Bu Kedi/Köpek Mamasını Almayın

bulentbey
bulentbey

1024 Puan

Biz mahalledeki birkaç arkadaş 3-4 ayda 1 para toplayıp sokaktaki kediler/köpekler için mama alıyoruz. Normalde hepsi burda sitesinden New-Cat/Dog ve Enjoy, Proline marka mama alıyoruz hep. 10 gün önce yine para topladık bu sefer Goody marka kedi maması sipariş ettik. Size yemin ediyorum tek 1 kedi bile ağzını sürmedi bu mamaya. Hayatımda böyle rezalet bir mama görmedim. Zaten kokusu insan bayıltacak kadar kötü. Kediler açlıktan öleceklerini bilseler yine ağzını sürmüyorlar bu mamaya.


Araştırınca gördüm ki çok fazla kişi şikayet etmiş zaten. Kedi/köpek maması farketmeksizin hiçbir hayvan bu mamaya ağzını sürmüyor, yanına dahi yanaşmıyor. Nasıl oluyor da böyle rezalet bir mama yaptılar hiçbir fikrim yok. Çekirgeli ve karıncalı mama üretsem daha iyi olur bundan.


Biliyorum bu sitede sokak hayvanlarına mama alan birçok insan var. Umarım görürsünüz ve araştırırsınız da bu mamayı almazsınız. Yemin ediyorum paranızı çöpe atmaktan hiçbir farkı yok. Sokak kedileri/köpekleri için gidin Enjoy, Newcat/Newdog, Proline, Micho gibi mamalardan alın. Evet içerikleri iyi değil biliyoruz ama en azından yavrucaklar aç kalmasınlar, en azından midelerine doğru dürüst besin girsin.


Herkese iyi günler dilerim


2 CEVAP

Elvannnn
Elvannnn

881

Ben bu mamayı 3 sene kadar önce bir kere almıştım. Normalde *********dan alıyorum sokak kedilerine, o gün de aldığım paketten koydum hava karlı olduğu için daha çok acıkırlar dedim koyduğum mama gözüme az gelince idareten bu Goody den almıştım. O havada bile assla yemediler koyduğum tüm Goody mama olduğu gibi kalmış sadece diğer mamayı yemişlerdi.

bulentbey
bulentbey

1024

Merak etmeyin alan kişilerin yarısından fazlası memnun değil resmen. Hayvanlar açlıktan ölseler de ağızlarını sürmüyorlar bu mamaya

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 572 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81202 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR