Erkek Chinchilla Kedim Kısırlaştırma Operasyonu Sonrası Kan Kusuyor.

EmirhanS0
EmirhanS0

175 Puan

Kedimi kısırlaştırma operasyonu gerçekleştirdik ve eve dönerken kan kusmaya başladı.Veteriner normal olduğunu söyledi ancak pek mantıklı gelmedi bana. İnternette yaptığım araştırmalarda narkoz sonrası kusmasının normal olduğu bilgisine ulaştım ancak kan kusmasıyla ilgili bir bilgiye ulaşamadım. Deneyimlemiş olan bir bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

28 CEVAP

FridaDora
FridaDora

4279

Başınız sağolsun çok üzüldüm...... Çok kızdım..... Sorumsuzluk konusunda ihtimali dahi mümkün olmayan bir meslek olmasına rağmen, insanlara bunu yaşatmak çok canice... Lütfen imkanınız varsa dava edin ve başka canlara sebep olmasın.

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Erkek kedi kısırlaştırırken iç kanama oluşturmayı nasıl başarmış bu kasap kılıklı (veteriner demeye dilim varmadı). Çok yazık gerçekten. Mutlaka şikayet edin bu şahsı, peşini bırakmayın. Hayvanın kan kustuğunu duyup da nasıl normal diyebilir bir veteriner aklım almıyor gerçekten.

sekerfare21
sekerfare21

115656

Basiniz sag olsun.
Erkek kediyi kisirlastirirken nasil boyle bir durum cikmis ortaya, bunu merak ettim? Acaba cekerken fazla cekti de koptu ve onemsemedi mi diyecem ama kan kustugunu duyunca harekete gecerdi herhalde? İhmalkarligi sadece kan kustugunu duyup bir sey yapmasinda degil, ameliyat siriasinda da bir sey yapmis olmali. Disi kedi olsa anlasilir ancak erkek kedi icin ilginc geldi bana.

EmirhanS0
EmirhanS0

175

SLİVR P*N VETERİNER arkadaşlar yaptıkları yanlarına kalmasın duysun herkes. Kediye tahlil yapmadılar kilosunu dahi tartmadan narkozu verdiler. Operasyondan sonra kedinin ağzından kan geldi bunun normal olduğunu evde uyuduktan sona kendine geliceğini söylediler. 1 saatlik yolda yavrucak kan kusa kusa inleye inleye can verdi. Başka veterinerler kediyi inceledi ameliyat bölgesini traş dahi etmeden yapıldığını gördüler(bildiğiniz gibi chincihillia çok sık ve uzun tüylü bir kedi) narkozun dozunu fazla kaçırıp uyanması için antisedan verilmiş ve kalbi bunu kaldıramamış çok hızlı kalp atmasından dolayı ciğerlerine kan dolmuş ve o kanları ağzından burnundan kusa kusa iç kanamadan gözümüzün önünde can verdi. Kendinizden çok önem verdiğiniz evladınız gibi gördüğünüz bu yavruları böyle vanilerin eline teslim etmeyin lütfen ama lütfen herkese yayalım başkalarınında canını yakmasınlar kendini veteriner zanneden caniler bunlar. Destekleriniz için baş sağlığı dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.

Linsenpai
Linsenpai

117282

Başınız sağolsun.. mümkünse dava açın ve ismini her yerde yayınlayın mimlensin o kişi, başa canlar da almasın

Gelyahron
Gelyahron

118178

Başınız sağolsun çok üzüldüm.. bu veterinerlerle ilgili söylenecek o kadar şey var ki aslında ..

Ayseenur10
Ayseenur10

11841

İnanmıyorum ya. Başınız sağ olsun..

AnneRoss
AnneRoss

12395

Başınız sağolsun çok üzüldüm. Lütfen hukuki yollara başvurarak hak arayın, başka canlara da sebep olmasın. Erkek kedi kısırlaştırma işlemi çok daha basittir ve iç organlarla pek alakası yok bildiğim kadarıyla, nasıl olur da iç kanama gerçekleşir ya bunu sordunuz mu ? Aldığınız cevap neydi merak ettim gerçekten, inanılmaz.

sudeogrk
sudeogrk

1340

Bunu okurken tüylerim diken diken oldu. Başınız sağolsun, çok üzüldüm. Twitterdan ulaşılması gerek heryere ulaşın. Hayvan hakları için bir çok hesap var onlara yazın. Ya nasıl bir caniliktir bu!!! Bir de güvenip emanet ediyoruz. Yazık çok yazık. Kediniz geri gelmeyecek ama lütfen bu işin peşini bırakmayın.

EmirhanS0
EmirhanS0

175

Hayır hiç bir form doldurmadık hayvanı tartmadan kutusundan çıkardı direkt narkoz iğnesini yaptı gözümüzün önünde.

Minikmuezza
Minikmuezza

13161

Basiniz sagolsun :( kisirlastiracaklara burdan tavsiyem gaz anesteziyle yaptirin bayiltma islemini.onda boyle bir sey gelisme olasiligi sifir :(

FridaDora
FridaDora

4279

Kliniğin, veterinerin ismi tam çıkmamış instagramı var mı yada sitesi ona göre sosyal medyada paylaşalım, duyuralım. Bu korkunç insan müsvettelerini herkes duysun bilsin.

Ebraerdem
Ebraerdem

3352

Ay inanmıyorum kedi kan kusuyor ve normal diyor bence acilen bu veterinerin bulunması ve işten çıkarılması lazım başka hayvanlarında bu yüzden ölmediği ne malum bu arada başınız sağolsun çok üzüldüm
:(

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Gecmis olsun. Kusma normal de ben de hic kan kusan gormedim

Ozge00
Ozge00

131723

Kan kusmasi normal degil.oyle bir seye rastlamadim hic.acilen baska veterinere danismanizi oneririm.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1769 Görüntüleme
  • 28 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR