Bir Sorun Mu Var Yoksa Sadece Psikopat Mı?

mervegck06
mervegck06

10457 Puan

Ya bir benim kedim mi eti sevmiyor? Şapşik E tüm et çeşitleri sakatat dahil denedim sadece tavuk ciğerini yedi. Mis gibi löp et kuzu haşladım burun çevirip gitti. Dana eti dana ciğer dana böbrek tavuk ve balık(hamsi, somon, levrek, uskumru, alabalık) da denedim yok yemiyor hasbam. Birde tavrı var ki komedi.
Ama gel gör ki evde bir patates hala mutfağın kapısında ağlamaya başlıyor patatesi yiyene kadar. Heleki brokoli kokusu alsın adam pıçaklar manyak.
Allahtan kuru mama var. Çok mutlu olmasa da yiyor. Birde mutamin organic başladık ki sadece hayatta kalma adına mama yiyor. (Şimdilik unique mama kullanıyoruz. Ama acana grasslands a geçmeyi planlıyorum.)
Sizce bu durum normal mi?

27 CEVAP

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Bence kediniz vegan olmak istiyor.

Sebzeli yaş mama yapmayi deneyin belki sebzeyle karisinca yer. Normal yemiyorsa valla yapacak birsey yok kediniz cidden vegan. Kediyse tabii. Hazir yas mama alin onu yiyormu? Yemiyorsa bile yedirmeniz lazim 2 gunde 1 yas mama yemesi lazim bobrek hastaliklari olusabilir yoksa.

Schesir yemeyen kedi mi olur yaw. Bu kedi cok garip gercekten. Bence sevinin kediniz özel bir kedi ben boylesini gormedim hazir yas mama sevmeyen keid mi olur :DD

TATA4242
TATA4242

118617

Vegan olmasın? @ZehraBulutt bu iyiydi.

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Yok yok işkembeyi haşlayıp sade olarak veriyoruz ona daha çorba haline getirmeden. Onu da şöyle keşfettik bir gün annem işkembe pişirmiş bizimki gitti deli gibi ellerini kokluyo yalıyo falan o şekilde, yoksa şuna işkembe vereyim bakayım demedim. Ben ağzıma sürmem normalde ama oğlum seviyor diye katlanıyorum bir de her yeri batırıyor yerken :)

mervegck06
mervegck06

10457

Sanırım türünü tek örneği. Bu sıpayı denediğim yaş mama ve et türü sayesinde sokak kedilerim bayram ediyor


Yediği tek et türü olan tavuk ciğeri ile evde mama yapmayı deneyeceğim. Ama çok fazla tavuk ciğeri tüketmesinin de zararlı olduğunu okudum. O yüzden kafam da deli sorular.

Minikmuezza
Minikmuezza

13161

Benim kedimde hicbir yas mamayi yemiyor bende cok mizdaribim kuru mamada az yiyor zaten zayif.whiskas felix matisse gourmet vitacraftmi ne bu yas mamalari denedim ama sadece suyu varsa suyunu iciyor :( ezme denedim onuda yemedi soslulaein sutunu iciyor sadece

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Şaka bir yana böyle et yemeyen kediler de var maalesef, patates, ekmek falan karbonhidratlı şeyleri hepsi yiyor da brokoli sevmesi ilginçmiş gerçekten.

mervegck06
mervegck06

10457

Veterinerimiz yapacak birşey yok kuru mama ile devam ek birşey vermene gerek yok dedi. Ama ben rahat edemiyorum. Yaban mersini bile yiyor et yemiyor

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Allah Allah kedi olduğuna eminiz di mi, başka bir şey olmasın bu hayvan. Yaş mama yiyordur inşallah en azından, hep kuru olmaz ya, böbreklere zarar.

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Size bir şey söyleyim de gülün, benim kedim işkembe çorbasına bayılıyor, çıldırıyor, kendinden geçiyor. Bu kadar varoş bir kedi olamaz.

mervegck06
mervegck06

10457

Annesi babası bayağı kedi yani (gayet de etçil) ama bizim sıpa biraz kutup ayısı tarzında

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Ya da haşlayın brokoliyi suyuyla verin yesin napalım, içi kuruyacak zavallının yoksa.

mervegck06
mervegck06

10457

Ya çok iyi sarımsaklı mı içiyor?


Su pınarımız olmasa da su tüketimimiz iyi su kabını sabah akşam dolduruyorum tamamen bitirmiş oluyor. Günlük ortalama 1, 5 su bardağı su tüketiyor

sekerfare21
sekerfare21

115656

Benimki de kirmizi et yemiyor. Bence biraz da damak tadiyla alakali olabilir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1139 Görüntüleme
  • 27 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80266 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR