Evet Arkadaşlarr Hepinize Merabaağ

tuanaerol5755
tuanaerol5755

4864 Puan

Kedimin ısırmasıyla ilgili bir ton soru sormuştum size dün geçe yatağıma gelip kolumu parçaladı bende o anki sinirle bir tane vurdum (bunun için çok üzgünüm) ama o pek takmıyor kafasına habire ısırıyor bide azıcık yapsa bildiğiniz parçaladı

25 CEVAP

buseekucukgol
buseekucukgol

2087

siz ona vurarak doğru bir şey yapmıyorsunuz. canını yakmasanız bile o bunu oyun olarak algılayıp daha çok ısırır. hee eğer canını yakacak derecede vuruyorsanız bırakın o hayvanın nazını da çekemezsiniz siz.

Ozge00
Ozge00

131723

Kesinlikle vurmayin. Bir gun yapmasa ikinci gun yapar tekrar. Yavru oldugunu ve normal oldugunu soyledik size zaten. Benim hemen hemen 9 ay surdu isirma huyunu azaltmasi.siz anlayin artik ne kadar uzun ve sabir gerektiren bir surec.

buseekucukgol
buseekucukgol

2087

@ozge00 tamamen karakter meselesi bence kedilerdeki ısırma durumu. benim kedim 4 aylık onunla elimizle ya da nevresim altında oynatırken ısırır. yengemin kedisi dört yaşında kısır olmasına rağmen saldırır gibi ısırır. yani demem o ki pnu her şekilde kabul edemeyeceksek neden yanımızda tutalım

dilaraxx
dilaraxx

114626

Vurdum mu? O sinirle vurdum diyorsunuz da kediyi sahiplenirken bu tür şeylerin olacağını biliyordunuz herhalde, benimki de ısırıyor tırmalıyor yapmadığı manyaklık kalmıyor, bir tane vurmuşluğum yok.

Gelyahron
Gelyahron

118178

Siz tepki verdikçe oyun sanıp daha çok saldıracaktır. Biraz canınız yanacak ama başka türlü vazgeçmez

Ayselgns
Ayselgns

113116

Burada daha neler ile karşılacağım. Ben miyavlamasına dayanamazken, gerçekten bu durumu anlamak da zorlanıyorum. Şiddetin büyüğü , küçüğü, sözeli, aktifi, pasifi olmaz. Şiddet , üstelik küçücük bir cana vurmak nedir!

tuanaerol5755
tuanaerol5755

4864

Şuandaada ayağımı ısırıyor tepki vermedim ve ısırmayı bıraktı saolun

tuanaerol5755
tuanaerol5755

4864

Ya pişmanlıktan kedinin yüzüne bakamıyorum onu çok seviyorum fazlasıyla arkam dönüktu yeni aldim kediyi alışık değilim bi kedinin gelip beni ısırmasına yüzüm onun tersine dönüktü elimle ani hereket yapınca vurmuş oldum o benim canımın içi zaten sabahtan beri ağlıyorum vurdum diye ya gerçekten çok üzgünüm artık idamın kapisini kapatiyorum sizdende ondanda ozur diliyorum

mavitilki
mavitilki

11065

Oyuncakla oynatın, ellerinizi ayaklarınızı göstermeyin, alnına hızlıca kedilerin pati attığı gibi dokunup çekebilirsiniz ya da elinizi anne kedinin ısırığını taklit etmek için pençe haline getirip parmaklarınızla ısırmayı hafifçe taklit edebilirsiniz, yüzüne üfleyebilirsiniz, kesin ve sert bir tonla hayır, yapma diyebilirsiniz bunları yaptıktan sonra birkaç dakika sevmeyin hatta ilgilenmeyin. Yaninıza gelirse yetiskin kediler.gibi gidin oradan. Yanlis yaptigini boyle boyle anlar. Oyuncakla oynarsa da tam tersine ödül verin. Oyundan sonra besleyin, ödül mamasıdır, malttır oyuncakla oynarsa verin aferin, çok akıllısın vs gibi destekleyin. Sabırlı olun bir de ay simdi buna dayanamiyorsaniz salin gitsin hic halledemezsiniz diyen asiri bilgili cahillere de kulak asmayın can sıkmak çözüm değil :)

tuanaerol5755
tuanaerol5755

4864

Gerçekten çok üstüme gelinmiş kedinin yüzüne bakamıyorum bu Türk halkı insanı ne etkiliyor

Catfhs
Catfhs

1848

Geçmiş olsun fakat vurmak mi???? Kesinlikle şiddet göstermeyin sesli komutları deneyin yüksek sesle hayır gibi yada elinizi birbirine vurup hayır diyebilirsiniz. Akıllı oldugu zaman ödüllendirin mesela.

mavitilki
mavitilki

11065

Ya azıcık çarpmadan BİR ŞEY OLMAZ. Kadın belediye zehirlemesine katılmış gibi davranmasanız diyorum? Kedileri kendi anneleri ve kardeşleri eğitirken nasıl dövüyor görmüyorsunuz herhalde. Tabii ki de buna sığınarak vurabilirsiniz demiyorum. Elbetteki şiddet uygulamayın. Şiddet sorun çözmez aksine ters teper hem de tüm hayvanlarda olur bu. Ben kadının kedisini ıslak hortumla parçalar gibi dövdüğünü düşünmedim açıkçası okurken, nitekim tepki de vermedim. Dövüyor olsaydı bile daha insancıl yollarla çözmeye çalışırdım harala gürele vay sen hayvanı dövüyorsun demek yerine. Belli ki kendisi de şaşkın, pişman ve de kafası karışık halde. Zevkine vurmamış yani hayvana. Yardımcı olmaya çalışın arkadaşlar. Lütfen hayvanseverler olarak, hatta bir birey olarak, üslubumuza dikkat edelim. Özetle abartmayın.

bbeyzvv
bbeyzvv

125968

mavitilki o kadar haklısın ki bazı "hayvanseverler" insanın içindeki yeni yeşermeye başlamış hayvan sevgisini öldürür

sabaoguzz
sabaoguzz

572

Geçmiş olsun

senaamavis
senaamavis

565

GEÇMİŞ OLSUN

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 917 Görüntüleme
  • 25 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79902 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR