Kedi Ve Kuş

Ailurophile
Ailurophile

874 Puan

kedim son zamanlarda kuşumuza çok yaklaşmaya başladı önceden sadece uçtuğu ciklediği için uzaktan izliyordu şimdi biz odada yokken hemen yanına gitme peşinde kafese zarar verdiğini görmedim bu güne kadar ama yaklaşırken hep avlamaya gelir gibi yaklaşıyor sizce ne yapmalıyım bu konuda yardım eder misiniz?

3 CEVAP

tubii
tubii

184

Bizde kedi ve kuş besliyoruz. Aynı hareketleri oğlum kuşa da yapıyor kafesine biranda koşuyor ve ne zaman hareket etse hemen yanında bitiyor. Yavaş yavaş ikisini yakışlaştırabilirsin ben öyle yaptım. Kuşu elime alıp oğluma doğru uzattım koklamaya ve patisiyle ilk alışana kadar dokunmaya çalıştı. Şimdi aynı odada bile olsa kafesteki kuşu umursamamaya başladı.

Ailurophile
Ailurophile

874

ikisine de ben bakıyorum sorumluluğu bende ama babam kuşa daha çok özen gösteriyor seviyor yani ona bir şey olsa kediyi görmeyebilir gözü o yüzden çok kaygılarım var kafesiyle falan yaklaştırdığımda kokluyor tepki izliyor ama benden çekindiği için diye düşünüyorum

tubii
tubii

184

Aynen sizden çekindiği ve kimsenin olmadığı anda onun yanında bitebilir. Alışana kadar bu süreçte onları yalnız bırakmamanızı öneririm. Bizimki ilk başlarda koşarak kuşun yanına geldiğinde kafesini düşürüyordu. Kuşu açtığımız odaya biranda gelip onu yakalamaya çalışıyordu çok çektik. Yanlarında olduğunuz odada ikisini gündüz vakti yada akşam vakitlerinde bırakın bir süre sonra alışacaklardır.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 418 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80192 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR