N&D İçerik Konusu Ve Brit Care

palebluedot
palebluedot

687 Puan

merhaba, nd nin içerik olayı sonrası görüşlerinizi merak ediyorum çeviri hatası açıklamasına güveniyor musunuz? onun yerine şu sıra çokça brit care yeni çıkanları öneriliyor. ama yeni çıktığı için kullanıcı deneyimi az ve ilk ürün kurutulmuş hindi. kurutulmuş/dehidre olması ne anlama geliyor? fikirlerini ve deneyimlerini paylaşanlara şimdiden teşekkürler.

16 CEVAP

mihriii
mihriii

119878

hayır olumlu suyu alınmış tavuk yani taze yazarsa %70i su oluyor mesela o tavuğun o yüzden kurutulmuş yazması daha iyi

Gizemmii
Gizemmii

957

Hindi proteini tavuk proteini olursa un oluyor ama kurutulmuş derse suyu alınıyor sadece diye biliyorum ve ben olumlu yorumlar duydum hep ki fiyat ortalaması da nd den kalır değil

Gizemmii
Gizemmii

957

Yani ben tüm markaları denedim hemen hemen çok sorun yaşadık biz hep en iyisi olsun istedim ama yanıldım biraz çünkü pahalı diye ya da iyi diye iyi gelmek zorunda olmuyor o mama kediye o yüzden ilk mama deneyimlerini fikrimce 300 400 gr alın bizim evde resmen küçük bir petshop var sırf bu yüzden hiç biri iyi gelmiyor. Yavrunuz bebekse daha balıklı mama denemeyin derim sindirimi zorlanıyor biraz. Hills mama kullandım kedim bayıldı resmen on günde 600 gram aldı tüy dökümü olmadı ama biraz yağlı bir mama royal canin alerji yaptı veterinerim Brit care alın ya da Sanabelle deneyin Alman markası iyidir dedi. Acana denemedim ama 400 gr küçük paketleri var ve indirimde düşüyor fiyatı deneyebilirsiniz :) uzun oldu ama :)

Gizemmii
Gizemmii

957

Ben hills kullanıyordum ishal oldu ve bir aydır devam ediyor sürekli veterinerdeyiz takip ediyorum sindirimi sorunlu maalesef şimdi royal canin sensible aldım mecburiyetten pek royal canin kullanmak istemiyorum aslında ama tüm öneriler beni ona götürdü bir de ishal kedilere kuzulu mama öneriyorlar veterinerim de önerdi bir tane de 400 gr ondan aldım sanabelle hassas sindirim diye henüz elime ulaşmadı ama kullandığım an düzelme olursa size haber ederim mutlaka, sindirimine dikkat edin mutlaka çok zor oluyor çünkü :) ama kediler çok değişik en iyi mama iyi gelmiyor ucuz mama iyi geliyor bakıyorsun. Bir de şey yapabilirsiniz beğendiğiniz mamaların yorumlarını mutlaka okuyun :)

Sselin1
Sselin1

122024

Kurutulmuş, dehidre, suyu alinmis ayni seylerdir. Ve kötü bir sey degildir. Un dedigiimiz olay farklidir kemik, kikirdak, kılçık herseyi kapsayablir. Brit care in tahilsiz serisi yeni cikmis olsa da onceki serisi icin kullananlarin yorumlari genel olarak iyi. Sadece eski serinin tadini bazi kediler begenmiyordu sanrm bu seride bu durumu duzeltmisler. Brit care alternatif olarak sanabelle, tahilsiz bozita, fitmin gibi markalar denenebilir. Yuksek oranda et iceren mamalar her kediye iyi gelmiyor malesef. Gizemmi nin dedigi gibi denemeden anlamak mumkun degil. Birine iyi gelen mama digerine iyi gelmeyeblr. Ama genel olarak koruyucu icermyen, icinde et bulunan, gerekli olan vitaminleri iceren temiz icerikli mamalari tercih etmek lazim.

emreovec
emreovec

12921

Kurutulmuş dediğinde un olduğu anlıyoruz. Hindi eti, un halinde ekleniyor mama içerisine.

mihriii
mihriii

119878

hindiymiş pardon

mihriii
mihriii

119878

değil un olunca yani mesela hindi proteini yazsaydı hindinin tırnağı vb de içinde olabilirdi

mihriii
mihriii

119878

kurutulmuşsa hindinin etinin suyu alınmıştır

palebluedot
palebluedot

687

teşekkürler

palebluedot
palebluedot

687

@gizemmii evet fiyat nd ile benzer ama nd sitesinde kurutulmuş tavuk proteini yazıyor çeviri hatası açıklaması yapsalarda emin olamıyorum. o fiyata değecek başka mama arayışındayım.

palebluedot
palebluedot

687

Kuzulu yavru için görmedim ona da bakayım. Umarım en kısa sürede sorununu çözersiniz iyileşir, çok teşekkür ederim :)

palebluedot
palebluedot

687

@sselin1 teşekkür ederim dediklerinize de bakayım. haklısınız deneyerek öğreneceğim ben de umarım :)

palebluedot
palebluedot

687

o zaman bunun ilk içerik olması olumsuz değil midir?

palebluedot
palebluedot

687

@mihriii un hakkında olumsuz şeyler okudum genelde o zaman unla aynı şey değil mi diyorsunuz siz?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 703 Görüntüleme
  • 16 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80118 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR