Sitede Beslediğim Kediyi Götürdüler

betul18
betul18

4969 Puan

Sitede oturan birinin kedisi güya 2.kattan atlayıp kaçmış hayvan çok ürkekti ilk gördüğümde ve haftalarca aç gezdi dayak yedi diğer kedilerden bi de kısırlaştırıp sokağa bırakmışlar bu da ayrı bi kafa ben bunu aylarca besledim çok bağlanmıştım sonra sitedeki insanlar balkonuma giriyo ben korkuyorum yaklaşırsa havuza atarım falan diye şikayet ettiler ve kediyi yönetici aldı götürdü barınağa götürdük dedi ama oturduğum ilçede barınak yok ertesi günü aradık hangi barınak dedik konuşamadı sonra veteriner dedi sonra aradık veterneri yok bizde dedi farklı farklı yerler söyledi telefonu başkasına verdi biz size van kedisi hediye edelim dediler şok olduk yüzsüzlüklerine bu kedi cinsti acaba damızlık olarak birine mi verdi şimdi 5 ay oldu çok özliyorum yapabilcek bi şeyim yok geçen yine sordum cevap bile vermedi kedinin sahibi başkasıydı benim hukuki bi hakkım var mı acaba öok uzun oldu ama okumaya vakit bulduysanız teşekkürler

9 CEVAP

Hayvanı yaşadığı yerden başka bir yere atmak suçtur. Elinizde bir delil olmalı. Konuşmaları kaydederek ilçenizdeki Orman Su Işlerine şikayette bulunun. Yaptırımı var. Takibini yapın. "DELİL ILE"
Ikinci soru şu, evde bakılan bir kedi ve cins olduğu için yuvalanması normal bir kediye göre 10 kat daha kolay olan bir kediyi neden yuvalandırmadınız madem kedi bu kadar kötü durumdaydı?

AsenaTuncay
AsenaTuncay

116830

5 ay oldu demişsiniz sitede beslediğiniz kedi için ne hak iddia edebilirsiniz ki... şurada bahçede baktığım kediyi biri alıp götürse kimi kime şikayet edicem. Çok sevdiysen alıp evine baksaydın deyip geçerler. Kaale bile almazlar.

Evet belli çok güzel bir yaşam alanıymış. Önce evinden atılmış yavrucak sonrada çok güzel yaşam alanından. Kim bilir hangi bilinmeze gitti. Birde yapılan hatalar şöyle savunulmaz mı.

gulsundusmez
gulsundusmez

12392

5199 sokak hayvanları kanununa göre sitelerde dahil sokak hayvanlarının beslenmesine engel olmak alıp atmak yaşam alanlarını yok etmek yasak ve suç .Lütfen gidip şikayetçi olun. Barınak falan kediler için hemen hemen hiç bir il ilçede yok alıp atmışlar belli ki .Bu sitelerin Allah belasını versin benim 1 gecede 6 kedimi kutulara koyup attılar ama ispat edemedim malesef. Çok üzgünüm zavallı başına ne geldi kim bilir.Ben çok mücadele ettim edilerde büyüdü yakalayamıyorlar birde ben direnç gösterdim kavga ettim atamıyorlar.Üzgünüm ama deli gibi davranmak bu tiplere bir çözüm yolu. Naif uygar çözümcü dilden anlamaz bu adi aşağılık canavarlar.3 5 kişinin şikayeti ile olmaz kardeşim herkes tüm canlılarla yaşamaya alışacak bu dünya bize ait değil sadece. Sadece belediye görevlileri kuduz ise bir kedi köpeği alabilir yaşam alanını değiştirebilir vatandaşın böyle bir hakkı yok. Sokaklar bir hevesle eve alınmış kedi köpek dolu hepsinin Allah belasını versin

gulsundusmez
gulsundusmez

12392

İlçe kaymakamlıklar ve bölge orman müdürlükleri şikayetlerinizi iletebilirsiniz bir daha olursa bu olayın üstünden çok geçmiş maalesef .

betul18
betul18

4969

bi daha burdaki insanlarla iletişims geçmicem çünkü yardımcı olmaktansa çok toksik bi hal almış tavırlarınız @Ceydaninpatilibebekleri

betul18
betul18

4969

@Ceydaninpatilibebekleri kedi bulduğumda aç kalmıştı ve ürkekti sonradan ben ilgilendim ve halinden gayet memnundu evde kalmayı sevmiyordu ve sitede çok çok güzel bi yaşam alanı vardı niye bakılan bi kediyi eve hapsediyim ki ? Ayrıca sitenin yanındaki parka da giderdi orda da besleyenler sevenler vardı.

AsenaTuncay
AsenaTuncay

116830

Halinden gayet memnundu......bakın yok şimdi. Başına ne geldi bilinmiyor. Öldü mü sağ mı haberiniz yok. En azından siz sahiplenseydiniz ya da sahiplendirseydiniz şuan nerede olduğunu bilirdiniz. Dışarıdaki tekirleri sahiplendirmeye çalışıyoruz ki kaza bela hastalık bulmasın sıcak bir yuvaları olsun.

betul18
betul18

4969

Haklısınız keşke sahiplendirseydim ama beni hatalı çıkarmanız beni kırdı çok sevdiğim bi kediydi besleyip ilgileniyodum mamasını laf etmesinler diye dışarıda veriyodum bi gün siteye koydum acelem vardı evdeki kedime gidiyodum fotoğrafını çekip şikayet ettiler 15 yaşındayım ben kendi başıma ne yapabilirdim hem de petlebiden sahiplendirseydim geri bırakılacağını biliyodum karakteri olarak biraz agresif beni bile ısırırdı tüylerini taratmazdı tırmalardı gerçekten kırdınız beni hala rüyama giriyo ve böyle iğrenç bi şey hakkında suçlanmak kötü hissettiriyo

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 471 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80226 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR