Mama Önerisi

xmelinoe
xmelinoe

601 Puan

Arkadaşlar merhaba, kızımın çok hızlı yemek yemesinden dolayı çiğnemek zorunda kalacağı mama arıyorum. Kendisi 3,5 aylık henüz. Reflü sorunu var bu yüzden çiğneyip yutması gerekiyor. Şimdiden teşekkürler önerileriniz için.

18 CEVAP

Gofretsla
Gofretsla

116585

ROYAL canın PROPLAN Hills çöp MAMALAR Goodyden farksız asla kullanmayın hemde asla!
Bonacibo yavru kedi mamasınin taneleri büyük çiğnemek zorunda olabilir belki

Havanese_Siri
Havanese_Siri

14906

Orijen veya acana kullanabilirsiniz fakat asla royal canin hills veya proplan kullanmayın o mamaların ana maddesi et bile değil

bernatarcin
bernatarcin

187

Ben kızım için orijen ve acana kullanıyorum.daha önceleri hangi markanın daha iyi olduğunu bilmiyordum o zamanlar Proplan kullanıyordum onun taneleri daha büyüktü ama tabiki iyi bir mama değil.acana ve orijenin yetişkinler için olan mama taneleri çok fazla büyük değil ve ikisi de aynı fabrikadan üretildiği için tüm paketlerindeki boyutlar hemen hemen aynı büyüklükte.yani yine uzun süre çiğnemeyebilir fakat bence köpeğiniz hareketliyse orijenden şaşmayın derim.

bernatarcin
bernatarcin

187

Royal canin markasının yetişkin köpekler ve özellikle iri ırk köpekler için olan mamalarının boyutları gerçekten çok büyük oluyor.bir arkadaşım kullanıyordu bana da denemem icin biraz vermişti.mama kalitesi tabiki daha kötü ama bir süreliğine midesi toparlanana kadar tercih edebilirsiniz.düşünürseniz küçük bir paket almanızı tavsiye ederim çünkü acana gibi bir mamadan sonra onu pek sevmeyebilir.

xmelinoe
xmelinoe

601

Çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Veteriner önerisi ile orijen six fish'e geçtik. Umarım çiğnemeyi öğrenir çünkü çiğnemeyip direk mideye indirdiği zaman 3-4 saat içinde kusuyor.

Hoppala
Hoppala

564

Orijen'de Regional ve birde Tundra daha büyüktür. Sadece benim gözlemlediğim kadarıyla Regional diğerlerine göre çok az daha büyük. Zaten bu ikisi diğerlerine göre daha farklı yapıdadır. Tam olarak yuvarlak değildir. Kırma alışkanlığını şundan alıp vererek kazandırmanız mümkün;


https://www.orijen.ca/products-tr/kopek-mamasi/dondurularak-kurutulmus-kopek-mamasi/tundra/?lang=tr

Hoppala
Hoppala

564

Yani tahmin ettim aslında :) Neticede tüm mama taneleri belli büyüklükte olur. Yani fazla büyük olmazlar. Ben sizin yerinizde olsam belirttiğim ürünü yani Orijen'in dondurulmuş mamasını alır denerim. Bu kuru mama formunda değil. Kurabiye gibi büyük. İster kırıp verirsiniz isterseniz çok az sulandırıp verirsiniz. Buradaki amaç kırarak vermek ve köpeğinizin çiğnemesini sağlamak. Ayrıca mama kabı öneren olmuş, ne alaka onu da anladım. O mama kapları yavaş yemesini sağlamak için.

ceydatpcu
ceydatpcu

3073

3.5 aylık oldgu icin cignemekte gucluk çekip yutuyor benm kedilerimde oyle mamasina kaynar su kokuyorum iyice yumusamasini bekliyorum öyle veriyorum vet tavsiyesi

Bu yaştaki kediler için sindirimi kolay yumuşak kedi mamaları var. Ben Spectrum starter kullanmıştım oldukça da memnun kalmıştım buna benzer mamalar kullanabilirsiniz.

batuhantopcu
batuhantopcu

103318

Hills ideal balance serisi için ne düşünüyorsunuz?

Gofretsla
Gofretsla

116585

Kullanabilirsiniz

xmelinoe
xmelinoe

601

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Benim kızım kedi değil bir köpek. Kendisi Acana Puppy Small Breed kullanıyor. Çiğnemeden yuttuğu için açıkcası Orijen'e geçmek istiyorum. Taneleri nasıldır kullanan arkadaşlar varsa yorum yazabilirler mi? Puppy için olanı ve Six Fish nasıldır?

xmelinoe
xmelinoe

601

Biliyorum zaten Acana kullanıyoruz şuan. Orijen'e geçmek istiyorum. Hangisi yavru için idealdir ve en önemlisi çiğnemek zorunda kalacağı büyüklükte?

Yavru_kedii
Yavru_kedii

11361

Yavaş yeme tabağı alın

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1986 Görüntüleme
  • 18 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80384 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR