Yavru Kedi Veya Kuş 2 Gündür Sürekli Ağlıyor?

hatyy
hatyy

5324 Puan

Selamlar arkadaşlar, 48 saatten fazladır bu ciyaklama sesini duyuyorum. Aşağı indim her yere baktım fakat bir şey bulamadım. Apartmandaki insanları cama çıkarıp sesi dinlettim. Genel kanı çatıdan geldiği yönünde. O yüzden kuş olduğunu düşünüyorum ama bir yandan da yavru kedi olma ihtimali beni çok korkutuyor.
Yavru kediler 2 gün boyunca hiç durmadan bağırabilir mi? İlla ki uyurken susardı sanki. ????. Başka nasıl ve nerelere bakacağımı bilmiyorum ????

11 CEVAP

poughkeepsie
poughkeepsie

117401

Eğer sürekli hiç durmadan miyavlayan bi yavru kedi olsaydı muhtemelen şimdiye ölmüştü :( Açlıktan miyavlarlar genelde

Asil50
Asil50

103910

Baykuş yavrularının seside kedi sesine benziyor. Ama o kadar uzun süre durmadan ses cikarabilirmi bilmiyorum

hatyy
hatyy

5324

Ben de öyle düşünüyorum :(

iidyl
iidyl

116641

çıkıp bakma imkanınız varsa bakın bence, bir canı kurtarma imkanınız var şu an :')


ayrıca yavru kedi annesi getirmediyse orada kalamaz. annesi terk ettiyse de EN KISA ZAMANDA kurtarılması gerek.

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Yavru kedi de o sekilde bagirabilir. Annesi catiya yavrulamis olabilir orda kalmistir. Araba icine sıkısmis olabilir. 2 gunde ölmez:( arayin bulun bence sesin kaynagini

Mikmik
Mikmik

5893

birazcık mamayla çağırmayı dener misiniz. Yada mamayı sokağın bir yerine koyup pencereden izleyin belki aç yavru kedidir bende merak ettim şimdi

Miapia
Miapia

1138

https://twitter.com/birddetectiveTR/status/1271172524005605376?s=09 buradaki bir baykuş türü olan kukuman kuşunun sesine benzeyip benzemedigine bakabilirsiniz. Yavru kedi sesine benzeyen baykuş türleri var. Belki de yavru kedi değildir.

Bikedi
Bikedi

13753

Apartman gorevliniz varsa catiya bir baksin. Biz de bizim kedimizi catidan kurtarmistik. Kus da surekli gece gunduz ciyaklamaz diye dusunuyorum.

SBKart2207
SBKart2207

121826

Eğer kediyse ve bir yerde mahsur kalmışsa daha fazla kalamaz bence çünkü bir süre sonra o da yorulucak ve miyavlayamayacak . Yada sesi kisilacak. Eğer sesini duyuramazsa yerini tespit edemezsiniz. Daha sonra da açlıktan ya da susuzluktan ölür bence Bı bakmaya çalışın nerede olduğunu düşünüyorsanız. İnşallah bulursunuz

Gulsahka
Gulsahka

11344

merhabalar. bizim de burada çatıda doğuran kedi vardı. yavru sadece akşamları bağırıyordu çünkü annesi yemek yemrk için aşağı iniyordu. eğer sizin de sadece akşamları bağırıyorsa annesi vardır demektir. yine de kontrol etmekte fayda var.

hatyy
hatyy

5324

Sesi çok takip ettim ama bulamıyorum bir türlü :( Çok dolandım dışarda da. Binalar birleşik ve çok olduğu için hangi bina olduğunu da bilmiyorum. Potansiyel 10 bina var. Herkes çatısına çıkmama izin vermeyebilir. Ve hayır sadece akşamları değil. Sürekli bağırıp susuyor. Kukumav kuşu da olabilir tabii ve umudum o yönde.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1107 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80366 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR