Fatih Veteriner Kliniği Kısırlaştırma

elifdizman
elifdizman

1128 Puan

Çocuğumun tüm aşılarını Topkapı Pazattekke de bulunan bu klinikte yaptırdım. Enfeksiyonel rahatsızlığı da burada tedavi edildi. Şimdi sıra kısırlaştırmada. Ama nedense emin olamadım ve daha önce bu klinikte çocuğunu kısırlaştırmış sizlere sorayım istedim. 1 gece klinikte kalacak. Kan tahlili ameliyat vs 275 tl dediler. Siz yaptırdınız mi? Memnun musunuz? Herhangi bir sorun yaşadınız mi?

4 CEVAP

elberp
elberp

1070

Erkek kedimin kısırlaştırmasını orada yaptırmıştım. Gayet iyi geçti, herhangi bir sorun yaşamadık. 1 ay sonra dişi kedimi de orada kısırlaştırtmayı düşünüyorum. Arayıp detaylı olarak bilgiler almıştım. Bi de "operasyondan sonra 1 gün orada yatmasını istemiyorum, zorunlu mu" diye sordum. "Çoğu kişi uyanma aşamasında panik yapıp tekrar getiriyor, o yüzden kalması iyi olur ama zorunlu değil" demişlerdi. Ben ayılınca hemen eve getirmeyi düşünüyorum. Acil bi durum olursa arabayla kısa bi sürede götürürüz zaten. Bilmediği ortamda, başka kedilerle bi arada korkmasını istemiyorum.

AnneRoss
AnneRoss

12395

Bir kullanıcı yukarıda benim bu konuda tecrübelerimi anlattığım sorunun linkini atmış, ayrıyeten sormak istediğiniz şeyler olursa yardımcı olabilirim :)

cicek67
cicek67

4743

Kan tahlilide fiyata dahil miymiş. Aramaya firsatim olmadı. Eğer Öyleyse fiyat çok iyi gerçekten. @AnneRoss'un anlattıklarıda hoşuma gitmişti. Bizimki daha 5.5 buçuk aylık. 6 ayı geçsin yaptıracağım bende. İkilemde kalıyorum. Lütfen siz de kısırlaştırma yaptırırsanız paylaşır mısınız bizimle

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 553 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80239 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR