Merhabalar Ben Kendi Çabala 10 Kediye Bakıyorum Sokak Kedisi Hepsi Birbirinden Güzel.

Zyno
Zyno

5364 Puan

8 yavru 2 büyük kedi sahiplendirmek için uğraştım fakat sokak kedileri diye fazla muhattab alınmadım. Çok güzel bi yuva yapmaya çalıştım ışıkları var sıcak su torbaları var büyük kapaklı kutu içinde sıcak minder ve paspas var herşey tamam fakat mama olarak yetemiyorum yardımcı olmak isteyene fotoğraf atabilirim herşeyi yapabilirim sıcak yemek veriyorum kuru mama veriyorum hergün sularını tazeliyorum mama olarak sıkıntı çekiyorum sadece


18 CEVAP

Ozge00
Ozge00

131723

Herkesin evinin önüne bir kap yemek koysa bu sorunları yaşamasak keşke :(

Zeynepulku
Zeynepulku

122955

Buradan insanların size yardım etmesi zor. Zaten burafakai bir çok insan da sokakta kedi bakıyor. İnstagram hesabına açın daha sonrada bir mama kumbarasi edinin.

Elinize sağlık yüreğinize de. Bizlerde aynı durumdayız inanın. Havada soğudu hangisine yetişeceğiz kedi mi köpek mi derken yetişmiyor.

Milahs
Milahs

1198

Bulunduğunuz şehirde metro market varsa aro marka mama 80₺ bizim sitede 15-20 kedi var şuan biz o mamaya geçtik bu ay severek yiyorlar. Öğrenciyseniz vs o kadar verebilecek param yok da diyebilirsiniz tabi. Aklınızda olsun.

Zyno
Zyno

5364

Çok da güzel olmadı tabiki yuvaları elimden geldiği kadar tüm. Kedileri tek tek fotograf çekip atabilirim.

Ozge00
Ozge00

131723

Makarna haşlayıp icine et veya yas mama katabilirsen daha fazla gider mama. Ne yazik ki çoğu kisi ayni durumda. Bazen kuru ekmek ıslatıp bile verebiliyoruz. Her gun mama verince o kadar kediye dayanamıyor. Umarım yakin zamanda yetkililer bu ise bi el atar, sanmıyorum ama.

Ozge00
Ozge00

131723

İnstagram hesabınız varsa ordan kumbara açabilirsiniz, bu şekilde daha fazla kişi görür. Hatta Facebook, twitterdan da olursa daha iyi olur. Bazen bağış yapanlar çıkıyor.

Zeynepulku
Zeynepulku

122955

Bende d su an 4+5 yavru kedi var. Birde yetsikin kediler. Arada sırada gelen köpekler. Yazın bir şekilde hallediyorduk haftada 2-3 gün beslenme az da olsa yetiyordu. kışın daha çok ihtiyaç olacak. Vücut sıcaklıklarını koriyabilmeleri bağışıklık sistemlerinin güçlü tutmalı için aç olmamaları gerek. :/

Zyno
Zyno

5364

Evet teskkur ederim herkeze çok her biriniz çok sağolun ben senelerdir bakıyorum kaç kedi sahiplendirdim kaç kedi büyüttüm kuru mama yaş mama dediğiniz gbi bu kış zorlanacam ama nasip hayırlısı.

Mehmetkr
Mehmetkr

13737

IBAN atarsanız yardımcı olanlar olacaktır bence

Zyno
Zyno

5364

Çok bişey değil ki zaten 10 kedi hatta daha fazla kedi bakıyorum ben çok bişey beklemiyorum kendim yemeye zaten çalışıyorum emin olabilirsiniz onlar için yuva yaptım ışık koydum sıcak su torbaları battaniyeler aldım kuru mama da alıyorum ben. Ama hepsine yetmiyor kedi ayırmam ya benim bulduğum yerde çok kedi var ve ölmesinler dediğiniz gibi herks öyle kediye bakıyor çok güzel herkez den kat kat allah razı olsun.

Zyno
Zyno

5364

Kedilerim.

ecrinnurAslan
ecrinnurAslan

104078

sahiplendirebiilirsin bakamıyorsan 1-2 tanesini

ecrinnurAslan
ecrinnurAslan

104078

Sadece 1- 2 tanesini ama hepsini değil

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1135 Görüntüleme
  • 18 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR