Kedi Ve Kuş Aynı Evde Olurmu

Akgulertut
Akgulertut

3318 Puan

Arkadaşlar yaklaşık 6 aylık dişi kedim var erkek arkadaşım doğum günü hediyesi olarak çift muhabbet kuşu almış ama evde kedi ve kuş olurmu onun hevesinide kırmak istemiyorum

6 CEVAP

Merhaba bizim evimizde de kedi ve 2 tane muhabbet kuşu var hiç bir sorun yaşamıyoruz. Başta kedimiz kuşların kafesini devirdi ya da patileriyle kuşlara ulaşmaya çalıştı fakat her seferinde kediyi azarladık biraz sert tepki verip parmağınızı sallarsanız kuşlara dokunmaması gerektiğini anlayacaktır.
Ayrıca kuşları yüksek bir yere koymanızı tavsiye ederim. Kediniz bir süre sonra onların da evin bireyi olduğunu anlayacaktır merak etmeyin.

uzumkitty
uzumkitty

2758

bizim evde de 2 kuş, 1 kedi var. evet devirdi kafeslerini 2,3 kez. kafesi yüksek yere koymak lazım. yoksaki her fırsatta kuşları devirir. eğer kedinizi küçükken sokaktan aldıysanız büyük ihtimalle kuşun yiyilecek şey olduğunu bilmez. mesela bizim 2 kere uçamayan kuşumuz yere düştü. 2sinde de kuşla oynamaya çalışıyordu. ama bir gün belki öldürebilirse diye işi şansa bırakmayın. evden gidince kuşla kediyi aynı odaya koymayın. devirir falan.

sforselin
sforselin

119776

Kedinizin karakterine bağlı ama çok zannetmiyorum.


Ben küçükken köyde baktığım bir kedi vardı. Eve misafir gelmişti, kafeste kuşuyla. Kafesin kapağını açmış, kuşu kovalıyordu. Zor almıştık elinden.

Ceren_pars
Ceren_pars

3958

Benimde evde kedim ve muhabbet kuşum var ve hiçbir sorun yaşamadım. Hatta bazen kedim kuştan korkuyor.

mercanarac
mercanarac

179

3 kusumuz ve kedilerimiz var hic bisey olmuyor ilkte ilgisini cekiyot bizimkiler yuksekte hic atlayip bisey yapmiyor

zzeynepbetul
zzeynepbetul

1884

Evde 2 yaşında dişi bir kedim var hiçbir zaman kuşlara dokunmadı gerektiğinde evin içinde saldık oturduğu yerden onları izledi yanına yaklaştırdık kokladı. Hatta yavruları olmuştu kedimin gene bir şey yapmadı yani biraz kedinizin huyuna bağlı.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 629 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80120 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR