Bu Mamaya Dair Fikri Olan Var Mı?

GGunes
GGunes

769 Puan

Diusapet diye bir İtalyan firmasinin ürettiği Alleva Holistic adındaki mama hakkında herhangi bir fikri olan, kullanan var mı? İlginç bir içeriğe sahip aleo Vera, gingseng gibi bitkiler var içerisinde, tahıl yerinede tatlı patates kullanılmış. Hakkında üç beş yabancı yorum dışında hiç bir şey bulamadım, merak ettim belki gizli kullanıcılar vardır henüz fikrini beyan etmeyen diye sormak istedim.

19 CEVAP

DTDamla
DTDamla

3807

Taurin miktari 4000mg yaziyor cok cok iyi. Icerigi guzel duruyor. Ama kediniz yasli veya kalp sorunlari varsa ginseng iceren mama tercih etmeyin :)

Palyaco
Palyaco

218519

3 gün önce aldım şuan çok iyi sevdi kedim daha hareketli 1 ay deneyip yorum yazicam tekrar 149 TL ye aldim

Alleva' nın büyük boyları başka ülkelerde de yok zaten. F/p ürünü diyemeyiz ama bütçeniz varsa neden olmasın? Aleo vera da birçok firma tarafından kullanılıyor zaten. Toksik olan kısmı otsu kısmı çünkü, jeli ise antienflamatuardır ve gerçekten de fayda sağlar. Taurinin de fazlası idrarla dışarı atılıyor zaten, az olmasından kat be kat iyidir.

Palyaco
Palyaco

218519

Kisir olanı kullanıyorum biraz az yiyiyor 60 gr yiyen kedim 40 gr yiyiyor et içeriği fazla ondan galiba acana ve orjin de az yiyiyordu kaliteli bence

deniznergis
deniznergis

12866

ginsengi geçtim de ,savita kenevir bitkisi var içinde ,uyarıcı harekete geçirici yaratıcı .

deniznergis
deniznergis

12866

et olarak %65 diyor gerçekten beklentileri karşılıyor ama taurin göremedim mama analizinde

GGunes
GGunes

769

Kedim henüz yavru belirtmemişim zaten kitten olanına bakmıştım, diğerlerini tam manasıyla incelemedim. Sanırım Türkiye piyasasına yeni girdi ki hakkında hiç yorum yok, eğer ileride denersen buraya fikrimi yazarım. Alakaniza, teşekkürler. Aşağıya link bırakıyorum, merak edenler bakabilir. Bağlantı (Link) açıklamasını girin

Bence alınabilecek en iyi mamalardan ilk 3 te. Balıklısında %80 et var

Hiç duymadım ama içeriği harika duruyor. Deneyin bence

GGunes
GGunes

769

Deneyimlerinizi merakla bekliyorum. Aylardır sepetimde duruyor ama henüz girişimde bulunmadim almak için. Şimdilik brit care'in yeni serisini kullanıyorum memnunum ama sürekli bir fiyat artışına gidiliyor mamalarda gerçekten can sıkıcı. Bir sevmediğim noktada mamaların serisini bulamamak tam bu mamadan memnunum diyorsun stok sıkıntıları oluşuyor her yerde alleva holistic için de ilk başta bu tereddütü yaşadığım için almadım ama şimdi birçok yerde satışı var gibi görünüyor belki önümüzdeki dönemde deneyenlerin yorumlarına istinaden bende denemek amaçlı alabilirim.

ailur0phile
ailur0phile

1709

Mamanin 400 gramı 10 € :0

Kedimbilge
Kedimbilge

11

Taneleri siyaha yakın koyu bir renk ve kokusu çok ama çok keskin. Şimdilik yemiyor. Ben inatla eski mamasıyla karıştırıp vereceğim ve yemesini umacağım.

MERQ
MERQ

2523

Acana alın daha iyi. O markanın ithalatçısı a-mazon'dur. Büyük boy paketleri Türkiye pazarında yoktur. O fiyata alınacak içeriğe sahip bir mama değil.


"Aloe vera: bağışıklık sistemini destekler ve cilt kuruluğunu giderir." (: Akla gel! Piyasadaki tüm aloe veralı kremlerle kadınları güzellik kraliçesi yaptınız, kediler eksik kaldı! Bu nasıl bir zihnin ürünüdür ki sen kalk mamanın içine aloe vera kat! Kediler için toksiktir bu! Üriner sistemleri ağlatır!


"Taurin miktari 4000mg yaziyor cok cok iyi."
"Taurinin çok olmasının inanılmaz faydaları üzerine" adlı araştırmanın yazarı bu arkadaş herhalde.

Palyaco
Palyaco

218519

10 gün oldu biraz ağır kokuyor et içeriğinden sanırım çok az yiyor tüy kalitesi çok iyi oldu parlıyor ve dokulmuyor diski kokusu yok iyi simsiyah mama tanesi l carnitin 500mg taurin 4000 mg biraz ağır bir mama

Cennet29
Cennet29

123873

Bende alleva tavşanlı ve geyikli olanını bugün sipariş verdim. 1.5 kilosu 150 tl içerik bakımından cok zengin geldi. Ve hassas kediler içinde uygun olduğuna inanarak aldım umarım memnun kalırız. Proplan kullanıyorum ama memnun değilim bunu beğenirsem bundan devam ederim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 4657 Görüntüleme
  • 19 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80256 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR