Kedimin Kulağındaki Tuhaf Lekeler

Sasaki
Sasaki

852 Puan

Kedim 5 yaşında ve kısırlaştırılmış bir dişi. Kısırlaştırılma operasyonu dışında veteriner deneyimi yok. Aşı da yaptırmadım şimdiye kadar. Son günlerde kulağının üzerindeki bu benekleri fark ettim, bir hastalığın belirtisi olmasından şüphe ediyorum.
(ilgili olabilir mi bilmem ama whiskas yiyorduk şimdiye kadar.)
Yanıtlarınızı bekliyorum.


22 CEVAP

Elviss
Elviss

2693

Kusura bakmayın ama o kadar gereksiz azarlamalar da bulunmuşsunuz ki sokakta ki bir çok hayvan ne aşı ne de whiskas imkanı bulamazken soğukta uyurken bu arkadaş manevi yönden sahiplenmiş ve bir can olsa bile soğuktan sokaktan kurtarmış önüne bir kap yemek bir kap su koyabilmiş sıcacık evin içinde uyumasını sağlamış . Belki bu arkadaş kediyi sahiplenmeseydi kedicik mantar yerine ölmüş olabilirwhiskas yerine çöplerde yemek arıyor olabilirdi evet daha iyi bakılabilirdi elbette ama kendisinin nasıl bir maddi durumda olduğunu bilemeyiz ona rağmen sahiplenme yüceliğini göstermiş. En azından beş yıldır aç değil kışın donacak mıyım diye kuytu köşe aramadı yazın susuzluktan dili dışarıda gezmedi. Lütfen yorum yaparken bu saçma azarlamalarınız yerine biraz daha anlayışlı ve yapıcı olabilirsiniz. İyi günler.

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Öğrenci olmanız,maddi durumunuzun olmaması onu berbat bir mama ile beslemenizin ve onun için hayati önem taşıyan aşılarını yaptırmamanızın bahanesi olamaz.
Sahibi olarak ona en iyi şekilde bakmak zorundasınız,bakamıyorsanız ne kadar sevseniz de onun iyiliği için onu sahiplendirmelisiniz..

nasıl vicdanınız el verdi aşılarını yaptırmamaya

WHİSKASI HEMEN BIRAKIN

uyuz , egzama , mantar olabilir

altı üstü 40 50 lira bir aşı sağa sola 1 tl 2 tl koysanız birikirdi

acıyorum hayvana !!!!

yanik_kedi
yanik_kedi

111672

Arkadaşlar bence bi sakin olun bence oda böyle olmasını istemezdi maddi sıkıntı çekmese aşı yaptırırdı...bence hemen whiskasi bırakan berbat bir mama aşılara gelince aşılar hayati önem taşır ve eğer maddi sıkıntı çekiyorsanız kedinizin iyiliği onu sahiplendirin ve acilen bu lekeler için veteriner hekime götürün geçmiş olsun

henaaam
henaaam

655

gidin açık mama alın whiskastan kat kat daha iyidir

milodelisi
milodelisi

11213

İlk olarak kediniiz 5 yaşında ve nasıl aşısı yok? Aşıları onun sağlığı için çok çok önemli. Ayrica whiskas piyasadaki en berbat mamadır. Şekil A 1 aşısızlık ve sağlıksız bir kedinin durumu söz konusu. Tecrübelerime göre mantara benziyor. Veteriner görmesi ŞART. Hiç ama hiç durumunuz yoksa kısırlaştırmaya götürdüğünüz belediyeye aşı için götürün, kulağına baksınlar. Mama olarak aylık ne kadar verebiliyorsunuz? Yardımcı olmaya çalışırım seçmede.

Queeninannesi
Queeninannesi

1353

Lekeleri bilmiyorum ama whiskas berbat bi mama kediler bayılıyo olabilir ama iğrenç

Nayeli
Nayeli

2785

Sasaki lütfen kedini bi vete götür. Belli ki sağlığında sıkıntı var. Bilmemek ayıp değil öğrenmemek sıkıntı. İyi mama ve aşılar çok önemli . Tıpkı insanlar gibi onlar da iyi beslenmeli ilaç almalı...geçmiş olsun

Arkadaşlar başlık açabileceğim bir menü bulamadım bu sebeple burdan anlatayim problemi.bugün sokaktan 2.5-3 aylik bir kedi buldum hasta gibi duruyordu aldim eve getirdim, hayvanin gözleri capaklanmiş ,hırıltı,hapşırık,öksürük hepsi mevcut.maddi imkanım ve ikamet ettiğim bölgenin ulaşım sıkıntısından ötürü veterinere götürrmedim.yarın bir çaresine bakicam ancak yavrunun daha kötü olmasından endişe duyuyorum.evde ne yapabilirim lütfen yardımcı olun.saygılar,

Elviss
Elviss

2693

Benim kedimde de ensesinde böyle başlamıştı döküntüler bağışıklık sistemi zayıfladığı zaman böyle hastalıklar ortaya çıkabiliyor tahminimce mantara benziyor ama vet. gitmenizde büyük fayda var bu arada maddi durumunuzu tabiki de bilemem ama mama değişine gitmenizi tavsiye ederim. ucuz ama kaliteli başka bir mama bulabilirsiniz . umarım sağlına kavuşur kediniz .

mutalaka VETERİNERE götürün

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 3869 Görüntüleme
  • 22 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80516 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR