Yeter Artık Ya, Ne Bu Haksızlık!

Hazal24
Hazal24

250 Puan

Merhaba yine konumuz fotoğraf yarışması :) Evet biliyorum belki artık aynı şeyleri duymaktan bıktınız ama fake fotoğraf atanlar bıkmıyor hak yemekten! @gizmogizmo adlı bir kullanıcının Oscar adlı bir peti var. Yani kısaca internetten aldığı sevimli, yavru samoyed resmini paylaşmış. Sanki kendi petiymiş gibi. Dün ben sokakta baktığım yavru köpeklerin fotoğraflarını koymuştum. Aslında ben öndeydim 8 beğeni almıştım, onun fake resmi de o zaman 3 beğeni falandı. Şimdi saat 10.30 bir baktım bir an da 11 beğeniye ulaşmış. Yanlış anlaşılmasın önemli olan benim kazanıp kazanmamam değil. Ben kazanmasamda üzülmem ama fake fotoğrafla biri önünüze geçince insan kendini kötü hissediyor ya! Artık biraz tepki de bulunmak istedim. Lütfen beni duyanlar o fotoğrafı beğenmeyin. Çünkü siz fake fotoğrafları beğenip şampiyon yaptıkça onlar devam edecek. Yanlız internetteki alınmış fake fotoğraflarda çok şirin oluyor herhalde. Kaç haftadır herkes fake fotoğrafları beğenip şampiyon yaptığına göre :) Aşağıya o hesabın ve fake fotoğrafının resmini koyuyorum. Artık yeter ya! Alt tarafı bir 25 TL için yapmadıkları hile kalmadı. Lütfen artık hak eden kazansın! Çünkü biz sesimizi çıkarmayınca iyice yüz buldular. Lütfen fake fotoğrafla birileri şampiyon olmasın artık. O fotoğrafı beğenmeyin. Kendilerini de çok zeki zannediyorlar sanki biz fake fotoğraf olduğunu anlamıyormuşuz gibi! Herkese iyi günler, bu hafta ve ilerleyen haftalarda hak edenin kazanması dileğimle...


10 CEVAP

AsenaTuncay
AsenaTuncay

116830

Dün aynı konuyla (bu sahte beğeni meselesi) alakalı bende şikayet edeceğimi söyledim ve iftira atıp tehdit ediyor oldum :) sizde şikayet edin lütfen. Burada maalesef haksızlığa hoop noluyor deyince 25 tl için değer mi algısı yapılıyor da mesele o değil işte anlayamadılar.

Hazal24
Hazal24

250

@AsenaTuncay ben özelden de yazdım ona. Bakalım hangi bahane ile gelecek :) Bu Petlebi de ne garip insanlar var yahu. Birisi olmayan hayvana isim koyar, birisi kaç tane hesap açıp kendini beğenir??? Sonrada uyarınca biz suçlu çıkıyoruz ama ben vazgeçmeyeceğim. Bu hafta ve ilerleyen haftalarda hak eden kazanacak!

AsenaTuncay
AsenaTuncay

116830

Kesinlikle katılıyorum aynı düşüncedeyim. Konunun üzerine gidilirse petlebinin de bunlarla alakalı daha farklı iyileştirmelere gideceğine inanıyorum.

Siyammm
Siyammm

120334

Yaw 50 kere yazdım petlebiye dedim pati puan sınırı koyun foto yarışması için. 25 lira için yapmicaklari şey yok

Hazal24
Hazal24

250

Bence de öyle bir kural olsa iyi olur. Ama kesin o zamanda şampiyon olabilmek için puan toplarlar :) Evet sizin de dediğiniz gibi 25 TL için yapmadıkları hile kalmadı vallaha. O fake fotoğrafın duvarına yazdım "Fake bu fotoğraf, burada kaç kişinin hakkını yiyorsunuz, kaldırın" diye. Yorumumu sildi, bir daha yazdım yine sildi. En sonunda bir arkadaşla şikayet ettik. Bakalım nolcak?

AsenaTuncay
AsenaTuncay

116830

Pati puan sınırı koysa nolacak ki şurada soru sorup her soruya cevap vermek ne kadar zor olabilir. Bunları ifşa etmek bile paklamıyor öyle bir aymazlık... eminim şuan o açılan sahte hesaplarında alt yapısını yapıp puan topluyorlardır. Bak sahte değil işte puanı var demek için.

Erhanncann
Erhanncann

93

@Tugcyenisoy adlı kulanıcı saatler içersinde 25 begeni biraz garip degilmi sizcede

Hazal24
Hazal24

250

Güncel

vildan27
vildan27

1880

daha neler yaa,internetten buldukları pet resmi ile burada birinci oluyorlar ha,hiç aklıma gelmezdi ben kendi canlarımın bile fotoğraflarını koymazken

Siyammm
Siyammm

120334

Hazal24 en azinda yeni hesaplarla kendilerini beğenemezler puan sınırı olsa

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 806 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78305 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR