama bir türlü hayvan yasasını çıkarmıyorlar yeter bizler bu tür haberlerden yorulduk kaldıramıyoruz artik :(

GamzeUmucu
GamzeUmucu

3767

blue_hpood haklısın yine yaparlar ama en azından sonucunda bir ceza almış olurlar veya bir nebzede olsa azalabilir diye düşünüyorum..

blue_hpood
blue_hpood

128183

ceza alsınlar, evet. bunu yapanlar ortada dolaşmasın.. keşke bunu tamamen engelleyebilsek

Çok yoruldum bu vakaları görmekten.. O minicik savunmasız canların yaşadığı acıları görmekten, kalbimde hissetmekten, olur da bir şekilde yavrum kaçarsa bulamazsam sokağa düşerse böyle bir pisliğe denk gelirse diye düşünmekten, kabuslarimda bile bunu görmekten, gerçekten çok yoruldum. Neyi bekliyorlar gerçekten caydırıcı cezalar vermek için? Bunlar can. Nasıl olur da hala buna sağlam bir ceza verilmez.. delirmek işten değil.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 459 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80827 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR