Oğlum Öldü.

aahmett_20
aahmett_20

172 Puan

7 seneye yakın bizimle yaşayan oğlum öldü. Eşi 2 yıl önce ölmüştü. Onları çift olarak birlikte aldık, kızım önce gitti, oğlum sanki anlamıştı onun öldüğünü. Daha sonra oğlum ve diğer oğlum ile kalmıştık. 2 oğlum cinsleri farklı olsa bile arkadaş gibiydiler. Şimdi tek oğlum kaldı. Çiftler kavuştular. Oğlum elimde öldü sayılır, çırpındı hemen ışığı açtım, baktım kendini ayakta zor taşıyordu, elime aldım tüy gibi hafifti, sonra yerine bıraktım ayakta duramadı yere indi kanatlarını tamamen açtı ve uzandı, kalkmadı... Şimdi ise fotoğrafları kaldı... Canım koptu gibi. Çok zor.

12 CEVAP

Superisi814
Superisi814

125092

Başınız sağolsun..Evet cok zor , insanin canindan can gidiyor sanki...Yaşayanlar bilir..Fakat bir gerçek var ki , bizimle birlikte olduklari sürece o kadar hoş renkler katiyorlar ki hayatimiza ve öyle güzel bir sevgi alışverişi oluyor ki , ben hep kendimi şansli adlettim bu nedenle..Ve hep arkalarindan yoldaşliklarina teşekkır ettim.
Aciniza saygi duymakla beraber , sabırlar diliyorum.Unutturmaz , unutmayim da zaten ancak dilerim yine yolunuz yeni canlarla kesişsin.Çünki her biri başka bir hediyedir bize..
Yaninizda olana da sağlikli, uzun ömürler dilerim aizinle birlikte...

aahmett_20
aahmett_20

172

Benim hayvan beslemem engellenemez. Küçükken sokak köpekleri şimdi ise sokak kedileri bakıyorum. Büyüdükçe, ölümü anladıkça her biri için içim kopuyor. En eski bu kuşum idi. Elbette 1 haftalık bile olsa ölüm can yakar. Ben sadece tekrar göremeyeceğim için üzülüyorum. Yoksa hayvanlar melek ve Allah'ın sessiz kulları, günahsız... Yani onlar acı çekeceğini ölsünler, zaten huzurlu olurlar, hesap sadece insanlara ait bir şey...

Telanurrr
Telanurrr

4398

Başınız sağ olsun inanın sizin kadar üzülmüşümdür Rabbim uzun ömür versin çocuklarımıza 😔

aslihan_e
aslihan_e

128157

En azından günlerce can çekişmemiş o yüzden daha huzurlu olmalısınız. Öyle zamanlar oluyor ki hemen ölsün diye dua ediyorsunuz. Kan kusuyor, kör oluyor, bacakları tutmaz oluyor. Geçtiğimiz yaz oğlumun (kedimin) birini, bahçeden çıktığı an köpek yakaladı ağzına almış kaçırıyordu. Ben yetişince bıraktı ama karnı delik deşik olmuştu. Beni görünce kalkmaya çalıştı sakinleştirdim. Kan kaybından bir süre sonra gözümün içine baka baka öldü. Bende travma etkisi yarattı haliyle. Bahçede baktığım elimde biberonla büyüttüğüm kedilerden biri gençlik hastalığına yakalandı. Daha önce bahsettiğim durumları yaşadık. Eve almıştım ama hayvan ölmeden önce bahçeye çıkmak istedi ben de çıkarıp bir köşeye yatırdım. Çırpınmasını izlemek istemediğim için 5-10 dakika içeri geçtim. Dönüp bahçede bulamayınca koştum her yeri aradım. Bacakları tutmuyordu bile. Son gücüyle sürüne sürüne karşı sokağa çöp atılan yere gitmiş. Ölüsü bahçede kalmasın hastalık kardeşlerine geçmesin diye. Orada can çekişirken henüz ölmeden hemen üstüne karıncalar toplanmış. Koştum yüzünden karıncaları çırptım. Gözleri kör olmuştu o an gençlik hastalığının etkisiyle. Geldim kızım yanındayım dedim, o an kucağımda son nefesini verdi. Buna benzer daha çok olay yaşadım. O yüzden Allah onlara da hayırlı ölümler versin. Ölüm hepimize ama onun da hayırlısı olsun inşallah.

Blackcat34
Blackcat34

4061

Canım meleğim :’( çok üzüldüm bende evlat onlar can..

Berrefilizzz
Berrefilizzz

14693

Başınız sağ olsun hasta miydi

aahmett_20
aahmett_20

172

Bilmiyorum yani daha öğlen yemek yiyordu. Göğsü şiş gibiydi. Yani aylardır böyleydi ve herhangi bir sorun yoktu. İlk defa ölürken böyle gördüm ama birden gitti, çok çekmedi.

Merhabalar çok üzüldüm :(
Benimde 10 yaşındaki kuşum öldü. Çok üzülmüştüm. Her şeyi derdi muhabbet kuşu olmasına rağmen. Sizi çok iyi anlıyorum. Onun yerini tutmaz fakat yeni kuş sahiplenirsiniz. Geçmiş Olsun tekrardan...

Siyahiinci
Siyahiinci

11540

Başınız sağolsun benim de 9 yaşında geçen yıl oğlum vefat etti :( Sizi çok iyi anlıyorum

mihriii
mihriii

119878

Bizim de ben küçükken kuşumuz Çiko'muz ölmüştü. Çok bağlıydık ona çok üzülmüştük .Kaçıp bizim balkonumuza gelmişti miniğim bizim kısmetimizmiş.Sizi çok iyi anlıyorum başınız sağolsun...

Gizemindostu
Gizemindostu

2488

Başınız sağolsun, çok üzüldüm sizin adınıza :( Allah kimseye evlat acısı vermesinn

Aylinrodite
Aylinrodite

791

Çok üzüldüm başınız sağolsun.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 744 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79853 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR