Kedimi Sahiplendirdim Ve Haber Alamıyorum Ne Yapmalıyım?

Doğduğu günden beri ilgilendiğimiz ve 3 haftadır evimde baktığım kedimi 15 ekimde sahiplendirmek zorunda kaldım. Verirken de dedim ki kedinin ev ortamında bir fotoğrafını istiyorum. Şu an atamam vs. diyerek beni geçiştirdi. 15 ekimden beri mesaj da atsam arasam da cevap alamıyorum. Telefonu da asla açmıyor. Kedinin sokağa atıldığından ya da kötü ellere geçtiğinden şüpheleniyorum. nasıl bir yol izlemem gerekiyo bilmiyorum ama içişleri bakanlığının uygulaması olan HAYDİ uygulamasına ihbar etmeyi düşünüyorum. Onun haricinde nasıl bir yol izlemem gerekiyor kediyi geri almam için yardımcı olursanız belki de kedinin hayatını kurtarmış oluruz.

4 CEVAP

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

İşte bu yüzden kedi sahiplendirirken çok dikkatli olmak gerekiyor. Sahiplendiren kişinin teslim etmesi daha doğru bence kediyi. Şu anda yapabileceğiniz çok bir şey yok maalesef evini bilmyorsanız.

Bu benim ilk kedi sahiplendirme tecrübemdi o yüzden böyle acemiydim. Farklı numaralardan aramayı deneyeceğim. Sonucu da buraya yazacağım. Bir sonraki sahiplendirmem mutlaka sözleşmeli olacak.

sforselin
sforselin

119776

Bu gibi durumların yaşanmaması için sözleşmeyle sahiplendirme yapmak gerekiyor. Evini biliyorsanız evine gitmek ya da farklı numaralardan arayıp açmasını beklemek haricinde yapabileceğiniz bir şey yok gibi. Herhangi bir şey yaptırım olacağını zannetmiyorum.

Birkaç mesaj ve arama sonucunda kişiye ulaştım ve fotoğraf aldım. Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 841 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80235 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR