Kedi İçin Uygun Fiyatlı Ve Besleyici Mama Önerisi

Ard4x
Ard4x

566 Puan

Merhaba arkadaşlar. Kedim için Proplan kullanıyordum. Fakat, artık ailem itiraz etmeye başladı. Annem ona bu parayı vereceğime kendime bir şeyler alırım gibi şeyler söylemeye başladı. En azından Proplan kadar olmasa da iyi bir mama var mı?

35 CEVAP

vodootrela
vodootrela

3983

proplan o kadar da iyi bir mama değil bu arada. kedinizin sağlıklı büyümesini istiyorsanız paraya kıymanız gerek. artık her şey çok pahalı biliyorum ama proplan da fiyatını hak etmeyen bir mama bence. matisse sanabelle n&d acana orijin ve brit care gibi gerçek et içerikli markaları alabilirsiniz bütçenize göre. ama ona bu parayı vereceğime kendime bir şeyler alırım gibi söylemler doğru değil kedi bakımı aynı çocuk yetiştirmek gibi bir şeylerden ödün vermeniz gerek. dediğimi sakın yanlış anlamayın ama annenizle bu durumu konuşursanız iyi olur.

Mehmetkr
Mehmetkr

13737

Bir kedinin günlük yediği mama 50 gram ayda 1,5 kg eder bu. Aylık 30 TL gibi bir masraf para bile değil şu zamanda bunu annenize anlatın. Ve iyi mama kullanmaya çalışın. Önceliğiniz bu olsun.
Eğer ikna edemezseniz pro choice,felicia, mystic iyidir.

zibityus
zibityus

11845

fitmin deneyin

ferhat05
ferhat05

15802

Ben prochoice kullanıyorum orta kalite bir mama. Kediler genellikle seviyor ve mystic gibi sağlık sorununa yol açma riski bildiğim kadarıyla yok. Feliciaya'da bi bakabilirsiniz.

Mustafanacar
Mustafanacar

13408

Proplan İyi bir mma değil. Kesinlikle parasını hak etmiyor

aleynaaoz
aleynaaoz

2049

Felicia'yı buradan sipariş verin bence, benim kargom çok hızlı gelmişti. Ara sıra yanında küçük bir şeyler de gönderebiliyorlar, avantajlı olur. Ama size şöyle bir öneride bulunayım, madem ailenize fazla geliyor, tek seferde büyük paket alıp uzun süre kullanın. Çünkü fiyat farkı oluyor. Örneğin Felicia HypoAllergenic Tavuklu ve Hamsili Düşük Tahıllı Yavru Kedi Maması 2kg fiyatı 82 lirayken aynı mamanın 12 kilosu 270 lira. Uzun vadede tasarruf edersiniz.

Pretty
Pretty

4446

"Croque" de orta dereceli bir mama. Benim kedim severek yiyor 2 aylık. Ama taneleri biraz küçük. Ve içinde bağışıklık güçlendiricide var. Ben size tavsiye ederim. Ama kediniz kaç aylık bilmiyorum.

Bikedi
Bikedi

13753

Eger uygun olsun diyorsaniz felicia alabilirsiniz. Proplanla esdeger bence. Proplan icerigine gore cok pahali gercekten.

Ard4x
Ard4x

566

Çok teşekkürler. Sonuna kadar haklısınız... Peki Pro Choice nasıl?

Ard4x
Ard4x

566


fitmin deneyin
Çok pahalı maalesef..


vodootrela
vodootrela

3983

Pro choice'un içeriğine baktım ama kurutulmuş kuzu proteini var ve kaliteli mama içeriğinin bilmem ne proteini olmaması gerek. en azından kurutulmuş et, proteine göre daha iyi. örnek vermek gerekirse tavuk eti > kurutulmuş tavuk > tavuk proteini
ben hala araştırma yapıyorum bütçelere uygun ve kaliteli bir mama bulduğumda buraya eklerim.

zibityus
zibityus

11845

pro plan fitminden pahalııı

cansudemirrrr
cansudemirrrr

3831

Sanabelle veya felicia ikisini de afiyetle yiyor bizimkiler

Cansuoz1
Cansuoz1

3258

Benim 20 gunlukken buldugum suan 1 bucuk yasinda olan kedim kuru mamaya gectiginden beri felicia yiyor. Tuyleri parlak,yumusak,kilosu biraz fazla,boyu epey uzun. Veterinerimiz gayet saglikli oldugunu soyledi.

nurrrgll
nurrrgll

2240

felicia öneririm

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2195 Görüntüleme
  • 35 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80459 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR