Sizce Bu Durumda Ne Yapabilirim ( Acil...)

thells
thells

175 Puan

Sokağımızda dolanan cins bir kedi var. Muhtemelen terk edilmiş... Aç kaldığı, susadığı belli. Diğer kedilerden kaçıyor. Bugün alıp en azindsn yemeğini suyunu halledelim diye kucaklayacaktım ki bir kadın dedi ki o benim kedim sevecekseniz sevdirmez sadece kendisini bana sevdirir dedi. Sonra oğlum oğlum yaptı ama kedi ondan da kaçtı. Şimdi yine sokağımızda yemeğini suyunu vermek istiyorum en azından ama kadından korkuyorum. Bence o kedi ona %99 ait değil. Ayrıca beslemem neden ona bu kadar dert oldu ki? Bu durumda ne yapabilirim?

9 CEVAP

Ares87
Ares87

12250

Hiç duymayın bile verin mamasını suyunu eğer gerçekten onun kedisiyse alsın baksın evinde bence o kadın kedi sokağa alışmasın diye mama verdirmiyordur

surpriz
surpriz

4189

sokaktaki kedi için o benim kedim ne demek. sokaktaki hayvanlar herkesindir. isteyen istediğini sahiplenir ama istediği gibi geri bırakamaz. vakti zamanında sahiplenip ben buna bakamıyorum sokakta daha rahat eder diye bırakmışsa... bilemiyorum. Allaha havale. siz boşverin istediğiniz gibi yedirin içirin. eğer kendi yapmak istiyorsa kendi yapsın yedirsin içirsin tabi. ama millete de karıştırmasın. size karışmasını da umursamayın

Zeynepulku
Zeynepulku

122955

Elbette besliyebilirsiniz kimse karışamaz sahibiyse evine alsın baksın.

thells
thells

175

@batutrt @Ares87 @Zeynepulku Yanıtlarınız için teşekkürler, eve alıp güzelce karnını doyurup suyunu içirdik. Şu an gayet keyfi yerinde ilk bir kaç ürkmüştü ama şu an oyun oynuyoruz :)

Kadını umursama ne derse desin demek ki kötü biri ALLAH korusun ölmesini istiyor olabilir istediğini ver.

thells
thells

175

@surpriz Değil mi? Çok sinirimi bozdu. Kedicik açlıktan ölmesin hem burada felaket yağmur yağdı, çok ıslanmıştı kuruladık bakımını yaptık. Kaç saat geçti hala sokağa çıkıp da kedim nerede demedi.

Edaturk
Edaturk

4032

Kendi kedisine neden sokakta bakıyormuş sorsaydınız keşke? Asla inanmayın o kedi onun olsa zaten sokakta Bırakmaz siz beslemek istiyorsanız besleyin hatta eviniz müsaitse sahiplenebilirsiniz bile :)

thells
thells

175

@Edaturk Gerçekten mi? Müsait, umarım yine problem çıkarmaz, çıkarırsa da açıkçası umrumda değil. Kendi kedisine sokakta mı bakıyormuş. Teşekkür ederim yanıtınız için :)

sforselin
sforselin

119776

Benimki aşı yaptırırken bile kaçmıyor, niye kaçsın kedi sahibinden? Kadın hiç inandırıcı değil. Umarım sizinle mutlu olur.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 635 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 4 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81324 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR