Kuşum Çok Fena İshal(Mavi Olan)

Samirakpulat
Samirakpulat

2218 Puan

Arkadaşlar dişı kuşumun karnı şiş.yumurta değil.veterinere gittik antibiyotik gibi bir şey verdi. Uzun süre onu kullandık. Bir etkisi olmadı. Sonra vitamin takviyesi yaptık. Suya konulanlardan. Karnı indi baya.1 ay kadar sonra yine şişti. Bu arada dişi kuşum ucamiyor pek. Bugün açtık yukarıdan aşağiya iniş yaptı ve baya kötü tuvaletini yaptı. Çok kötü kokuyordu tuvaleti ve normal ishal gibi de değil. Birde karnı sanki biraz indi. İçindeki şeyi mi boşaltıyor anlamadım yardımcı olur musunuz? Lütfen ????


4 CEVAP

Samirakpulat
Samirakpulat

2218

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Antibiyotigi kesinlikle kafamıza göre vermedik, veteriner bir yöntem olarak deneyelim dedi etki göstermedi bıraktık. İnşAllah iyileşir. Uçmaya çok hevesli ama ucamiyor.Yedirdigimiz her şey taze. Suyunu günlük temizliyoruz kafes temizliği de haftada bir. İnşAllah iyileşir çok teşekkürler cevapladiginiz için.

Ertasfunda
Ertasfunda

2479

Kuşunuz hasta olmuş,çok hassas oldukları ıcın belkıde cereyanda kalmiş bile olabılır,cok uzgunum ama aynı sekılde bizde kuşumuzu kaybettık,vetin verdiği o damlayi kullandiğimiz hâlde kuş toparlanamadi :( umarım bu süreci iyileşerek atlatabılırsınız

lwb
lwb

120674

karnı bana normal geldi, benim kuşum da kilolu bir kuştu ve göbeği fotoğraftakinden daha fazlaydı. yemesi,içmesinde ve hareketlerinde bir sorun yoksa antibiyotiğe gerek yoktu.
gereksiz antibiyotik de kuşunuzda rahatsızlığa yol açmış olabilir.

NZI
NZI

2469

Bi ihtimal yedirdiğiniz şeylerden de olmuş olabilir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 505 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80239 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR