Virbac Kedi Maması Kullanan

BaharSonmez
BaharSonmez

767 Puan

Merhaba kedim 2,5 yaşında british daha önce hiç bu kadar yoğun olmayan tüy dökümü sorunumuz oluştu veterinere danıştık bu mamayı önerdi netten araştırdım ama sağlıklı bir sonuca ulaşamadım daha önce bu markayı kullanan var mı acaba ya da tüy dökümünü azaltmaya yardımcı olacak başka bir mama var mı şimdiden teşekkürler.

6 CEVAP

BerkeKoksal
BerkeKoksal

1849

Merhaba bahar hanm daha önce bu konu hakkında soru sormuştum bir kişi yorumlarını aktardı bir bakın virbac klinik maması sadece türkiyede veteriner satıyor ama tüy sağlığı için ve dökülmemesi için bir şey veriyoruz size gün içinde resmini çeker atarım
https://sosyal.petlebi.com/soru-cevap/76251-virbac

Succubus
Succubus

10369

Ben 6 aydır falan kullanıyorum. Arada klinikten almak zor oluyor diye başka mamalar denedim ama hep bi ekstra problem yaşadım. Ama genel problemler. Ndde tüy, brit carede kaka problemi. Acana vs gibi mamalarda ev kedilerinde uzun vadede böbrek problemlerinden de çok korkuyorum.
Veterinerim de baya güvendiğim biridir. Marka olarak önerip olumsuz sonuç yaşadığı tek vaka olduğunu onun da nedenini anlattı. Ben dönüp dönüp virbac alıyorum bu sebeple

caglaauzun
caglaauzun

1445

bende sindirim sorunu nedeniyle virbac gastro kullanıyorum kedime. gayet memnunuz. veterineriniz önerdiyse en azından sorun hallolana kadar bence kullanabilirsiniz.

Anonymus386040
Anonymus386040

12005

Virbac iyi bir mamadır. Bildiğim kadarıyla veterinerler hariç hiçbir yerde satışı yok. Sadece belirli veteriner kliniklerinde satılabiliyor.

starthebudgie
starthebudgie

12115

Veteriner maması kullanöanız gerekiyorsa kullanmalısınoz

BaharSonmez
BaharSonmez

767

Teşekkür ediyorum cevaplarınız için tavsiyelerinizi dinleyeceğim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 644 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80256 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR