Hapşırık Ve Kusma Şikayeti

melekd1
melekd1

277 Puan

Merhaba. 2 aylık muhabbet kuşum var. Bize geldiğinden beri düzenli olarak vitaminli suyunu ve yemini veriyorum. Yeterince sıcak odada tutmaya çalışıyorum ama arada sırada art arda birçok kez hapşırıp kusmaya çalışıyor. Endişeleniyorum onun için. Hasta olabilir mi acaba?

5 CEVAP

Mothercat
Mothercat

10435

Merhaba kuşunuz ceryanda kalmiyorsa sorun yoktur bence benim de sultan papağanım var sizin dediğiniz hareketleri benim kuşum da yapıyor toz falan kaçıyor olabilir o hapşurtuyordur eğer kusmuyorsa sorun yok kusuyormuş gibi yaptığı hareket aslında kuşların kursak temizleme hareketi kuşunuz için kuş kumu kullanmıyorsaniz kullanmalısınız onların en büyük ihtiyacıymış bende ilk zamanlar bilmiyordum benim kuşum da çok kusuyor gibi yapıyordu kuş kumunu ya başka bir kaba veya yeminin içine bir miktar katarsanız iyi olur endişelenecek birşey yok bence kuşunuz da ishal var mı veya halsizlik bunları da göz önünde bulundurmak lazım mesela su içiyor mu eskisi gibi veya yem yiyor mu takip edin inşallah birseyi yoktur.

melekd1
melekd1

277

Hâlâ aynı şeyleri yapmaya devam ediyor. Bir tanıdığım var aslında bu konuda bilgili ama yasak olduğundan götüremiyorum da. Umarım gerçekten kötü bir şeyi yoktur.

melekd1
melekd1

277

(Mothercat) Normalde çok hareketli ve neşeli bir kuştur. Kuş kumu da veriyorum ayrı bir yemlikte azar azar. Yemini yiyor suyunu içiyor maşallah. 10 yıldır kuş besliyoruz ama hâlâ ilk defa besliyor gibi en ufak hareketinde endişeleniyorum. Teşekkür ederim ????

Mothercat
Mothercat

10435

Endişelenmeniz çok normal çünkü onlar bizim çocuklarımız oluyor artık :) sizi anlıyorum en ufak bir anormallikte bende telaş yapıyorum :))) ama maşaAllah dediğinize göre kuşunuz iyi durumda birşeyi yok inşallah ;)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 964 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR