Ever Clean Fiyatına Değer Mi?

Verdatrtp
Verdatrtp

13066 Puan

İlk defa Ever Clean sipariş ettim 10lt si 150 lira sizce biraz pahalı değil mi ama performansı çok iyi olduğunu söylüyor herkes gerçekten öyle mi kullanan var mı?

23 CEVAP

Zeynepulku
Zeynepulku

122955

Kedim 150 liranın üstüne sıç*yor gibi hissederim. :d
Bence bir kum 150 tlyi haketmiyor, her hangi bir kum. Bende olsam pelet alırsın aylık 30-40 TL masrafı olur geri kalan parayı başka bir şeye harcardim. :/ ama memnun kalırsanız sizin bileceginiz is.

gizemesersoy
gizemesersoy

11257

Eskiden hiçbir şey bu kadar pahalı değildi sanırım. Bir bütçe belirleyip onu her zaman aşıyoruz. Ancak benim önceliğim tabi ki beslenme. Kumu da önemli tabi ki ancak mümkün olduğunca az tozuyan, ciğerlerine yapışmamasi için parfümsüz bir kum ile idare etmem gerekiyor. Durumunuz varsa tabi ki ever clean alın ama gerekli olduğunu düşünmüyorum bu ekonomik koşullarda

gizemesersoy
gizemesersoy

11257

Reflex aktif karbon granüllü kırmızı paketi kullanıyorum ben. Kokusu olmuyor çok tozumuyor. Sağ patisini çok eşelediği için ne yazık ki her kumda tırnakları kumla kaplanabiliyor ben temizliyorum

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Vallahi değse de kıyıp da veremem ben o kadar parayı kuma.

Gizemmii
Gizemmii

957

Belki herkes diyecek ki bu zor günlerde parayı çarçur ediyor. Ben de ever clean kullanıyorum başlarda kedimin alerjisi olduğu içindi diğer kumlar tozuttu diye mecburen aldım. Sonra büyük bir petshopa gittim Denizli’de dedi ki bu kum aynı düzey işte daha düşük fiyatı deneyin biz de denedik ve yirmi gün demeden 10 lt kum bitti. Başka markalar denedim yok hiçbiri ever clean gibi değil sıfır koku resmen benim kedim ishal olmasına rağmen iyi kapatıyor :) ve aslında bana göre altını çiziyorum Benim fikrimce ekonomik çünkü kumu dökmüyorum hiç, (ekstra durumlar hariç) ekleme yapıyorum kullanma talimatiında da öyle yazıyor topaklanma çok iyi tozutma hiç yok. Ama pahalıya almışsın ben 134 liraya alıyorum indirimi bekliyorum. Bana diğer kumlardan daha ekonomik geliyor ne beni rahatsız ediyor tozdan ne kediyi ki tuvaleti de kapalı ona rağmen tozmuyor alerji yapmıyor dökmüyorum öyle çişi alınca pıt pıt parçalanmıyor yeni yapılan çiş değilse :) sponsoru değilim ama memnunum :)

Anonymus179224
Anonymus179224

12065

10 litre için 150 tl gerçekten çok fazla. Bundan daha az bir bütçe ayırarak güzel topaklaşan bir pelet alabilirsiniz. Daha önce hiç bentonit kullanmadığım için pek de bilgi sahibi değilim ama internetten kum karşılaştırma videoları izlediğim kadarıyla Ever Clean diğer bentonitlere kıyasla oldukça az tozutuyor ama sonuçta tozutuyor. Güzel bir kum kedilerin sağlığı için son derece önemli ama daha uygun güzeller de var. Bence bir kuma bu kadar para harcanmamalı :)

Gizemindostu
Gizemindostu

2488

İyi, kaliteli bir kum ama çok pahalı gerçekten bütçeyi aşacak kadar. Bir kuma bu kadar para verilir mi, işte orası düşündürür :)

Ekineroglu
Ekineroglu

84945

Tozutma ve koku için en iyi seçenek pelet bence. Ben bigcat kullanıyorum

emreovec
emreovec

12921

Maşallah :) Lindo Cat kullanıyorum. 10 lt 'si 30 TL ve sorun yaşamadım. Koku yerinde. Topaklanma fena değil. Patilerinde birikiyor. Bilemedim. Aşırı pahalı geldi bana.

gizemesersoy
gizemesersoy

11257

Paran varsa değer. Paran yoksa değse de anlamı yok :) aktif karbonlu parfümsüz bir kum (ben reflex kullanıyorum), kapalı tuvalet ve tuvalet önü paspası ile ben mutluyum. Ever clean da kum sonuçta kendi kendine temizlenmiyor. Ne kadar iyi olabilir ki diye düşünüyorum.

emreovec
emreovec

12921

Bu arada bir önce ki kedim için alıyordum ama bu kadar pahalı değildi 5 6 yıl önce.

Maumau
Maumau

14345

@gizemesersoy hangi kumu kullanıyosunuz

Maumau
Maumau

14345

Ben sanicat marsilya sabunlu kullanıyorum cok tozutuyor

gizemesersoy
gizemesersoy

11257

Aktif karbonlu kumlar sevilir genellikle, reflexinkini 4lü 6litrelik paket 100tlye falan bulabiliyorum. İki üç hafta rahat gidiyor bir paketi.

Lattee
Lattee

403

Ever clean ve biokats karşılaştırması sonucu bu ay biten ever clean kumum yerine biokats aldım. Biokats micro bianco classic olanı aldım bu ay. Gerçekten hiç tozutmuyor. Topaklanmasıda harika. Ever cleana göre patilerine yapışma bir tık fazla. Onun dışında çok memnun kaldım tavsiye ederim. 7 litresini 75tlye aldım.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1214 Görüntüleme
  • 23 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78293 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR