Bunları Ne Zaman Aşacağız..

Katya06
Katya06

13665 Puan

2020 yılının Mayıs ayında, yapmamız gerekenler bilinçsiz insanları bilinçlendirmek, kendi çevremizden başlayarak hayvanların daha rahat bir yaşam sürmelerini sağlamak için çalışmalar yapmak, takım çalışmalarıyla sokak hayvanları için kurum ve kuruluşlar ile görüşmek, kısırlaştırmanın önemini anlatmak ve daha fazla önem vermek, düzenli aşılama ile sokak hayvanlarının ömrünü uzatmak, barınakta tedavi olmak zorunda olan çocuklar için barınak yaşam koşullarını iyileştirmek, vs vs gibi şeyler olması gerekirken neden hala!!!



  • Kedim kızgınlığa girdi

  • Kedim camdan uçtu

  • Kedim çiftleşti

  • Hangi aşıları yaptırmazsam olur

  • Evde ne gibi bir tedavi uygularım
    gibi şeyler ile uğraşıyoruz Allah aşkına! Bu sitede olan %99 kişinin bir evcil hayvanı var. Dolayısıyla sanıyorsun ki bu kişi bir hayvansever. Evde bir canı var anlar hallerinden. Yok tam aksine! Arkadaşlar, bir kediyi alıp evin ortasına koyup bir kap mama verip geri kalan her şeyi öylece yaşamaya devam edip onu kaderine bırakacaksınız almayın o kediyi! Bırakın sokağı bilerek sokaklarda özgürce yaşasın! Kurtarmak adı altında alıp dahada perişan etmeyin. Ne demek evdeki bir canı sokaklara kaçırmak bilmem kaçıncı katlardan düşürüp acı çektirme sorumsuzluğu. Bu kadar cahillik olur mu? Eve alınan kediler sokaklardan bin beter durumda. Köpekler hiç bahsetmiyorum bile balkonda yaşayanlar bir zincir ile esaret altında olanlar. Yazıktır günahtır ya. Hayvanseverler başka bir boyuta geçti artık aşın bunları!

11 CEVAP

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Artık birine bence en büyük hakaret “İNSAN” demek.
Birine “AYI” diyorlar sanıyorlar ki AYI kaba bir canlı. Erkek ayının dişisine ne kadar iyi davrandığını bilseydiniz utanırdınız.
“HAYVAN” diyorlar hakaret olarak.
Hayvanlara hakaret oluyor insana DEĞİL.
GERÇEKTEN EN BÜYÜK HAKARET BİRİNE “İNSAN” DEMEK...

blue_hpood
blue_hpood

128183

hayvan sahiplenme için denetleme getirilmesi şart.. yoksa ancak pitbull beslemeye para cezası verirler, hayvan yaşadığı stresle kalır. bu işi ciddiye alan birileri gerek, yüksek makamlarda. kimsenin umrunda değil..

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Benim devreler yandı artık insanların hayvan pardon canlı sevgisizliğinden :D
Minnoş bir kediyi sevemeyen , insan da sevemez. Sadece menfaati için sever gibi yapar. Kimsenin kalbi taştan olmasın, herkese yufka yürekler dilerim...

suleren
suleren

13520

Kedi bakımı için konuşacak olursam, bence bu durumun birçok sebebi de yine buradaki bazı insanlar. Kedi bakımını çok küçümseyip, mamasını koy kumunu koy yeter diyenler yüzünden. Sanki herkes bir cana bakabilecekmiş gibi. Kedi sahiplenmeden önce birçok yeri okudum okuduğum yerlerin %90'ında bu şekilde yazıyordu, bunu yazanlar da kedi sahipleri. Ben sahiplenirken sonra kedi bakımının ne kadar zor ve sorumluluk isteyen bir şey olduğunu öğrendim ve ilk başlarda zorlandım da. Geçen bile yazılmıştı, çok yanlış yönlendiriyor insanlar.

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

Maalesef aşarsakta biz goremeyiz. Her hayvanı olan hayvansever olmuyor bunu bu sitede öğrendim.

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Sokakta iyi kötü yasamayi oğrenmis bir kediyi asla tutup sahiplendirmem. Sırf bu yuzden. Yoksa hepsinin yuvasi olsun ama maalesef bazi yuvalar sokaktan beter.

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

Bu insanlar onları sağlıkliyken sevip başlarına bişey geldiğinde tüm imkanları seferber edip para vermeye değer görmüyorlar,pardon insan dedim

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

O kadar haklısınız ki..

Alaracatlover
Alaracatlover

115979

Çok haklısın katya06 ellerine sağlık:) yani artık ben sinir krizi geçireceğim YA KEDİN BALKONDAN DÜŞMÜŞ SEN VETE GİTMEYİP BURAYA YAZIYORSUN YA ÇILDIRIYORUM!! DİKKATSİZLİĞİN YÜZÜNDEN O CAN ZARAR GÖRÜYOR VE SEN SIRF PARA ÖDEMEMEK İÇİN VETERINERE GİTMİYORSUN! Ve hep aynı sorular yani filtre yapsanız göreceksiniz. ''kedi beni annesi sanıyor bu bir sorun mu?'' '' kedim beni yalıyor neden? '' gibi soruları geçsek artık?

Katya06
Katya06

13665

Ben evdeki hayvanlarını seviyorlar mı ondan bile şüpheliyim. Dışarıyı filan geçtim artık yani evdekine sahip çıksınlar yeter.

aysebudur
aysebudur

1239

haşin oğlum kızımı ısırdı bağırttırdı,onlar oyun yaptı aslında ama benim aklım çıktı canı yandı diye,sabaha kadar gözüme uyku girmedi gidip gelip kontrol ettim bir tarafına bişey oldu mu diye.evde sineklikler çocuk kilitleriyle sağlamlaştırıldı buna rağmen panik oluyorum cam açamıyorum yırtıp düşerler diye korkuyorum insanlar camdan düşen kediyi bırakıp buraya nasıl soru açıyorlar cidden anlayamıyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 805 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 16 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR