Kedim 4.Kattan Düştü

efeman24
efeman24

212 Puan

Merhabalar kedim 4.kattan düştü 3.katın panjuruna çarpıp hızını yavaşlattı sanırım doğruca veterinere gittik burnunda ve ağzında kan vardı kontroller yapıldı hiç bir problem yok şu an evdeyiz fakat kedim çok hızlı nefes alıp veriyor bu da biraz olsa beni korkutmaya yetiyor sebebi hakkında bilgisi olan var mı daha önce böyle bir sorun yaşayan oldu mu acaba ?

14 CEVAP

iidyl
iidyl

116641

burada herkes haykırıyor resmen yüksek katlardaki kedi sahiplerinin dikkat etmesi için. olan olmuş ama bundan sonrası için tüm önlemlerin en iyisini almanız gerek.


çok iyi gözlemleyin, en iyi veterineri bulup ona gösterin. içten bir sorun olabilir. kalbinin hızlı atması da adrenalin yüzündendir, ödü patlamıştır yavrucağın.


geçmiş olsun.

Selinbuyukcam
Selinbuyukcam

2535

Lütfen yalvarıyorum file taktırın sorular açtım nereden nasıl alabilirsinize kadar anlattım lütfen artık


İç kanama için iğne yapıldı mı ? Nasıl bir kontrolden geçti ? Bu gece uyumayın ve gözlemleyin ufakta olsa garip bir durumda başka bir veterinere götürün 7/24 açık veteriner bulabilirsiniz korkmuştur yavrum ondan heycanını atamaz daha

Ayselgns
Ayselgns

113116

Ben 3 günde bir bir düşme vakası işitmekten yoruldum. İnsanlar dikkat etmemekten yorulmadı. Burnunuz deli gibi akıyor ve mendilsiz dışarı çıkıyorsunuz. Aynı bu. Lütfen kedili bir evi korumaya alın lütfen.

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Cevaplarinizda birsey dikkatimi cekti normalde bukundugu odada klima var demissiniz, tek bir odada mi tutuyorsunuz kediyi?

Melike0nur
Melike0nur

12598

Ic kanama ignesi yapılması lazimmis. Yapıldı mi?

Kerevit
Kerevit

3095

Tebrikler kedinizin (hiçbir şeyi olmasa bile!)büyük şok yaşattığınız için olabilir mi

evavi
evavi

187

Aynı durumu bir akrabam da yaşamıştı. Kedinin de sahibinin de korkusuna yakından şahit olduğum için sizi anlıyorum. Bu platformda çoğu kişi sanki siz bile isteye atmışsınız gibi sert eleştirilerde bulunmuşlar. Veterineriniz sağlıksal açıdan ne gerekiyorsa yapmıştır muhakkak. Bu süreçten sonra ona olabildiğince sevgi verirseniz yaşadığı korkuyu atlatması kolaylaşır.

Ayseenur10
Ayseenur10

11841

Bile isteye atmış gibi oluyor bir nevi gerekli önlemleri almayarak. Ne bekliyorsunuz ya kedi gelip bak beni cama balkona salma kuş görürsem atlarım buraya file tak mı desin? Siz bir bebeğe bakarken böyle şeyler mi bekliyorsunuz? Cam açık kenarında bebek salıyor musunuz?

Elifozdemrrr
Elifozdemrrr

2454

Böyle şeyleri buraya kimse yazmasın biz kimsenin düşen kedisine neler olduğunu bilmek zorunda değiliz ne haliniz varsa görün olan kedilere oluyor bir de utanmadan nasıl başlık açabiliyorlar anlamıyorum

efeman24
efeman24

212

kedi sağlığını seçmiştim ama köpek olarak görünüyor :(

efeman24
efeman24

212

normalde bulunduğu odada kliması var evde temizlik yaparken camı açtım kapıyı da kapatmıştım gidip kapıyı açmış artık kuş mu gördü sinek mi kovaladı ne yaptıysa atlamış, götürdüğüm veteriner ilçedeki en iyisi olarak biliniyor, teşekkürler içim rahatladı az da olsa

efeman24
efeman24

212

iğnesi yapıldı filmleri çekildi damakda yarılma var mı bakıldı bütün kontrolleri yapıldı kırık vs yok aynen bugün uyumayacagım içim rahat etmezse yine götüreceğim, kapıyı açıp camdan atlayacağı hiç aklımın ucundan geçmedi yarın ilk iş taktıracağım fileleri

arest1234
arest1234

1466

arkadaslar cama balkona kedi cikartmayin bilmeniz gerek sensör gibidir kediler ufacik hareketlere gordugu ne olursa atlar..

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1033 Görüntüleme
  • 14 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78354 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR