Farmina'nın İçeriklerinin Tamamen Değişmesi (N&D Ve Matisse)

gizemesersoy
gizemesersoy

11257 Puan

Geçmişte Matisse kısırlaştırılmış somonlu ve N&D nin kısırlaştırılmış kedi mamalarının çoğunu kullanmış biri olarak kısırlaştırılmış somonlu kedi maması çıktığında çok sevinmiştim. 10kglık olması sebebi ile de ekonomikti. 1 sefer aldım sonra içeriğine baktım ki ana protein kaynağı somon değil kurutulmuş somon proteini. Markanın sosyal medya hesabı çeviri hatası olduğunu söyledi. Bu 10 kglık mamayı oğlum yerken arada kustuğu oldu ancak ben malt kullanmama rağmen mamaya suç bulmadım. Yine de paket bitince içinde gerçek et var diye tavuklu ND almayı planlıyordum ki bir baktım onun içeriği de değişmiş. Matisse'in bile içeriğinde artokl somon proteini yazıyor. O kadar şaşırdım ki. Lütfen Farminanın hiçbir mamasını almayın aldırmayın. Yeni mama arayışındayken Acana kısırlaştırılmış kedi maması çıkardı o kadar sevindim ki. Yine de korkarak bir 4,5 kdlık paket aldım ekonomik olsun diye, paketin yarısını geçtik şükür hiçbir sorun yaşamadık. oğlum tüy yüzünden arada öğürse de hiç kusmadı. O 10kglık paket bitene dek işkence etmişim resmen oğluma. Ben ettim siz etmeyin. ND diye gözü kapalı almayın benim gibi.

30 CEVAP

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

Şaka bir yana cidden kabul edilemez bişey bu ama ediyoruz işte neleri etmedikki canım memleketimde :D

gizemesersoy
gizemesersoy

11257

çeviri hatası paketlerde olurdu, şimdi internet sitesinden içerik kısımları da değiştirildi. bunu nasıl açıklayacaklar.

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

Valla sorucam ama engel yiyicem artık onuda birisi sorsada bizi aydinlatsa guzel olurdu. :)

gizemesersoy
gizemesersoy

11257

ben sordum ancak çok kez yalan söylediler. ben de sürekli sorduğum için yüzüm yok. artık verecekleri cevaplara güvenmediğimden sormaya da tenezzül etmiyorum açıkçası :)

gizemesersoy
gizemesersoy

11257

ben de acana aldım ancak tuzlu falan diyorlar. benim oğlan da kısır riske atmak istemedim brit care missy yıllar önce bizi ishal yapmıştı, şimdi yeni formüllerinden alabilirim acana bitince. siz hangi formülü sipariş ettiniz. ördekli tavşanlı falan var sanırım kısırlaştırılmışta.

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

Missy içeriği kötü. Tavuklu kısır aldım hipoalerjenik uriner sistem koruyucu vs. Diyor :) ondaki yorumlar fazla diye guvenerek aldım ama yiyecek mi emin değilim. Yese bile heryerde satilmiyor şimdi bile siparişimde tedarik ediliyor diyor ve 5 kg seçenek falan yok. Bunlar hep canımı sıkan şeyler :')

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

Missyde var ama bu aldigimda göremedim. Bakalım umarım sever ve iyi gelir arar buluruz artık :D

Sselin1
Sselin1

122024

Somonlu kisir mamasi cıktığı andan itibaren ben hiç güvenmedim zaten. Buraya da yazmistm. Cunku internet sitesinde hicbir sekilde yer almiyordu. Baska ülkelerin sitesinden bakarsaniz hala yer almadigini görürsunuz. Diger ülkelerin farmina instagram hesaplarina da bakmistm yoktu. ürün Türkiye ye özel üretilmis ya da bizim gibi ülkelere düşük kalitede yani. Diger n&d ürünlerinde de kalite düşürmüş olabilrler sadece bir varsayim tabiki.

gizemesersoy
gizemesersoy

11257

ya evet o zamanlar çıktığında ben de almadım buraya yazdım herkes çok memnunum deyince site de çeviri hatası deyince aldım. sonra siteden diğerlerinin de içeriklerini değişmiş görünce çok şaşırdım gerçekten. şimdi siz söyleyince aklıma geldi farmina.com/fr ye girdim gerçekten fransızca sitesindeki içerik kısmı gayet değişik. şu an söylemek istediğim çok şey var ama söyleyemiyorum. yazıklar olsun. kediler için bile coğrafya kader..

Sselin1
Sselin1

122024

kalite olarak diger n&d mamalarinin icerigine sahip degil iste. Talep var diye düşük kalitede üretmeleri de sacma. Sadece bize layik görmüsler sanirim kaliteli olsa diger ülkelerde de satisa cikarirlardi.

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

Fransızca sitesinde taze ibareleri yer alıyor. Bize düşen protein heralde :d o değil madem öyle parasını da dusursunler para niye aynı lanet olsun ya :D

gizemesersoy
gizemesersoy

11257

Evet onlara eti ile mama yaparken artıkları ile de mama yapıp Türkiye kedilerine kakalıyor olabilirler. Bu kabul edilemez. Vakit Türkiye ulusu kedilerinin birlesme vaktidir :)

gizemesersoy
gizemesersoy

11257

Brit care çok iyi bir alternatif gibi duruyor

mihriii
mihriii

119878

yaa matissenin neden değişmiş :((

gizemesersoy
gizemesersoy

11257

Ben de çok üzüldüm. Eskiden çok önerirdim, hatta başlıklarda Proplana karşı matisse i deliler gibi savunurdum. ancak sosyal medyada pakette çeviri hatası var da deseler farmina kendi sitesinde de kgdaki ilaveler kısmına kurutulmuş somon proteini yazmış. Resmen ihanete uğramış hissediyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1515 Görüntüleme
  • 30 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR