Acil Kedim Öldü

Dün yüksekten düşmüştü veteriner gerekli şeyleri yaptı bizi eve yolladı kalçasında kırık, israr kesesinde kanama vardı. Solunumu çok hafif sıkıntılıydı onunla ilgili bir şwy söylememişti. Enboli geçirip yani beyin kanaması geçirip birden ölme ihtimali var dedi. Gece boyu iyiydi hep uyudu. Kaka yapması için bolca zeytinyağ ver demişti vet. Gece verdim zeytinyağı sorun yoktu. Sabah da verdim ama verdikten sonra ağzını açmaya başladı kusma hareketi gibi. Sonra kendini duvardan duvara çarptı. Vet aradım anlattım ağrı kesicinin etkisi geçmiştir öğlen getirin dedi. Duvardan duvara çarptı ve boğulur gibi can verdi. Bu kedinin zeytinyağdan boğulma ölme ihtimali var mı yoksa vetin dediği gibi beyin kanaması mı geçirdi? Beyin kanaması nasıl oluyor kedilerde?

6 CEVAP

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Zeytinyagından değil ihmalden ölmüs kediniz.

Sevilg
Sevilg

64

öncelikle cok gecmis olsun. kediler icin tüm camlara mutlaka tel takılmalı düşmeyi önlemek birinci kural. sonrası icin diyecek bisey bulamıyorum. ilki zaten ihmal devamı ise trajedi. beyin kanaması gecirme ihtimali olan bir kediye zeytinyağı!

Nurls
Nurls

4157

Beyin kanaması geçirme ihtimali olduğu u söyleyip eve gönderen bir veteriner. Kime güvenipte bu canları emanet edicez acaba !!

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Lütfen ailenizin evinden taşınmadan başka kedi sahiplenmeyin, umarım artık aileniz kedilerin düşüp ölebileceğini anlamışlardır ama iş işten geçti olan masum cana oldu.

Yuusuft
Yuusuft

3560

Bu kadar sorunu olanı bir kediyi niye eve göndermiş ki bu sizin gözetiminiz dışında kalan bir olay tabi sizde bir hekim değilseniz kırığı çıkığı ve iç kanaması olan bir kedinin evde bakılması mümkün değildir klinikte hekim gözetiminde sürekli takip edilmeliydi başınız sağ olsun üzüldüm gerçekten

nilayy24
nilayy24

13086

Keşke veteriner gözetiminde kalsaydı ve yüksekten düşmeseydi. Gerçekten ihmalden ölmüş.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 639 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80256 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR