10 Bin Tl Ye Kedi

Gulsahka
Gulsahka

11344 Puan

Gerçekten ama gerçekten merak ediyorum. Bu fiyata gerçekten hayvan alan var mı? Ya da ne akla hizmet bu kadar para isterler bir insandan. Bu hayvanlar satılamaz ticaret yapmayın diyoruz siz en alasını yapıyorsunuz. Bu resmen ticaretten de öte! Hayır böbrek mi satıyorsunuz?!! Bu fiyata kaç hayvan doyar aç kalmaz biliyor musunuz? Ama satan kişi de suç bulmuyorum ben. Ne de olsa talep varsa satan kişi haklı. Cidden bu fiyatı verenlerin aklını... Allah islah etsin. Sinirlendim şu günde bile.


16 CEVAP

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133325

Yuh çüş oha
Mesajlaşan kişi de gayet normal karşılamış yalnız fiyatı teşekkür etmiş sakin sakin :)

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133325

Bu parayı veren de zaten damızlık alıp aynı paraya satacaktır yavruları, yarışmalara falan da sokuyorlar galiba bunları show class full şecereymiş baksana, türkçesi aşırı safkanlaştırıldığı için en hasta ve bozuk genlere sahip demekler aslında.

Alperen07
Alperen07

115858

Ben de bu safkan Show clas full secereli bla bla bla bunları bu yıl kedi sahipleneceğimde öğrendim bu yaşıma geldim ilk kez scottish, british, long hair, short hair bu cinsleri gördüm hee bir de sfenks var o ayrı mesele ama yazık o kedilere üzülüyorum zaten görünce aklıma şu gelmişdi GDO genetiği değiştirilmiş kedi bence bunlar dedim .... Belki hiç sevgi görmüyor bile bu kedilerin dişi olanları sürekli kuluçka makinası gibi yavru alıp satıyorlar ve sonunda o zavallı rahim kanseri olup gidiyor muhtemelen kedimi ararken ilanın birinde persian diye bir kedi gördüm kedinin cinsi mi bilmiyorum ama o kadar mutsuz ki görüntüsü kedi bitmiş artık ki sahibi de tamamen ücretsiz veriyor tek şartı kısırlaştırmakmış öyle yazmış ilana kedi gelmiş 3-5 yaşına yine aynı kişi başka yere o garip kedinin yavrularını koymuş son ganimetleri idi sanırım .... Benim kedimde tosun oğluşum ana baba sokakss dedesi Garfield bildiğin SARMANSSS antideprasan olur kendileri :))))

Sahidegulcan
Sahidegulcan

1759

Hadi belki bakım masrafı dersin örneğin özel pahalı mama kullandıysa, tüm aşılarını eksiksiz yaptırdıysa bunların karşılığını almak için düzgün bir fiyat söylersin.. Ama 10.000 ₺ NEDİR?
İleride bu yavrucağı alacak olanlar da böyle cins kedi üretimine başlayıp kendisine rakip olabileceği için, satıcı şimdiden kârını düşünmüş 10.000 ₺'Yİ geçiriyor insanları...
He bu fiyata bu hayvanları kim alır?
▪︎Hayvanı doğurtturup aynı işi meslek hâline getirmek isteyenler..
▪︎Çocuklarını Zengin ama Sevgisiz bir ortamda büyüten ebeveynler..
Çocuklarını parayla mutlu edebileceklerini zannedip bir hayvan ticaretçisine hiç düşünmeden 10.000₺'yi basarlar.
O çocuk başta mutlu olur sırf sevgiyi paylaşabileceği bir canlıya sahip olduğu için..
Ama sonradan kedide bir hastalık sorun çıkarsa, işler alan kişilerin planladığı gibi gitmezse belki de önemsemeyip nasılsa yenisini alırız kafasıyla o hayvanın canına yazık edecekler..
Oooofoffff !
Maalesef arkadaşlar böyle acı gerçekler var hayatta..
Keşke bir can, onun varlığına saygı duyularak yaşayabilse. Bir mal gibi görülmese. Onlar Allah'ın sessiz kulları... Keşke böyle iğrenç ve ahlaksız ticaret anlayışına sahiplerin eline düşmeseler...

Mapple2
Mapple2

2822

Dolara Endeksli niye kızıyorsunuz ki :d

Seymaaacaan
Seymaaacaan

123868

Meraktan bende girdim baktım altına KALİTE TESADÜF DEĞİLDİR yazmışlar eşya satıyo sanki :/

Zeynepulku
Zeynepulku

122981

Gecen instagramda biri kedisini ciftlestirmis yavruları sahiplendi diyor biri demiski satın alma sahiplendi falan diye konuşmuş. Neyse bu hesapta 'cins kedi bakmanın zorluğunu bilmeyenler yorum yapmasını ltfn' demişti yanıma anlıyorum ki bir çoğu kedilerini üretip , satın aldıkları fiyatı çıkarmaya çalışıyor. İki yüzlüler sorsanız kedielrine çok seviyorlar.

Erogluekiin
Erogluekiin

24279

Geçenlerde hayvan satan bir sayfaya yazmıştım kavga etmek için bana şey dedi ben ona bir sürü masraf yaptım mamalar aldım gidip de bir aç köpeğe veremem...........

Milahs
Milahs

1198

Ben gerçekten anlamıyorum. İnsanların bile isteye bu paraları vermesi yahu yazıktır günahtır o paranın onda biriyle bile yüzlerce hayvancağız doyurur sevaba girersin. Ne bu gösteriş merakı hem parana yazık hem o hayvancağızlara yazık hem de sokakta yüzlerce yuva bekleyenlere yazık. İlla ben bu kediye şu kadar para verdim diye gösteriş yapmak için de kedi sahiplenilmez be kardeşim!

Zeynepulku
Zeynepulku

122981

Afkan secereli irk kediler tabiki ücretli olacak sacmalamayin kckskvkd ay artik gülüp geçmek istiyorum ama insan dayanamıyor evinize Bir can getirirken nasıl ona bir değer bir para bicebiliyorsunuz ki!? Almayın bakmayın daha iyi.

Bikedi
Bikedi

13753

Safkan cins olunca ne oluyor cidden biri bana anlatsin. Sohbet muhabbet mi ediyor? Atom mu parcaliyor? Yukari da yazilmis aynen katiliyorum. O kadar populerlesti ki yakinda kilindan tuyunden hastaligindan bunalip sokaga atilmis bir suru cins kedi goruruz. Mobilyalarina uygun renk gecisleri olan kedi alan bile var:)

Milahs
Milahs

1198

Ben gerçekten anlamıyorum. İnsanların bile isteye bu paraları vermesi yahu yazıktır günahtır o paranın onda biriyle bile yüzlerce hayvancağız doyurur sevaba girersin. Ne bu gösteriş merakı hem parana yazık hem o hayvancağızlara yazık hem de sokakta yüzlerce yuva bekleyenlere yazık. İlla ben bu kediye şu kadar para verdim diye gösteriş yapmak için de kedi sahiplenilmez be kardeşim!

Alperen07
Alperen07

115858

Bu cins kediler için düşüncem bir kaç yıl içinde sokaklarda tekir Sarman ve sokeler gibi olacakları çünkü heves ve gösteriş için alınan bu canları ne yazıkki sokaklara salacaklar.....

Linsenpai
Linsenpai

117282

Ya F1 Savannah kedisi çiftleştirip satan gördüm bu ne ki.. minicik hayvanların üzerinden kazandıkları paraları yemek nasip olmasın inşallah

yagmurryamaan
yagmurryamaan

4263

hayvan canına kesinlikle fiyat biçilemez.O kadar yanlış ki o çocuklar sanki eşyaymış gibi para ödemek :(

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1028 Görüntüleme
  • 16 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.810 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR