Bitmek Bilmeyen Tuvalet Kokusu

Ares87
Ares87

12250 Puan

İki kedim var iki tane kapalı tuvalet var biri XXL birinin kapısı var sadece bir yaz tuvaletler balkondaydı fakat bugün kullanmadığımız tuvalete koyduk şuan temiz olmasına rağmen koku var kum magicsand içine karbonat döküyorum her gün iki kere temizliyorum kumu geçen gün boşaltıp tuvaletleri yıkadım ama ağır bir koku var daha önce de vancat kullandık aynı şekilde koku oldu hangi kumu kullanmalıyım kokuyu nasıl önlerim

28 CEVAP

Bikedi
Bikedi

13753

Aktif karbonlu kumlarin da 6 lt si en az 30-35 tl bandinda ama tavsiye ederim. Diger kumlara gore uzun sure gidiyor. Ben refkex, akkum ve vancat aktif karbonlulari denedim. Vancat cok cok ince bir kum cok dagiliyor. Reflex ve akkum fena degil. Bir de acaba tuvalet kaplari kokuyor okabilir mi? Kedi tuvaleti torbasi deneyebilirsiniz.

Busebakis
Busebakis

1093

Magicsand çok kötü bir kum ne yazık ki temizken bile koku yapıyor biz ondan akkuma geçtik koku konusunda çok memnunuz kapalı tuvalet banyoda duruyor

suledoruk
suledoruk

114870

Uzun süredir çam peleti kullanıyorum ve bu zamana kadar en ufak bi koku sorunu yaşamadım tavsiye edebilirim ama yine de kediden kediye değişebilir kullanıldığınız mamayla da tuvaletinin kokusu değişir. Allah korusun ama herhangi bi sağlık sorununun belirtisi de olabilir veterinerle görüşün bence her ihtimale karşı.

Ozge00
Ozge00

131723

Aktif karbonlu kum veya pelet cok iyi bu konuda.

Ozge00
Ozge00

131723

Peletin topaklananlari var bigcat, noble, naturalbastet gibi. Bunlar en iyi üçlü bence. Tabi fiyatları normal kuma gore bir tik fazla.
Aktif karbonlu da çok var, ben ucuzunu da denedim pahalısıni da ama hemen hemen ayni oluyor.

Ayben02
Ayben02

15110

Koku sorununa henüz bende çözüm bulamadım da ben karbonat kullandigimda daha daha ağır koku oldu ve karbonat topakları parçaladı sizde olmadı mı

Ozge00
Ozge00

131723

Evet pahalı biraz, ben indirim bekliyorum :D baska markalar da var ama ben memnun kalmama ragmen başkalari hic sevmemiş o yüzden önermek istemedim.
Aktif karbonluda da en uygunu magicsand sanirim. Daha önce denedim ama bunu hatırlıyorum bir, en uzun bunu kullandım çünkü. Reflex vs var ama o da pelet gibi pahali sanirim. Bir suru marka var bütçenize uygun olani alip deneyin bence, ben hangisini kullanırsam kullanayım hep memnun kaldim, tek sorun tozutma idi iste. Onda da pelet favorim

senaaelmaci
senaaelmaci

668

Ben micho aktif karbonlu kum kullanıyorum, memnunum ve kum diğer markalara göre daha az dağılma yapıyor

Ozge00
Ozge00

131723

Magicsand bentonit kum mu kullanıyorsunuz? Onu kullanmadım hiç. Proline iyi ama tek sorunu tozutma bence. Ben kokusuz olani kullanıyorum geçici yuva olduklarıma, gayet iyi koku tutma vs ama toz sorun. Clear cat aldim onu deneyeceğim bir dahakine. Doğru kumu bulmak zor gerçekten. Umarım bulursunuz :D

sevvalyelen
sevvalyelen

1218

ND mama et içeriği fazla olduğu için dışkı biraz fazla koku yapıyor, benim kedim de aynı şekilde. Ben Pisipisi kum kullanıyorum, balkonda tutuyorum. İçeri aldığımda da kokusu olmuyor.

Bikedi
Bikedi

13753

Migrostaki aktif karbonlu mu? Akkumum aktif karbonlu olmayani iyi degil. Koku yapar duzgun topaklanmaz. Aktif karbonlu olanlari karton kutuda. Normali posette satiliyor.

Ares87
Ares87

12250

Evet bikedi aktif karbonlu aloe vera kokulu 5lt si 11.34 tl

Bikedi
Bikedi

13753

Aaa cok uygunmus ben 6 lt sini 30 a almistim petshoptan yarin ilk is migrosa gidecegim kaziklanmisim:)

suledoruk
suledoruk

114870

Bende nd kullanıyorum ama bir koku sorunu yaşamadık kediden kediye değişir sanırım bu kumu bulana kadar her şeyi denedik resmen, denemeyle anlaşılıyor :( natural bastet kullanıyorum topaklanan peletlerden. Evet dediğiniz gibi 7lt için 40 lira çok pahalı ama aldığınız o 7lt yi tamamen boşaltmanıza hiç gerek yok azaldıkça üzerine ekliyorsunuz. Aylardır sadece üzerine ekleme yapıyorum hala en ufak bir koku sorunumuz yok maddi yönden sıkıntı yaratmıyor bu yüzden. Hijyen konusunda düşündürebilir biraz ama zaten topaklanan yerler dışında idrar dışkı dağılmıyor diğer peletlere. dağılsa koku yaratırdı illa ki.

emellkya
emellkya

1091

Ben mırmır pudra kokulu kedi kumunu kullanıyorum , tuvaleti evin içerisinde banyoda duruyor koku problemi yaşamadım. Bir de gün içerisinde elimden geldiğince her tuvaletinden sonra temizliyorum o yüzden de olmuyor olabilir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 959 Görüntüleme
  • 28 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80266 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR