Bu Nası Veteriner(Fotoğraflı)

Simgebykl
Simgebykl

5972 Puan

Sosyal medya uygulamasından bir veterinere(olup olmadığını da bilmiyorum) gittiğim veteriner kediye karma aşısının 3 doz yapıldığını ve her ay iç dış parazir olması gereltigini söyledi bende şaşırdım bunun doğruluğunu sormak için ona yazdım ve bana dedi ki sen bu hadsizliği nerden buluyorsun. İki para harcadın diye ölmüyorsun dedi. Bu insanlar nasıl veteriner olabiliyor? Kedileri eve hapsediyormuşuz


7 CEVAP

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Nerden buldunuz bu kişiyi ismiyle şifa edin bence...
Sadece para düşünülerek bitirilen okullar alınan diplomalar insanları böyle yobaz, bağnaz yapmaya yeterli olur...Harcanmış biri olarak görüyorum yaşı çok genç bile olsa...
Kedileri kimse eve hapsetmiyor şuursuz insanlar, okumuş cahiller! Beslediğimiz hayvanlar balta girmemiş orman hayvanları olsaydı evet haklısınız. Hayvan kaçaklığı kurbanı petshoplarda satılan hayvanları beslemiyoruz evimizde. Evimizdeki kediler kedilerini onun tabiriyle “eve hapsetmeyenlerin” kedilerinin tüm mahalleyi gezerek hamile bıraktıkları dişi kedilerden doğan kediler !!
“Doğal ortam” saçmalığı var bir de DEĞİL mi???
Sanırsın evimde Hindistan’dan kaçırılan Kaplan , Afrika’dan getirilen Aslan, Amerika’dan gelen Puma besliyorum...
EVCİL kedilerin doğal ortamı neresiymiş de biz alı koymuşuz acaba?? Doğal ortamları açlıktan süründükleri, yemek veya su bulmakta zorluk çektikleri, üşüdükleri sokaklar mı??
İnsanlardan işkence gördükleri, tekmelendikleri, arabaların altında ezilip öldükleri veya sakat kaldıkları ortam mı DOĞAL ORTAMLARI???
Evimize sokaktan bir kedi alarak bir hayat kurtarmış oluyoruz.Onun da sokaklarda işkence görüp ölmesini veya üreyip yeni doğanlarının da berbat şartlarda dünyaya gözlerini açmasını engelliyoruz ama tabii kimilerinin kafası bunları basmaz...

jamesdeen
jamesdeen

3306

Bak tecrübelerime göre diyorum; sadece kendi fikirlerinin doğru olduğunu, diğer insanlar ne derlerse desinler her zaman kendilerini haklı bulan yobaz insanlara laf anlatma.
Şimdi sen ona paragraflarca açıklama yapabilirsin. Tüm dünya senin dediğin doğru der. Ama bu veteriner(!) arkadaşımız yine kendisini haklı bulur.
Çok uğraşma yani, sal kendisini. Laf anlatamazsın böyle gerizekalılara

ferolet
ferolet

4170

Connected2me gibi bir sitede karşınızdaki ben insanım dese bile inanmayın bence. Veterinerim demiş saçma sapan konuşmuş tamamen vaktinizi boşa harcamışsınız. :)

Bulutcemre
Bulutcemre

111956

Valla daha fazla konuşup canınızı sıkmayın. Belli ki sadece okulu bitirmiş biri.Belli ki o da pek işe yaramamış.Ama umarım veteriner değildir. Kimlere emanet edeceğiz evlatlarımızı

tekir_boncuk
tekir_boncuk

2175

Allah allah, bugün önüme tam üç tane araba tarafından yaralanmış kedi fotoğrafı çıktı. Birinin çenesi kırılmıştı ki hala gözümün önünde. Demekki özgürlük çok da ne menem bişey değilmiş. Tamam oksijen almaları faydalı ama 1 yaşını dolduramadan manyağın biri tarafından tekmelenen, polis arabası tarafından ezilen, hatta çarpanlarin amaan kaza diyip durmadıgi bir ülkede özgürlük mü? Sokaklar bile YASAK kötülük dolu dünyada. Biz özgür bıraksak, diğer insanlar rahat bırakmaz.

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Bu kişi veteriner değildir bence ya.

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Son aşiyi da yaptirip oyle kavga etseydin sindi onun baslattigi aşi ayni mi farkli mi

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 657 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80844 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR