Acil Destek Gerekiyor

hlleight
hlleight

3828 Puan

şu anda geçici yuvasında olan 1,5 yaşındaki dişi pitbull kızı acilen sahiplendirmem gerekiyor. ilanlarım onay almıyor bu konuda destek olursanız çok sevinirim.


!!! OKUYUN !!! şu anda 1,5 yaşında olan Kaju'yu 6 aylıkken sokakta bulduğumda yaraları vardı, boynunda tüylerini dökmüş, dökülen yerleri mosmor etmiş bir tasma isi vardı. eve aldım fakat evimde de iki tane köpeğim olduğundan ancak iki ay misafir edebildim bu süreçte de yeni yuvasını aradık. bir yere gitti üç gün kaldı eşya kemirme huyundan istemediler, diğer ailede bir yıla yakın bir zaman geçirdi ve on yaşında bir kızla çok güzel bağ kurdu. o aile özel sebeplerden dolayı sahiplendirmek zorunda kaldı. şu anda İstanbul Başakşehir'de bahçeli bir evde fakat o evde de bir pitbull var, Kaju da kısırlaştırılmamış genç ve dişi bir köpek olduğu için çok enerjik, kıskanç, çevik. diğer köpekle zıt karakterleri var bu yüzden tekrar sahiplendirmek zorundayız. bizim bildiğimiz dört ev gezdi, öncesinde yaralı boğazı mor hırpalanmış bir köpekti. Kaju'yu artık bırakmayacak bir aile arıyoruz. eve ve yeni aileye adaptasyon sürecinde evde yaramazlık, söz dinlememe, eşya kemirme durumunu sorun etmeden sabırla onu eğitebilecek, maddi ve manevi ihtiyacını esirgemeyecek, ömrünün sonuna kadar onu bırakmayacak olanlar iletişime geçsin.


sahiplenmek isteyenler whatsapp üzerinden kendinizi anlatan mesaj bırakın. (İKAMET BİLGİNİZ, YAŞINIZ, EVDE KİMLER OLDUĞU, OKUL-İŞ DURUMUNUZ, NE KADAR SÜRE EVDE OLMADIĞINIZ, VARSA KÖPEK TECRÜBENİZ) BU BİLGİLERİ YAZMAK DIŞINDA KÖPEĞİ İSTİYORUM PİTBULLU İSTİYORUM MERHABA SELAM GİBİ MESAJLARA DÖNÜŞ YAPILMAYACAKTIR!


BİR KÖPEĞİN ORTALAMA 15 YIL ÖMRÜ OLDUĞUNU VE BU SÜREÇTE BAŞKA YUVA DEĞİŞTİRMEMESİ GEREKTİĞİNİN BİLİNCİNDE OLAN İNSANLAR İLETİŞİME GEÇSİN!


0552 617 8221


Henüz Cevap Yazılmamış :/

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 384 Görüntüleme
  • 0 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR