N&D Mi Advance Mi

Eylemyigit
Eylemyigit

199 Puan

Arkadaşlr N&D alacaktım veterinerim advance önerdi alerji olabilir n&d de kediler çok alerji oluyor dedi bu arada advanceyi ondan almayacağımı biliyordu N&D daha iyi olduğunu biliyorum ama n&d kitten kullanıp alerjik reaksiyonlarla karşılaşanlar var mı

21 CEVAP

elifozzdemiir
elifozzdemiir

14426

burada nd yiyip bir sure sonra yemeyen ve ishal olan cok kedi duydum advance de oyle icerik olarak cok iyi degil baska bir alternatif dusunebilirsiniz ayni fiyat daha kaliteli mamalar

elifozzdemiir
elifozzdemiir

14426

orijin ya da acana iyi gibi

sforselin
sforselin

119776

Kedim n&d'yi iştahla yiyor hala. Herhangi bir sorun da yaşamadık mesela. Her mama her kedide aynı etkiyi göstermez. Numune isteyerek deneyebilirsiniz bir süre. Taurin oranı daha yüksek olduğu için tercih ediyorum ben.
Bir de pirinç miktarı fazla sanki Advance'deki. Kısır yavru kedi maması onda var diye kullanmayı düşünmüştüm bi ara. Gluten falan da vardı sanki.

Mystic hakkında ne dusunuyorsunuz birde felicia. Bende advance almayı düşünüyordum yorumlarinizdan vazgeçtim. Geçici olarak bakarım dediğim kediyi sahiplendigim için ilk molly diye bir mama aldım şimdi baska bir mama arıyorum pahalı olmasa kesinlikle ND alırdım alerjik bir reaksiyonunuda ben hiç görmedim

elifozzdemiir
elifozzdemiir

14426

ben simdi mystic e gecicem

[email protected]


Düzgün bir mail atmazsanız istedikleri şekilde mail gitmezse numuneyi göndermiyorlar bilginize :)

Bu arada golosi mama hakkında detaylı bir inceleme bulamadım ama yakınlarınızda bir Pet shopta açık pakette bulursanız golosi'yi denemenizi tavsiye ederim.

MimozaE
MimozaE

831

ben de nd kullanıyorum yavru iken de şimdi yetişkin oldu yine nd kullanıyorum herhangi bir sıkıntı olmadı gayet severek yiyor tavuklu narlı olanı. veterinerimiz de kedi sevip yiyorsa değiştirmeyin kullanın demişti kullanıyoruz hala ama tabi ki her kedi farklı.

Iceoglan
Iceoglan

11762

İçerikleri tek tek incelemek lazım. Proplan, Royal Canin mesela, veterinerler tarafından en çok önerilen markalar. Ama içeriğindeki buğday küspesi, et ve tavuk "türevleri" beni rahatsız ediyor. Piyasadaki en iyi mama bence Orijin ve Acana. ama içindeki protein miktarı kısır erkek kediler için sıkıntılı. Hele ki evde kalan ve hareketi kısıtlı kediler için.
N&D nin içeriğine güveniyorum açıkcası. Fakat en doğru kararı elbette ki mama sahibi söyleyecek. tüyünde, tuvaletinde, genel durumunda sorun hissederseniz, mamayı sevse bile değiştirmek şart. Bir de aşağıdaki linki okumanızı öneririm
https://kedilibirhayat.com/saglikli-kedi-mamasi-nasil-olur/

Ozge00
Ozge00

131723

Advance mamanin içeriğini attim buraya daha önce pek iyi degil aslında. Siz de atın hangisini alacaksınız bakayim bir

Eylemyigit
Eylemyigit

199

@elifozzdemiir mesela hangi markayı önerirsiniz

Zeynepulku
Zeynepulku

122955

Advance'nin içinde et yok diye biliyorum kalite olarak nd daha iyi.

cemremio
cemremio

2212

N&D sürekli kullandığımız bir mama, şimdiye kadar alerji yada ishale neden olmadı, severek tüketiyor

Eylemyigit
Eylemyigit

199

@sforselin numuneyı nereden temin edebilirin

Eylemyigit
Eylemyigit

199

@eliifozzdemir söylediğiniz markalar n&d fiyat aralığında değil ki iki kedim var o markaları Türkiye' de kullanmak çok zor. Siz hangi mamayı kullanıyorsunuz?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2626 Görüntüleme
  • 21 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80202 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR