Bir Kedinin Daha Ayağını Kesmişler!

Simgebykl
Simgebykl

5972 Puan

Diyarbakırda bir kedinin iki ayağı kesilmiş, artık bu tarz olaylar çok artmaya başladı. Bu canlarımızın ayaklarını keserek ne amaçlıyorsunuz caniler. Hatırlarsanız golden köpeğin de ayakları kesildi sahibi tarafından ve 181 tl ceza ile kurtuldu. Ne zaman çıkacak bu hayvan hakları yasası?

10 CEVAP

Mapple2
Mapple2

2822

Meclis Uykuda, Adalet Hayalde.. Birkaç siyasinin lânetlerdigi Tweetleri ve 60 sn. kadar siyah punto üzerine yazılmış vahşet haberi kadardır , Türkiye de yasaların varlığı..


Kaç Can daha yanacak ¿ !!!

Mustafanacar
Mustafanacar

13408

Evet. 😔

yagmurryamaan
yagmurryamaan

2700

Ben Türkiyede hayvan hakları yasası çıksın umudunu keseli çok oldu

BurcuAlexx
BurcuAlexx

103789

O kadar kötü ki... Bu tarz haberler o kadar çok ki... Biri yaptı mı, hop arkasından diğerleri de örnek alıyor, yapıyorlar... Bu canlarımız ne zaman mutlu olabilecek.... Özgürce gezebilecek... Ne zaman gerçek bir hayvan severle karşılaşabilecek... Üzülüyorum, hem de çok... Mesela ne zaman barınağa veya sokağa terk etmeler bitecek... Ne zaman hayvana işkence sona erecek.... Ne zaman bütün insanlar bu konuda bilinçlenecek.... Ne zaman, ne zamannn.... Keşke şu an bütün dünya duysa sesimi.... Bu konularla ilgili, sorular açıyorum.... Lütfen sizde açın böyle sorular.... Belki insanlar bilinçlenebilir bu konuda... Sanki bu dünya hiçbir zaman düzelmeyecek gibi geliyor.... Çünkü şu an o kadar çok ki bu durum.... Kahroluyorum, bu hallerini gördükçe.... Birde o haberlerdeki hayvanlara yardımım dokunamıyor ya... Bitiyorum.... Sadece kendi hayvanıma değil, bütün canlarımıza yetişen bir insanım.... Ama maalesef ki, bazılarına yetişemiyorum.... Bütün canlarımıza sahip çıkın, gerçekten bu canlarımıza sahip çıkan insanlara kucak dolusu sevgimizi yolluyoruz❤️ Her şeyden önemli olan, canlarımıza sahip çıkmak... Tüm canlarımızı çok çok öpüyorum, umarım en kısa zamanda bu dünya düzelebilir.... Elimden gelen bu... Ben bu kadar yetiyorum.... Ama hepimiz birlik olsak barınaklara, sokaklara bağışlar yapsak... Sokaktaki, barınaktaki canlarımızı sahiplensek... Tüm dünya ya yeteriz de mi.... Ama maalesef ki, bazıları bizimle birlik olmak istemiyor.... Yine de biz birkaç hayvana bile yetişebilmişsek, ne mutlu bize❤️❤️❤️ iyi oldu bende içimi döktüm :D

Pretty
Pretty

4446

Böyle İnsanların Dünyada Yeri Yok!

Seydacelk
Seydacelk

4610

Ben artık böyle haberler duymaktan çıktım! Bir sonu gelmiyor yazık böyle insanlara yazık onların vicdanlarına!

alabalik32
alabalik32

13406

Ağladım izleyemedim bile haberi. Bazen istemeden ayağına basar gibi oluyorum da. Alıyorum kucağıma annem acıdımı diyerek tek tek patilerini öpüyorum.

alabalik32
alabalik32

13406

Bunları yapanlar insan olamaz..

ahsenyildiz
ahsenyildiz

12476

sana ne yapmış olabilirki hayvan hakları yasası hemen

Alperen07
Alperen07

115858

Ben haberi izlerken mahvoldum adalet maalesef yok tecavüzcüsü tacizcisi hırsızı hepsi dışarda insana olmayan adaleti hayvana kim sağlasın ama şu var ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM bu canilikleri görmekten bıktık ALLAH KAHRETSİN BÖYLE ZİHNİYETLERİ o zavallı kedi ölmüş nasıl dayansın kuzum kan kaybetmiş küçücük bedeni savaşamadı demekki ne söylesek boş üç beş lira cezayla herkes yoluna devam eder bu düzeni bozacak vijdanlar gerek....

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 604 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80118 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR