Enjoy Mama

idunn
idunn

12265 Puan

İnternette mama bakarken enjoy isimli bir mama markası gördüm. Şuan kedim biraz küçük ama büyüdüğünde fiyatı dolayısıyla enjoy mamadan almayı düşünüyorum. İçerik açısından iyi mi?

18 CEVAP

Mustafanacar
Mustafanacar

13408

Sokak kedileri için kullanılan bir mama. Onun Uygun fiyatlı bonacibo var.

Anonymus386040
Anonymus386040

12005

Ben de öğrenciyim. Bir kumbara yaptım kendime, cebimde 1 lira 10 kuruş ne varsa atıyorum kumbaraya. Her ay en az 20-30 lira çıkıyor. Mama almamda yardımcı oluyor bana. Sen de o şekil yapabilirsin bir kumbarayla. Cebinizde ne varsa atın arada sırada, en azından mama konusunda bayağı yardımcı olur size bu kumbara yöntemi

Puannti
Puannti

103086

Canım benim sen durumun neye elveriyorsa onu al sonuçta sokaktaki kedilere de bu mamalar veriliyor onların canı yok mu. İnşallah durumun düzelir daha iyilerini yedirmek de nasip olur 🙏 evde yediğiniz yoğurt yumurta tavuk gibi besinlerle takviye de yapabilirsin.

Mustafanacar
Mustafanacar

13408

Onun yerine uygun fiyatlı bonacibo var.

idunn
idunn

12265

Cimrilik değil bu. Şuanlık durumumuz yok ve ortalama bu fiyatlardaki mamalardan alabiliriz. O yüzden bunları soruyorum. Durumumuz iyi olsaydı gider herhalde diğer iyi mamaları sorardım bunlar yerine.

Anonymus386040
Anonymus386040

12005

Biz de sana diyoruz ki bu fiyatlara alınabilecek en uygun Bonacibo var. Sen hala kediye zararlı diye tutturuyorsun. Kardeşim zaten bu mamaların hepsi zararlı sen anlamak istemiyorsun. Bonacibo yiyip 15 yıl yaşayan kedi de gördüm, ND yiyip her yerinde yaralar çıkan kedi de gördüm. En iyi mama kedine sağlıklı gelen mamadır, iyi gelen mamadır. Madem bütçen yok o zaman artistlik yapma o kötü bu kötü şu kötü diye. Hepsi kötü çünkü

idunn
idunn

12265

Ayrı evde yaşamıyorum. Okullarımız online olduğundan harçlığım bile yok. Annem sağlık çalışanı ve babam da kazandığı paradan her ay çıkartıp bize vermek yerine gidip sigaraya harcıyor. Sürekli bir yerlere illa ki para gitmek zorunda yani. Bu durumda da bu mamalara bakmak zorunda kaldık. Kedi kumuyla da fiyatları birleştirince her ay en az 60 70 tl gidiyor zaten. Ailem eksiye düştüyse bu mamalara bakmaktan başka çarem kalmıyor yani.

Benim kedilere o kadar lüks mama sundum ama enjoy yiyorlar şuan. Kendileri bilir artık ne diyeyim diyorum. Zaten bu mamalarin hepsi zararlı. Asıl doğalarindaki gibi beslenmeleri gerekiyor ama biz yinede nd acana orijen filan aliyoruz ki hani bir tık iyi beslensin. Tatlandırıcı, renklendirici, tuz olmayan almaya çalış ama olduğu kadar işte.

Mustafanacar
Mustafanacar

13408

Bosncibo doğal koruyucularla korunuyor ve TATLANDIRICI yok. Kediler çok seviyor diye Tatlandırıcı var diyorlar. Kedilerin sevmesinin sebebi yüksek et içeriği ve TAZELİĞİ.

Mustafanacar
Mustafanacar

13408

Veterinerler satmadıkları mamaları kötülerler. Nd, acana ve orijeni de kötülüyorlar.

Anonymus386040
Anonymus386040

12005

Bonacibo al.

idunn
idunn

12265

Bonacibo almayacağım. İçinde tatlandırıcı var denmiş 1 2 yerde. Bunları diyenler de veterinerler. Yapabilecek bir şeyim yok şuanlık.

idunn
idunn

12265

Şuanlık appetite mamanın yorumlarına bakarak appetite denemeyi düşünüyoruz. O da olmazsa zorlanarak prochoice almak zorunda kalacağız. Mamaların fiyatı zaten yüksek şuan ve biz sahiplendikten sonra daha da çok arttı. Artacağını bilseydik sahiplenmezdik zaten.

idunn
idunn

12265

3 yıldır bir kumbaramız var ve 3 yıldır da küçücük kumbara dolmadı.

Anonymus386040
Anonymus386040

12005

Senin adına üzüldüm. Umarım her şey yoluna girer zamanla. Dediğim gibi herkesin yüksek fiyatlı mamalara bütçesi yetmiyor bu gayet normal. Ama enjoy gibi mamalar hiçbir besleyici değeri olmayan, sokak kedilerine en azından karınları doysun diye alınan mamalar. Yani t e m i z mama sitesinden Bonacibo alman senin için en iyisi bence bu durumda. Yaş ve kuru mamaları gayet uygun fiyatta, ve Enjoy, Jungle, Appetite gibi mamalardan çok daha iyi.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 7634 Görüntüleme
  • 18 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR