Hangisi Hem Bütçeli Hem De Daha İyi

patisu35
patisu35

2746 Puan

Anket

proplan
(11 oy)
happy cat
(3 oy)
Toplam (14 oy)

hangisi hem bütçeli hem de daha iyi arkadaşlar ve happpy cat sağlıklı bir mama mı

24 CEVAP

patili
patili

120470

Reviews of cat food sayfasına ve benim başka konularda bırakmış oldugum konuyla ilgili linklere bakarak yurtdışı bazlı(!) yani ingilizce araştırabilirsiniz. Yurtdışında whiskas gibi market maması kategorisinde sokk hayvanları için alınan proplan royal vs sadece türkiyede bu gereksiz değeri görüyor. Sebebi de bir çok paragöz veterinere sponsor olması. Veterinerler ne yazık ki elektronik eşya sektörü mantıgında bakıyor yavrularımıza. Bozulsun da bize getirsin modundalar. Bazı hayvansever olanlarını tenzih ediyorum tabi ki. Bu yüzden Yurtdışında proplanın gdo lu oldugu için ve bir sürü hastalık sebebi oldugu için toplatılma durumkarını vs araştırmalısınız. Hiçbirimiz sürekli her konuya sayfalarca izahat veremiyoruz ne yazık ki. Geçmş konulara dönüp yorumlarımızı araştırabilir linkleri vs yazıları okuyabilirsiniz.

patili
patili

120470

Ayrıcs proplan daha birkaç yıl önceye kadae mama paketlerinin üzerinde gdo içerir yazısı taşıyordu. İçerik takip etmeyip paketi aldığı gibi tabağa dökünce kimse gdo var mı yok mu bilmez. tarım bakanlıgına güvenirsek yandık. yediğimiz beyaz ekmeklerim içinde bir tek gdo suz bugday yok ve tarım bakanlıgı aynen şu açıklamayı yapıyor: "ekmeğin %20si katkı içermek zorunda." ve sağlık bakanlıgı artık uyarıyor beyaz ekmek yemeyin diye. O yüzden gerek kendiniz gerek evcilleriniz için içerik bakmak zorundasınız. hepimiz için böyle

patili
patili

120470

2si de kötü mamalar. Ne yönden kötü olduklarını yazayım kısaca;



  1. içerikleri şaibeli

  2. Gdo ile korunuyor (proplan)
    İmkanın olupta bubtarz mamaları sormaktansa yavru kedin için en iyi diyebileceğim gözüm kapalı önerdiğim orijen kitten'ı, yetişkin kedin içinse; Acana grasslands veya n&d tahılsız balıklı veya kuzulu mamayı öneririm.

Havanese_Siri
Havanese_Siri

14906

Açık mama asla almayın! İçinde ne olduğu belli değil ve bayat. Ve son kullanma tarihi yaklaşmış mamalar oluyor genellikle.

patili
patili

120470

siz kimsiniz diyen bir cahille muhatap dahi olmam. saygısızlıl yapmadıkça cevapları düzgünce okuyarak ilerlersin. haddini aşarsan da cevabını alırsın. siz kimsiniz nedir bu nasıl bi terbiyesizlik nasıl bir cesaret insanlara bu şekilde yaklaşmak?sanki kedinize tuvalet yedirin dedik, bu ne agresiflik?


Havanese canım muhtemelen yeni bu şahıs. burda aylar süren mama muhabbetlerini okumayıp direkt dalışa geçti ama sen görevini yaptın canım. boşver. biz iyilikleri için uyarıyoruz ama bazen sahte kimlikle sponsorlu veterinerlerin böyle saldırılarına maruz kalabiliyoruz önemi yok

demdem
demdem

20

içerikleri nasıl şaibeli acaba? siz bunu nasıl biliyorsunuz? Ayrıca pro plan gdolu demişsiniz. Türkiye'de gdolu ürün üretimi ve satışı yasak. Tarım ve köy işleri bakanlığının ilgili sayfasına göz atabilirsiniz. http://www.tarim.gov.tr/Sayfalar/Detay.aspx?OgeId=50&Liste=BasinAciklamalari happy cat'i bilmiyorum ama ben yaklaşık 2 senedir kısır kedi için pro plan kullanıyorum hiç bir sorun yaşamıyorum kedimin tüyleri güzel mamasını da iştahla yiyor yani yeme sorunumuz yok. bilmeyenler için söyliyeyim pro plan markası avrupa'da tonaj bazında en çok üretim yapan markadır. profine tavsiye etmem benim kedim hiç yemedi içeriğiyle ilgili bilgim yok.

Havanese_Siri
Havanese_Siri

14906

Türkiyede içinde talaş olan mama bile satsalar kimsenin ruhu duymaz ve ikisi de değil

Reyyanhan
Reyyanhan

123983

5 lira verip ucuz değersiz mamalar alıp ileride 5 katını verip hem kedinin sağlığını hem cebinizi riske atiyorsunz. Bebek bunlar. Hiç büyümeyen çocuklar. Ağrıları olsa mi v miv mutlu olsalar miv miv. Bazıları hasta olduklarını bile anlamıyor . Normal sanıyor gözden kaçıyor. Origin mama ya bi bakın. İçeriğine . Cidden ii bir mama

Havanese_Siri
Havanese_Siri

14906

Kulaktan dolma falan değil araştırdım ben, asıl kulaktan dolma bilgi veren sizsiniz

Reyyanhan
Reyyanhan

123983

Canlarımız için burdayız dimi . Onlar için hangisi iyi ise onu araştırıyoruz . Bu kadar saldırgan olmanızın anlamı yok ..

patili
patili

120470

Brit care in sunny maması da yetişkinler için çok güzel. yavrular için imkanın varsa ilk önerim dediğim gibi orijen kitten sonra britcare crazy geliyor.

patisu35
patisu35

2746

anladım çok teşekkür ederim

Profine ve brit care bu iki mamayıda ikiye katlar.

yasement
yasement

119858

Simdi saibeli dedigi icerikte tavuk, tavuk unu, tavuk urunleri, tavuk eti ogunu yazinca bunun ne kadari kemiksiz tavuk eti ne kadari ogutulmus tirnak bagirsak vs bilememis oluyoruz. Proplan ben de kullandim ve memnun kaldim yavru kedi mamasi cok guzel buyutuyor ve doyurucu. Ama daha temiz icerikli mamalar var piyasada.

demdem
demdem

20

happy cat alman, pro plan amerikan markası esas olarak nestle sahibi. bunlara da mı güvenmiyorsunuz?


dünya çapında standartlarla, AAFCO'ya uygun üretilen mamalar. haklısınız her yer Türkiye değil

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2308 Görüntüleme
  • 24 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.965 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR