Muhabbet Kuşlarını Konuşturmak İçin Önere Bilceğiniz Bir Şey Var Mı ?

yusuftrtr
yusuftrtr

274 Puan

muhabbet kuşlarını konuşturmak için önere bilceğiniz bir şey var mı ?

4 CEVAP

10 yaşında kuşum öldü. O yüzden biraz tecrübe kazandım diyebilirim. Elinize alışkınsa hep aynı kelimeleri tekrarlayın. Annem telefona sesini kaydedip kafesin üstüne koymuştu. Mesela şimdiki kuşum da kedimin ismini söylüyor. Çünkü evin içinde hep onun adını söylüyoruz. Şunu söyleyeyim erkek kuşlar fazla konuşuyor belki daha kolay öğrenir :)

MerveeYzgcgl
MerveeYzgcgl

1941

eğer elinize alışkınsa elinize alıp iyice kendinize yaklaştırıp söylemesini istediğiniz şeyleri devamlı tekrarlayın. Bir süre sonra sizi dinlerken ağzını oynattığını görüceksiniz biraz sabır işi umarım konuşur. Eğer elinize alışkın değilse YouTube’dan konuşan kuş videoları açın günde 2-3 kere o da yardımcı olucaktır.(İnsan sesleriyle yapılan videolardansa kuşların konuşması çekilen videolar daha etkili oluyor.) Kolay gelsin

selinlilaaa
selinlilaaa

2291

BEGEE

Bysldnz
Bysldnz

131

Her gün belirli saatte eline geliyorsa gelmiyorsa omzunda dursun sen o kelimeyi söyle ben bıcırık kelimesiyle başladım sürekli bıcırık dedim sonra ismiyle beraber bıcırık kelimesini söyledim, heceleyerek tekrar ettim artık çok iyi bıcırık kelimesini söylüyor :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 465 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79853 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR