Lütfen Bir Göz Atın :)

Duman14
Duman14

14039 Puan

Merhabalar hepimizin bildiği gibi hayvan istismar suçlarının haddi hesabı yok ne kadar yetkililere bildirsekte gelişmede yok change.org sitesinden hayvan istismarı ile ilgili olan kampanyalara imza atarak çok az da olsa destek olabiliriz daha demin o sitedeydim adam kedisini koli bandıyla bağlamış eziyet ediyor köpeği arabanın arkasına bağlayıp sürüklemişler sonra köpeğin kulaklarını kesmişler işkence etmişler bu şahsiyetlerin yakalanması ve cezalarının verilmesi için kampanyalar var tabi ne kadar işe yarar bilmiyoruz biz sokaktaki hayvanlara yemek su versekte onlarada yardım etmemiz gerek umarım yeterli imzalar toplanınca bir işlem yapılır sizde yardımcı olun lütfen ;(

6 CEVAP

hazalsenol
hazalsenol

10389

İmzaladım. Duyarlılığınız için teşekkürler

sedattkts
sedattkts

630

geçmişte buna benzer bir çok change.org kampanyası yapıldı. ancak devlet hayvan hakları ve hayvanlara karşı işlenen suçlar konusunda duyarsız. yine de imzaladım. yeter ki safımız belli olsun.

aycacetin2472
aycacetin2472

13340

Hayvanlara eziyet edenlerin allah belalarini versin. İki yakasini.bir araya getirmesin. İnsallah

casperlimon
casperlimon

1648

AMİN.Aynen

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Ben gördükçe imzaliyorum ama yasalar bul konularda bir şey yapmıyor. Bantlanan kediyi görmüştüm. Şerefsizler birde insagrama video atmışlar. Garibimi kurtarmislar. Iyimis şuan. Tabi psikolojisi çökmüş durumda.
Kediyi işkence edip 2 saat videoya cekip olmeyince bidonla kafasını ezen mahlukat a sadece sözleşme ile sahiplendiği için "mala zarar verme "suçundan ceza verilecekti. Verildi mi onu da bilmiyorum.
Aslında bu ülkede insanlar için doğru dürüst bir yapılmazken hayvanlar için yapılması imkansız gibi geliyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 912 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 5 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78293 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR