Mama Tavsiyesi

kivanckas
kivanckas

1892 Puan

Öncelikle hayırlı sabahlar hayırlı bayramlar herkese.


RC, N&D, Pro Plan haricinde kullanabileceğimiz biraz daha uygun fiyatlı kuru mama tavsiyelerinizi alabilir miyim?


Örneğin Felicia gibi mamaların fiyatına göre kalitesi nedir? Farklı hangi mamaları önerirsiniz?


Şimdiden teşekkürler.

34 CEVAP

Alaracatlover
Alaracatlover

115979

Chat show tahıl deposu verdiğiniz paraya yazık olur. British shorthair yavru kedi maması RC nin 133 tl ondan daha uygunu Nd 107 tl internette. Matissede mısır deposu tavsiye etmem. Fitmin purity içeriği güzel. Felicia tavsiye ederim etkileri mükemell bonacibo veya van catte bu etkileri göremedim. Felicia ıslak mama veya et ile dengelerseniz mükemmel:)

Zaten RC pahali ve koyu icerikli. Proplan da cok yuksek fiyatli degil ama onun da icerigi kotu. Brit care kullanabilirsiniz icerigi gayet iyi fiyayina gore.

Fitmin alabiliyorsaniz brit e bakmayin hiç fitmin ND ile eş ayarda RC ve proplandan da daha kaliteli.

paytakpenguen
paytakpenguen

2397

Merhaba, fitmin ile 5.günümüz n&d yerine tercih edebilirsiniz bence. 10 kg 296 tl *******de. İlk intibamız sorunsuz, dışkısı normal, tüylerinde kepek yok, kusma vs yaşamadık eğer gücünüz yeterse önerilen diğer mamalardan temiz içeriği ama tabiki elinizi zorlamayacaksa

paytakpenguen
paytakpenguen

2397

Felicianın içinde hiç gerçek et yok sanırım alerjenik olduğu için, klicker çıkacak yakında onun da içeriği güzel gözüküyor ama belirlenen fiyatı bilmiyoruz şimdilik :)

bilgeeda
bilgeeda

4499

Ben felicia kullanıyorum ve şimdiye kadar herhangi bir sorun yaşamadık, tüyleri parıl parıl oldu hatta. Ama içinde et olmadığı için yaş mama ve tavuk vs. İle takviye yapmanız gerekiyor

bademthecatt
bademthecatt

122203

Brit kullanıyoruz şuan sadece biraz kaka kokusu oldu Profine denemedik royal canin bizde aşırı yağlanma yaptı karaciğer değerlerimizi yükseltti asla tavsiye etmiyorum içeriğine göre artık dayanamayıp tam bir çöp diyeceğim kimse kusura bakmasın :D

kivanckas
kivanckas

1892

@paytakpenguen fitmin benimde hoşuma gitti ama daha önce kullanan birinden yorum almamıştım teşekkür ederim. Klicker ı da takip edeceğim.

paytakpenguen
paytakpenguen

2397

Rica ederim eğer sağlık sorununa yol açarsa mesaj ile bildiririm size 1-2 ayda anlaşılır

Carathras
Carathras

111749

Ben tam 3 aydır Mystic ve N&D balkabaklı seriyi kullanıyorum, öncesinde de N&D kullanıyordum. Şuan 2/3 oranında Mystic 1/3 oranında N&D veriyorum.
Mystic içerik olarak hoşuma gidiyor, yerli ve fiyatına göre içeriği gayet iyi. Az tahıllı ve içeriğinde mısır gibi zararlı türevler yok.
Aynı firmanın Klicker isimli markası üretime başladı ve yakında satışa çıkacak. Şimdiden mama talebi yapabilirsin ben yaptım.
Klicker tahılsız ve içerik olarak şahsi fikrim N&D , Fitmin ve True Instinct gibi firmaları aratmayacak gibi görünüyor, yaşayıp göreceğiz önce bir çıksın.
Artık sürekli N&D önermeyeceğim çünkü fiyatları aldı başını gitti çok saçma yani Fitmin iyi bir alternatif Türkiye de yeni yakında burada kullanan arkadaşlar daha sağlıklı bilgiler verebilir biraz zaman geçsin.
Royal Canin'i içeriğinde zararlı tahıl deposundan dolayı bırakmalısın ...

Carathras
Carathras

111749

Burada gerçekten daha çok deneyimi olan arkadaşlar var paylaştıkça bilgi yayılıyor iyi oluyor, umarım herkes bilinçli hareket eder ezbere mamalar kullanmayı bırakır...

bademthecatt
bademthecatt

122203

Matisse artık tavsiye ve tercih etmiyorum uzun süre kullandık egzama tüy döküntüsü yaptı kediden kediye değişir tabiki ama içinde çok mısır var. Brit care,profine alabilirsiniz felicia alırsanız tavuk ciğer gibi şeylerle desteklerseniz kullanabilirsiniz ve yaş mama vermelisiniz

Kedimiriltisi
Kedimiriltisi

13523

Zamanla deneyip kedinize hangisinin iyi geldigini goreceksiniz. Brit care benim kedimin diskisini cok kotu kokuttu ve birkac gundur ishale donuk yapti. Acilen biraktim. Deneme yanilma isi bu mama biraz da.

serapmavii
serapmavii

978

Mystic kullanıyorum kedim tokken bile yiyor :D

Carathras
Carathras

111749

Kendi web sitelerinden yapabilirsin ya da instagram sayfalarında ben Mystic'i instagram dan numune isteyerek denedim ve sonra buradan 15 kg'lık paketler ile almaya başladım şuan kendi web sitelerinden bu opsiyonu koydular. Ben sana kısırlaştırılmış paketlerin linklerini buradan paylaşayım;


Mystic
http://www.mysticpetfood.com/tr/mamalarimiz/kedi/mystic-kisirlastirilmis-somonlu-kedi-mamasi


Klicker
http://www.klicker.com.tr/tr/mamalarimiz/kedi/klicker-kisirlastirilmis-tavuklu-kedi-mamasi


Şahsen artık bu paralara N&D tercih etmeyeceğim ben iş çığırından çıktı.


Mystic petlebi de satılıyor, Klicker seri üretime 19 Mayıs'ta başladı yani belki numune gelmesi vakit alabilir, yerli bir firma biraz baskı ile numune almakta fayda var muhtemelen sektörde biraz yeniler bu markaları ile birşekilde numune denemek lazım.
Başka bir yerde 1,5 kg'lık Mystic paketi gördüm haliyle pahalıya geliyor ama denemek için bir seferlik alınabilir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1747 Görüntüleme
  • 34 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80086 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR