Kuşlarim Artık Ciftlesmiyor

Samirakpulat
Samirakpulat

2218 Puan

Çift muhabbet kuşlarim artık ciftlesmiyorlar. Yavru isteme gibi bir isteğimiz yok. Ama erkek kuşum çok üzgün gibi. Kısa süre önce yeni kafes aldim daha büyük rahat etsinler diye. Ve durumdan memnun değil gibiydi. Yüksekte tutuyorum.Yuvaliklari var. Dişi kuşum yumurta olmamasına rağmen hep orda.Kafeste çok çok nadir, hep yuvalikta. Erkek kuşum onunla konuşuyor ama disi kuşum hiç oralı değil gibi. Yani nasıl desem eskiden daha samimilerdi.Konuşuyorlardı vs. Şu an öyle bir şey göremiyorum. Erkek kuşum da artık bizimle de nadir konuşur oldu. Sıcaktan olabilir mi yani Bi fikriniz var mı? Teşekkürler.

8 CEVAP

Ozge00
Ozge00

131723

Hayvanların dogasiyla zaten oynuyorsunuz o da yetmezmiş gibi bir de cifltesmeye zorluyorsunuz İsterse çiftleşir istemezse ciftlesmez. Zorlamanın lüzumu yok kesinlikle o kizistirici tarzi bir şey almayın. Yazik hayvana

Ozge00
Ozge00

131723

Umarım biliyorsunuzdur muhabbet kuşlarinda da insanlar gibi eş seçme olayi var. Yani her yanina koyduğunuz kuşla cifltesmez. Kendi secer eşini.

Ozge00
Ozge00

131723

Dişi hamiledir belki. Yuvaliga onun icin giriyordur.

keplep
keplep

1960

Dişi kedinizin arka tarafında şişlik var ise yumurta sıkışmış olabilir eğer yuvada duruyorsa yumurtlamak istiyor ama yumurtlayamıyordur

Samirakpulat
Samirakpulat

2218

2 ay önce aldık yuvaligi, hiç çıkmıyordu yuvaliktan. Şu anda da öyle diye düşünüyorum.Yine de saolun

senol9523
senol9523

10

Çiftleşmesini ve yakınlaşmasını sağlamak adına kızıştırıcı yemi deneyebilirsiniz.

Samirakpulat
Samirakpulat

2218

Sakin, ben zaten ille de yavru demiyorum.Sorumda da belirtmiştim. Öyle bir şey de kullanmazdim ki gerekte kalmadı.Eşler zaten(!). Ve kuşlarımızı bize bir tanıdık verdi.Sorun çözüldü.Sadece biraz fazla endişeliyim kuşlar konusunda. Yine de cevaplarınız için teşekkürler.

Samirakpulat
Samirakpulat

2218

Tamam ben veterinere danisirim teşekkürler

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 832 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80366 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR