Kedi Isırdı (Fotoğraflı)

feyzanurkrb
feyzanurkrb

3813 Puan

Ellerim titriyor kedim beni ısırdı ilk defa oldu bu ve kuduz aşısı yok 1 aydır bende ve şu an 3 aylık. Kuzenimi tırmalayınca aşı olmuştu benim de aşı olmam gerekir mi çok korkuyorum. Ve fotoğraflardaki gördüğünüz gibi şişti aslında sadece bir yeri ısırdı ama diğer iki yer de şişti sizce normal mi beni hiç kedi ısırmadı daha önce. Lütfen acil cevap verin.


29 CEVAP

Tengu
Tengu

14308

Yani siz de tutturdunuz bir kuduz da kuduz o hayvanda kuduz olacak ki size geçsin hayvan bir aydır sizle kuduz olsa ölürdü zaten o süre içinde. Bu kedi bulaşıcı bir hastalık kapsa mantar, uyuz gibi kaldırıp sokağa atacak potansiyele sahipsiniz evhamınız beni bile yordu artık yeter cidden nasıl eve kedi aldınız şaşkınım evde dolaşmasına vs izin veriyor musunuz merak ettim doğrusu yatağınıza gelmesin mutfağa gitmesin şuraya girmesin buraya girmesin diye bir odaya mı kapatıyorsunuz?!

senaau
senaau

17289

Bende sizin gibi aşırı evhamlı ve sürekli hastaneye koşan bı insanim. Ama sizinki abartı. kendi kediniz için hergun kuduz mu oldum diye soruyorsunuz. Sokak kedisi olsa neyse dicem. Her seferinde böyle birşeyin mümkün olmadığını onlarca kişi yazmasına rağmen iki gün sonra yine aynı şekilde soru soruyonuz. Burda söylenenler sizi tatmin etmeyecekse tekrar tekrar sormanizda amaç ne? Hayır bu kadar evhamlisiniz madem nasıl kedi sahiplenmeye karar verdiniz onu da anlamıyorum. Her hareketinde böyle tedirgin mi olacaksınız

senaau
senaau

17289

hayır rahatsızlık vermek değil de bu kadar evhamli olmanız,öyle birşeyin mümkün olmadığını insanların söylemesine rağmen ikna olmamanız normal değil. Yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi sizin evhaminizdan ben bunaldım burda. Yoksa tabiki istediğinizi sorabilirsiniz ama bu kadar panik hem sizin açınızdan hem kediniz açısından iyi değil. Bu konuda destek alabilirsiniz bence

Alperen07
Alperen07

115858

Normal bir durum endişelenmenize gerek yok bizim de eller kollar aynı şekilde

Ozge00
Ozge00

131723

Tenguyu kim sinirlendirdi :D

Latahzen27
Latahzen27

13204

Benim ellerimi görsen seninki yine iyi artk öle bi hal olmuş ki ellerim ama korkma bisey olmuyor dişlerini siwrilestirmek için ısırıyor bide elini oyuncak gbi görüyor elini ondan uzak tut:)

Ohoo onlar da birşey mi... Daha ne ısırıklar, çizikler olacak... O kabarıklık bende de oluyor, sabunla yıkayın ısırdığı yerleri her hangi bir enfeksiyona karşı, yeterli.

Ozge00
Ozge00

131723

Şişlik normal, cildiniz hassas sanirim. Bende de aynisi oluyor en ufak tirmalama da bile. Krem sürün sorun olmaz. Kuduz değil kediniz muhtemelen, kuduz kısa sure icinde olur 10 gun gibi. Uzun zamandır da ülkemizde kedilerde kuduza rastlanmadığını söylemişti veteriner. Endişelenmeyin yani.

feyzanurkrb
feyzanurkrb

3813

Yani inanın kontrol edemiyorum kendimi ben hastalık hastasıyım (hastalıklara karşı aşırı korku ve evham yapma durumu) bunu bildiğim halde çok endişeleniyorum karantinanın başlarındaydan hastaneden çıkamıycak durumdaydım gerekli gereksiz bütün durumlarda hastaneye koşuyoduk. Ve sonuç bu zaten 7-8 aydır kanserim diye geziyorum ortalıkta bana kalsa hepimizin 1 hafta ömrü kalmıştır zaten . Komik ve bazen de can sıkıcı olabiliyor rahazsızlık için özür dilerim.

oguzhantk
oguzhantk

2878

neden bu kadar üstüne gidiyorsunuz. burada yapılan iş adı üstünde soru cevap. soru sormuş çünkü korkmuş. acemi. demiş zaten ilk defa oldu diye. saygı duymanız gerekir. soruya gelince olur arada öyle kazalar. bir daha olursa orayı dezenfektan kolonya vs ile temizleyin mikrop kapmasın. benim kedim de arada bana yapıyor oyun oynarken falan. en basitinden kıyafetimin kolu bol gelmiş sallanıyor ilgisini çekince güm diye saldırıyor yani bu tarz garip sebeplerden dolayı falan yapması normal size gerçekten saldırsa çok rahat anlarsınız

chromatica
chromatica

3688

her kedi sahibinin eli böyle maalesef, benimkini görseniz evde canavar mı besliyorsunuz dersiniz ;"D

ozgeoyagnc
ozgeoyagnc

1957

bu kadar abartmanıza gerek yok :) Sonuçta kendi kediniz eğer her ısırdığında bunu düşünecekseniz biraz zor olucak sanırım hayvan sahıbı olduğunuza alışmanız.

Ozge00
Ozge00

131723

Öldürür *

Patiskoo
Patiskoo

775

Hayır normal bir durum bu aşı yaptırmanıza hiç gerek yok biraz sert ısırıklarda meydana geliyor bu durum

Denizmerve39
Denizmerve39

3021

Seni anlayabiliyorum ama korkma bisey olmaz benim eller cizik dolu

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1359 Görüntüleme
  • 29 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR