Kedi Sahiplendirirken Nelere Dikkat Ediyorsunuz

Simgebykl
Simgebykl

5957 Puan

Merhaba biliyorsunuz ülkemizde hayvanlara çokça işkence yapılıyor tecavüz yaralama vs vs. Bazı aileler kediye bakamadıkları için sokağa bırakılıyor. Kedi sahiplendirirken bir form imzalatıyor musunuz vereceginiz kişiye? Ben bir kedimi sahiplendirirken takip şartı koydum fakat aile telefonlarıma cevap vermedi ve adrese gidip kediyi zorla da olss geri aldım. Bu tarz durumlarda ne yapıyorsunuz

3 CEVAP

zedmyster
zedmyster

12

ben bir çok arkadaşımın kedi sahiplenmesini sağladım. kedi sahiplenen arkadaşlarımı nelerle karşılaşacağı konusunda bilgimin yettiği kadarıyla önceden bilgilendirdim.
kedi beslemek isteyen arkadaşlarıma evde sürekli 1 kişinin kalıyorsa tavsiye ettim. tuvalet bakımının nasıl ve ne zaman yapıldığını anlatıp yapıp yapamayacağını sordum.
mama ve sularının nasıl ve ne zaman verildiğini ve ne tür mama verilmesi gerektiğini anlattım
aşıları ve veterinere götürebilme imkanlarını sordum. bu sorumluluklarla baş edebileceğini düşünen arkadaşlarım kedi sahiplendiler. bunları yapabileceğinden emin olmayan arkadaşlarımı da sokakta olan kedilere yardım etmesini sağlayarak kedi bakımına alıştırıyorum.

Mapple2
Mapple2

2822

Kedi/ Köpeği alan kişiyi nasıl biri olduğunu tespit etmek zor olabiliyor... Sanırım Kediyi alana kadar Ayıya Dayı deme olayı gibi.. Ne şart koşarsanız koşun Size "Hep Evet" diyecek galiba ( Güven kazanma ) ve sonrası malum Engeller , İz kaybettirme Ulasamamak sorunu ¿


Pekala HayvanSever olduğunu nasıl anlayacağız ?

elifozzdemiir
elifozzdemiir

14426

haytap in hazirladigi sozlesmeyle vermek en guveniliri zaten sozlesmede ciddi sartlar var bakamayacak olanin o sorumlulugu alacagini sanmiyorum (umarim)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 430 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR