Mama???

yanik_kedi
yanik_kedi

111672 Puan

Merhaba arkadaşlar...mama konusunda bir çok forum açıldı ve belki de artık sıkıldınız benim kedim henüz iki buçuk aylık bi bebek ama annesinden maalesef çok erken ayrıldığı için bünyesi hassas ve protein miktarı bol olan bir mama lazım kızıma bünyesi hassas... normal de hills kitten kullanıyorum ve çok memnunum hiç bir sıkıntım da yok fakat burada bazı arkadaşlar bu mamayı kötülüyor ve benim içime kurt düştü şimdi bi sorun çıkmasa da ilerde de çıksın istemem sizce hangi mamaysa geçmeliyim ?? Yada mamayı değiştirmeli miyim gerçekten çok kararsız kaldım bi yol gösterebilir misiniz ??? şimdiden herkese teşekkür ederim

19 CEVAP

Duman14
Duman14

14039

Şimdi acana zaten öneriliyor ama pahalı biraz bazı mamalar yurtdışından getirilince radyasyona maruz kaldığı için kötüleniyor laVital mama var bir tanıdığımız kedisine doğduğundan beri laVital kullandırıyor sorunu yok hiç gayet sağlıklı kaliteli diyorlar bizdede bir paket var ama daha kullanmaya başlamadık acana kullanıyoruz şuan internette pek bilinmiyor mama ama veterinerinize güveniyorsanız sorun biz sormadık daha kullanmadığımız için buraya yazarsanız söylediklerini veya araştırmalarınızı seviririm bende yorumlar arıyorum çünkü

Nayeli
Nayeli

2785

Açıkçası ben de Hills yavru kullandım ve çok memnun kaldım

tika_waylan
tika_waylan

13980

Acana da Orijen de kullandim Pro plan Junior da... İsin sirri iyi veteriner kedinize uygun mamayi secmek. Benimki cok tembel butun gun abartisiz butun gun uyuyan hicboyun oynamayan mama yiyor su iciyor kendini yaliyor tuvaletini yapiyor tekrar uyuyor bir iki tirmalama tahtasini tirmaliyor o kadat simdi bu kediye yuksek proteinli tahilsiz mama cok iyi degil yani bunu da en iyi veteriner bilir.
Ha ne var hayvansal et turevi, misir gluteni, gdo olmayan seker tuz tatlandirici olmayan mama iyidir iceriginu bakarak karar verin ama insan yemeklerimden hayvan mamalarina kadar her seyde bu yapay seyelr var malesef daha dogal daha organik urunlere yonelince de pahali. Mama olayi bir derya icinden cikamiyorum ben de su an evde Acana mama da var pro plan da ben su an pro plan veriyorum insallah dogru yapiyorumdur.
Ama N&D kullanip kedisi bobrek rahatsizligi olan biri olmustu bu yuzden de korkuyorum.

Puppy730
Puppy730

112805

Şunu belirtmek isterim, Orijen söz konusu ise diğer markaların adı anılmaz. Bol proteine hassasiyeti olmayan petlere verilmeli.


Ne olursa olsun eğer tahılsız mamaya geçilecekse dikkatli olmalısınız. Yavaş ve geçişli bir dönem. Bir anda tahıllıdan tahılsıza geçmek ciddi problemlere yol açabilir.

Duman14
Duman14

14039

Bence sen yaşama bu mallıkla

Duman14
Duman14

14039

Artık o kadar içi boş kafatası görüyorum ki ustalaştım sayılır onlara sövmede

Patim34
Patim34

1899

Burada yanik_kedi ye laf edecek son kişi bile değilsin şansını zorlama!!!

Puppy730
Puppy730

112805

Hills İdeal Balance'ın içinde dijest var...


(Dijest, hayvansal yan ürünlerin kimyasal yollarla dehidrize edilip sıvı haline getirilmesine denir. Sıvı hale getirilip mama tanelerine tat ve koku vermesi için dış katmanlarına püskürtülür. Kimyasal yollarla elde edilen, köpekler için zararlı bir ürünüdür. kopeklerdebeslenmeblogspot)


Kimsenin beni yanlış anlamasını istemiyorum. Amacım marka kötülemek değil. Sadece herkesin doğruları görmesini istiyorum.

yanik_kedi
yanik_kedi

111672

Puppu730 kapsamlı bir araştırma yapıp öyle karar vereceğim en iyisi bu aklımda şüphe kalmasın cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim :)

yanik_kedi
yanik_kedi

111672

Aslında veterinerimle konuştum şu anda mama değiştirmeyin dedi memnun iseniz mama değişikliğine gerek olmadığını söyledi açıkçası kararsızım :/

Gofretsla
Gofretsla

116585

Doğal yollarla korunan Hills İDEAL BALANCE alsanız daha iyi olur inanin içinde tahıl mısır soya şeker pancarı yok 2 kilo 70-100 TL arası bence normal Hills almayın Hills İDEAL BALANCE alın hem içiniz rahat eder:)

yanik_kedi
yanik_kedi

111672

Evet ondan almaya karar verdim teşekkürler cevaplarınız için iyi geceler hepinize :))

Gofretsla
Gofretsla

116585

İyi geceler!!!:)

Gofretsla
Gofretsla

116585

Duman14
O kadar iyi laf çakıyorsunuz ki vallahi içimin yağları eriyor:)

yanik_kedi
yanik_kedi

111672

Bak kafamın tasını attırma benim gece gece!!!! Evet senin gibi hayvan ticaretini destekleyene asabiyim bi diyeceğin mi var konuşma daha valla tutamicam kendimi!!!!!!!!! Defol artık yaa git

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1697 Görüntüleme
  • 19 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80256 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR