Artık Yeter!!!

leporidae
leporidae

746 Puan

Çok yemek yiyor diye köpeğini bağlayarak öldürmek... Hayvanlara eziyetler, işkenceler ne zaman bitecek? Ne zaman bir hayvana zarar verildiğinde en fazla para cezası verilerek olay kapanmayacak? Bu hayvan düşmanlığı niye? Bu kadar nefret niye? Halbuki o kadar sevgiye muhtaçlar ki. Tamam, kimse hayvan sevmek zorunda değil; ama nefret etmek, kötü davranmak, çok yemek yiyor diye öldürmek, sıkılınca sokağa atmak, saldırıyor diye zehirlemek, zevk için hayvanlara işkence etmek de kimsenin hakkı değil. Bunların bitmesi için artık bir şeyler yapılsın, artık bunlara dur densin. Hayvanlara zarar verenlerin işledikleri suç yanına kalmasın, gereken yapılsın ama para cezasıyla da kalınmasın. Ben artık haberlerde bu tür şeyler görmekten çok sıkıldım. Böyle olaylar olmasından çok sıkıldım, sıkıldık. Gerçekten içim acıyor.


7 CEVAP

mihriii
mihriii

119878

Gerçekten ben bıktım bu ülkenin insanlarından artık şaşırmıyorum resmen bunlara alışacak duruma geldik.Yetkisi olup yasa çıkartmayan da bu caniler kadar suçludur.Bir yasa çıkartmak ne kadar zor olabilir yıllardır çıkamadı nasıl vicdanları rahat uyuyorlar acaba pislikler.

Badismom
Badismom

2178

Bende o kadar yoruldum ki artık. Bugün ben de böyle bir soru sormuştum. Tabi ki bu insanlar anlamaz, belki yazdıklarımız bir işe yaramayacak. Ama insan böyle haberler görünce sinirini nereye kussa bilemiyor. Paylaşınca, bu iğrenç olayları yorumlayınca iyi geliyor gerçekten :) Verilen para cezası çok komik. Aslında böylelerine para cezası değil de. O cana ne yaşatmışsa aynısını ona yapmak lazım. Ama gün gelir, Allah cezalandırır onu. Böylelerine insan demeye utanıyorum cidden. Biz bu yaratıklarla aynı türden olmamalıyız. Yani arada bu kadar fark olmamalı...! Bir varlığın zevki, bir canın ölümüne sebep oluyor. Artık ne yazık ki, böyle haberlere şaşırmama haline geldik. En kısa zamanda insanlığın düzelmesini, artık bu yaratıklarının soyunun tükenmesini diliyorum...

suledoruk
suledoruk

114870

Verilen ceza şaka gibi böyle bir haberin günlerce gündemde kalmayı bırakın bir haber kanalında bahsedilmemesi bile ne acı. Yasa çıkması adaletin olup olmamasını geçtim insanlar duyarlılığını kaybettiyse her şeyi kaybetmişizdir. insanların vicdanlarının yok olduğunu görmek korkunç.

ahmetzz
ahmetzz

687

Haberi okurken Bin 33 kira cezayı 33 bin lira diye Okudum Keşke Öyle olsa.

emreovec
emreovec

12921

Kanunun çıkmamasının sebebi bile hayvanlara yapılan şiddet eyleminin bu ülke de fazla olması. Adalet sisteminin çökeceğinden korkulması. Hapis cezasını illa hapishanede çekmek zorunda değil ki tak elektronik kelepçeyi evinden dışarı adım atmasın. Bu bile adımdır. Hadi hapisi de geçtim. Bin 33 bin TL ceza vereceğine 33 bin TL ver en azından az daha caydırıcı olsun. Haberi yapan da bin'i yazı 33'ü rakamla yazarak kendince güzel gaz almış.

leporidae
leporidae

746

Bunları paylaşmanın hiçbir işe yaramayacağını bile bile paylaşıyoruz işte, elimizden hiçbir şey gelmiyor ki. Umarım bu canlara zarar verenler cezalarını bulurlar.

leporidae
leporidae

746

Ben de başta 33 bin diye okudum bu ceza bile yeterli gelmezken bin 33 lira ne ki

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 726 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 6 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81887 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR