Barınağa Mı Bırakmalıyım Yoksa Sokağa Mı?

Verdatrtp
Verdatrtp

13066 Puan

Sahiplendirilemeyen kedileri barınağa mı bırakmalıyım yoksa sokağa mı apartmanda birkaç gün baktım ama kimse sahiplenmedi sokağa dönmekte istemiyor acaba barınağa bıraksam en azından kışın kapalı bir yerde dursa orası daha sıcak mıdır? Yoksa sokağa geri mi bırakmalıyım barınaklar o kadar kötü mü?

20 CEVAP

Gerçekten kötü. Hasta kediler geliyor tedavi edilmiyor sizin kediniz de hasta oluyor. Bahçenizde baksanız kulübe koysanız ya da apartmanınıza girse. Gerçekten barınak kötü. Lütfen bahçenizde bakın.

baranertaga
baranertaga

12029

Kısaca Barınak=Ölüm

789
789

113456

Zaten bahçesi olsa böyle bir soru sormaz bahçesinde bakardı apartman diyor dikkatli okuyun biraz

789
789

113456

Sakın barınağa bırakma elinden hiç bir şey gelmiyorsa bahçesi olan bı ev ya da barinabilecegi en güzel sokağı bul Allah a emanet et kendi kaderini özgür yasasin sevgisiz ve hapishane ortamında değil

1sukrandemir1
1sukrandemir1

4524

burada ilan açtınız mı? instagramda onlarca sahiplendirme yapan hesaplar var mutlaka yazın. umarım en yakın zamanda mükemmel yuvaları olur

sforselin
sforselin

119776

Barınaklar şu anda normalde olduklarından bile daha kötü seçenekler. Bir çoğu pandemiyi bahane ederek ziyaretçi almamaya başlamış zaten. İçeride ne oluyordur artık kim bilebilir. Evinizin bahçesinde en azından karnının doyduğunu bilir, ciddi rahatsızlığı olduğunda fark ettiğinizde tedavi ettirirsiniz.

riripp
riripp

1214

Hangi şehirdesiniz belki yardımcı olabilirim

Gizemindostu
Gizemindostu

2488

Kesinlikle barınağa bırakmayın, maalesef ki barınaklar çok kötü durumda. Sokağa bırakırsanız da, ne yapacak bu hayvan. Apartmanınızın bahçesinde baksanız, olmaz mı? En azından mama verirsiniz, su verirsiniz, aç kalmazlar. Yoksa ne yapar bu çocuklar?

Mustafanacar
Mustafanacar

13408

İstanbulda yaşıyorsunuz herhalde İstanbuldaki barınaklar iyi.

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

Barınak mi? O hayvanlarin vebali ile yaşarsınız ömür boyu. Sakın.

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

Lutfen sözleşme ve takip şartı olsun. Bin bir türlü manyak var.

Verdatrtp
Verdatrtp

13066

Arkadaşlar bahçe yok apartmanda yaşıyorum garaj var orasıda çok kötü durumda, ev kulübe falan koyamam sokağa koyunca alıyorlar yerinde bile durmuyor zaten

Verdatrtp
Verdatrtp

13066

İstanbul

Verdatrtp
Verdatrtp

13066

inanın her yerden açtım ilan. Facebook, instagram, petlebi fakat yavru olmadığından ve sokak kedisi olduğundan sahiplenmek istemedi kimse.

mycutecat
mycutecat

4739

Kesinlikle barınağa bırakmayın. Bu ona yapacağınız en büyük kötülük olur. Sokakta apartmanınızın çevresin de bakın en azından gözünüzün önünde olur çıkar mamasını suyunu verirsiniz. Karnının doyduğunu bilirsiniz gözünüzün önünde olur.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1362 Görüntüleme
  • 20 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78330 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR