Kedımı Annem Istemıyor ! Yardım Edın

Arkadaslar annem kedimi istemiyor . 1.5 aylik disi bir kedim var . Annem kediyi yemek yerken yemek masasina cikmasini ve mutfak tezgahina cikmasina cok kiziyor . Kedimi 1 hafta icinde sahiplendirmek zorunda kalicam eger kediyi egitemezsem annem 1 hafta icinde kediyi evden kovucak . Biliyorum kediler fazla egitilmezler ama beni isirdiginda ben şşşt diyorum kedi birakiyor ama yemek masasi ve tezgahda oyle yapmiyor . Ben simdilik elma sirkesini hafifce gitmeyecegi yere surdum ama yarim saat gitmedi zaten sirkenin kedilere faydasi varmis yeni ogrendim . Sprey fln alamiyorum maalesef evde yapilabilecek yada evde hangi malzeme ile kediyi ordan uzaklastiririm .
NOT: Kedimin kulak bölgesinde mantar var . Zararli olurmu bilmiyorum .

18 CEVAP

kedilikizzz
kedilikizzz

114987

Bütün gün mutfağın kapısı kapalı kalsın yani zor bir şey değil bu. Sırf bu yüzden kedi sahiplendirilir mi. Kediyi mutfağa sokmayın isterse kapıda miyavlasın dursun. Bi süre sonra vazgeçip unutacaktır zaten mutfağı. Eğitemezsiniz o kedi istediği zaman yine çıkar yine çıkar masaya.

patili
patili

120470

ahahahah, yalandan çıkma diyoruz, iyiymiş aynı ben. :pp
bi de şey diyorum, "normalde hiç tüy dökmez. siz gelince stres oldu muhtemelen." bizimki kimsenin yanında cıkmaz mutfak masasına. ama tüyleri falan bazen kucagımızda görününce öyle diyorum :)))

Reyyanhan
Reyyanhan

123983

Ben kızlarımla karşılıklı yemek yiyorum . Ne var yani masaya çıksa . Zaten temizliyor kendini patisini yaliyo. Vs . Gereksiz titizlik. Kedinin pis edeceğini düşünmek yerine. Evi temiz tutmanız gerek ki kedi hastalanmasin. Kedi zaten temiz hayvan

kedilikizzz
kedilikizzz

114987

Aa o zaman büyük sorun. Yemek esnasında olmasa da diğer zamanlarda illaki çıkacak. Ya annen pes edicek bu durumdan ya da malesef kedin gitçek çünkü cidden eğitemezsin sanmıyorum. En başta yapılması gereken bir şey bu. Benim kedim 1 yaşına geldi ve onla beraber 3.eve taşınmamız. 3nutfak tezgahında da geziyo. Büyüdükçe biraz azaldı bu haraketi ama yine de ben salata yaparken kesme sesinden merak ediyo bide kokularından canı çekiyo. İstediğim kdr hayır diyim yine de hoop çıkıyo. Ailecek alıştık. Misafir varken yalandan hayır çıkma kızım diyoruz :) yokken istediği gibi geziyo. Misafirler huylandığı için göz boyuyoruz yalandan :)

nildogcat
nildogcat

13724

Benim her zaman dediğim bir şey var diyer hayvansever arkadaşlar da bas bas bağırıyor zaten...tekrardan yazıyorum..EVİN TEK BİR BİREYİ BİLE HAYVAN İSTEMİYORSA SAHİPLENMEYEN ÇÜNKÜ YAPTIKLARI UFACIK BİR ŞEY BİLE GÖZLERİNE BATAR.

alina_2004
alina_2004

749

Annen istemiyorsa kesinlikle sahiplenfir çünkü çok çekersin annenden tatlım

Luckyssss
Luckyssss

16565

Annesi çok abartmadıgı sürece hemen sahiplendirmesi dogru degil en azndan kabul ettirmeye çalış anneni ne kadar sevimli oldugunu filan anlat ona

kedilikizzz
kedilikizzz

114987

Annen alışamaz mı bu duruma. Tuvalettwn çıkınca falan kedinin patilerini sürekli nemli bezle silsen mesela. Ben öyle yapıyodum öyle diye diye alıştı herkes artık yapmıyorum ama kedinin ne kdr temiz bir hayvan olduğunu zamanla gördüler o yüzden endişelenmiyorlar. Yemek yerken yemeden önce yedikten sonra sürekli siliyoruz masayı tezgahı. Hiçbir sorun olmuyo. Kedi olmasa bile yapmamız gereken şeyler. Sadece kedi varken bir tık daha temiz olmak gerekiyo. Bence sen bu işi başarabilirsin. Kedinde de mutfaktada gerekli özeni biraz sen göster sen çabala. Annene iş bırakma her gün sil süpür ki zaten kedinin sağlığı içinde temizlik önemli. Etraf tertemiz oldukça annecin açısından bir sıkıntı görülmeyecek ve kedin büyüdükçe daha az oraya buraya zıplayacak ağırlığı arttıkça kendiside üşenecek :) büyüdükçe uslanacak. Biraz sabredin. Annene ordan oraya yollamayalım yazık kediyede o da can hem günah diye anlat durumları. İkna kabileyitinle halledebilirsin. Emin ol bizimkilerde asla istemiyordu. Ben öğrenci evimde almıştm. Sonradan getirdim en fazla 2 haftada alıştılar. Ağızının içine kdr öpüyolar beraber uyuyolar artk. Çünkü kediler bizden bile temiz ve çook güzel. Sabret

kedilikizzz
kedilikizzz

114987

Hahah :)) evet patili bende yapıyorum onu. Yabancıları istemiyor pek stres oluyo diyorum :)))

Tsubasa9
Tsubasa9

9685

Bahar abicim ben sana ne demiştim keşke sözlerimi dinleseydin ve almasaydın miniği. Lütfen sokağa bırakma onu yuva bul mutlaka!

Havanese_Siri
Havanese_Siri

14906

evde annem hariç herkes köpek isterken annem değil köpek kediye hatta kuşa bile izin vermezdi, bir gün karar verdik annemin kabul edebileceği tüy dökmeyen ve koku yapmayan köpek cinslerini araştırmaya başladım, en sonunda havanese cinsini buldum ve annemi dinlemeden aldık, şu anda annem siriyi çok seviyor

yasement
yasement

119858

Mutfagin kapisini kapali tutun yemek yediginiz zaman. Onune de biraz mama koyun oyalansin

Duman14
Duman14

14039

Kediler eğitilebilir asla umudunu yitirme tabi arada sırada canının istediğini yapacak ama annemi dayısının kedisi öyle iyi eğitilmişti ki sofra bezine bile basmazdı yanından dolaşırdı benim kedim tam bir fiyaskoydu zaten canavar gibi sanah gider tezgahın üstünedeki mamasını kendi açar döker yerdi öyle bir kediydi :D ama eğitebilirsin sıkıntı yok her tezgaha çıktığında indir usanma ya da bir fısfıs şişesine su doldur çıktığında indir ve ona su püskürt tabi azcık rahatsız olacaktır çıkmadığı zamanlardada ödül mamasıyla ödüllendirebilirsin :)

mutfaktan ziyade başka yerlere çek kedini ama annenden çooook çekeceğiin var

Mutfak ile salon birlesik amerikan mutfagi kapiyi yok o yuzden .

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1808 Görüntüleme
  • 18 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.354 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR