Veteriner Ücreti

chromatica
chromatica

3688 Puan

geçtiğimiz günlerde kızımızı ilk kez veterinere götürdük. Iç dış parazitleri olmamıştı, o gün dış paraziti yapıldı ve veteriner bizden 140 lira ücret aldı, bu arada kizimizda pire de çok vardı ayriyetten pire için ilaç sıktılar mı bilmiyorum ama dış parazit için bu ücret bana fazla geldi gibi. sizce ayriyetten pireler için birşey yapılmış midir? yoksa veteriner değiştirmeyi düşünüyorum

24 CEVAP

sforselin
sforselin

119776

Dış parazit dediğimiz şeyi zaten pire ilacı olarak düşünebilirsiniz bu arada

denizbaliik
denizbaliik

4204

Bazı damlalar pahalı oluyor. Strongold gibi. Hangi marka dış parazit yaptıklarını sorarsanız fazla mı değil mi anlaşılır.

MerveTurhaann
MerveTurhaann

2411

Tekirdagda ic-dis parazit 70 ile 90 arasi damla olanlar 140 cok fazla

chromatica
chromatica

3688

@merrveturhaann evet gerçekten bana da fazla geldi, belki pireler için ayriyetten ilaç filan yapmıştır diye düşünüyorum eğer öyle değilse direk başka veterinere goturcem

chromatica
chromatica

3688

@sforselin tabii ki oylede düşünüyorum ama ne bilim sprey falan filan yapmış olabilirlermi diye düşündüm

feyzanurkrb
feyzanurkrb

3813

Biz gittiğimizde bir aşı bir hap bir de pire damlası yapmışlardı toplan 70 lira almışlardı. Ve iyi bir veteriner kliniğiydi.

Izmirde iç dış parazit yetişkin kediler için 120 tl. Dış parazit damla ic parazit enjeksiyon şeklinde oluyor. Yavrularda ise gittiğimiz veteriner iç parazit için tablrt dış parazit için sprey uygulaması yapıyor 75 tl. Fakat başka veterinere gitmek zorunda kaldım deprem sebebiyle yavru için de 120 tl aldılar üstelik iç dış paraziti enseden damla şeklinde uyguladılar ve iç parazit için işe yaramadı. Merak ettiğim şey uygulama sırasında siz yanında değil miydiniz? Görmüş olmalısınız damla ve ya tablet iğne her ne olduysa. Sadece iç-dış parazite 140 fahiş bir ücret.

baranertaga
baranertaga

12029

Anlamadım sadece dış parazit mi 140? Eğer öyleyse tabiri caiz ise kazık yemişsiniz. İç-dış parazit ikisini en baba 90 tl ye yapıyorlar.

chromatica
chromatica

3688

@amatorkedihastasi korona sebebiyle odaya almadılar, dışardan izledik biz.

chromatica
chromatica

3688

@baranertaga evet sadece dış parazit için 140 lira aldılar aşı karnesi için de 30 lira... sanırım başka veterinere gidicem ben

Siyahiinci
Siyahiinci

11540

Gittiğim veteriner iç-dış parazite bu kadar alıyor. Kullandığı ilaca göre vs. fiyat değişiyor. Hangi ilacı uygulamış yazabilir misiniz?

chromatica
chromatica

3688

@siyahiinci stronghold. iç parazit kısmında ise caniverm diye birşey yazıyor.

ferhat05
ferhat05

15802

Bize 2 ay önce ilk defa iç parazit aşısı ve dış parazit damlası uyguladı veteriner hekim. Ve > 2 ay sonra tekrar geliceksiniz ve iç-dış parazit damlası alıp evde uygulayacaksınız dedi. Onun da 135 tl olduğunu söyledi ama geçen aldık 150 tl olmuştu. Kocaelideyiz. Fiyatlar bizde böyle.

Tekirvenusi
Tekirvenusi

4481

Bence çok almışlar değiştir

Bikedi
Bikedi

13753

Balikesir de benim vet ic dis parazit 70 aliyor

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 888 Görüntüleme
  • 24 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR