Kedim Peşimden Ayrılmıyor

sedaclk93
sedaclk93

2523 Puan

kedim hiç bağımsız hareket etmiyor, ben nereye gidiyorum o peşimden. ben hangi odadaysam o da orda duruyor. mesela salonda bazen işlerimi yapmak için kapıyı kapatıyorum, miyavlıyor ama derdi kapalı olmak değil. ben odaya girince kapı açıkta olsa çıkmıyor. yavru olduğu için mi acaba şuan 2 aylık. ve ben varsam hep omzuma çıkıp uyuyor. ders çalışırken dikkatim dağılıyor, sürekli elimin altında masada geziyor.


20 CEVAP

tyguler
tyguler

124312

Normalde 2 aylık bir kedinin şu an annesinin yanında olması gerekir. Sizi annesi bellemiş.

Çok şirinmiş kediler hep ilgi bekliyor evet. Bilgisayar başına oturmaya gör ilgi çekmek için yapmadığı şebeklik kalmıyor. Çünkü biz değil onlar bizim sahibimiz biz kedi kölesiyiz yani en azından ben öyle oldum ya da onlar beni köle yaptı

Çünkü o daha bebek.

Yine anlamadan dinlemeden linç gelmiş. Annesi öldü belki neden bu ihtimali düşünmüyor kimse ? Ayrıca rahatsızım dememiş ki neden böyle diye sormuş.

aigenc
aigenc

12744

Muhtemelen annesinden erken ayrıldığı için böyle, büyüdüğü zaman uzaklaşır yavaş yavaş

HillB
HillB

16165

Ne güzel, benim küçük minik bebeğim de böyledi. Şimdi büyük minik bebek ama hala aynı.
Siz onun annesisiniz gayet normal.

Annesi konumundasınız özetle..

Haceli
Haceli

113145

benim kedimde her yere sürtünüyo biz ona hep sürtük diyoruz ama şimdi kayıp 3 gündür yok sokak kedisi

Yav arkadaş neden 2 aylık yavru alırsın annesi mi ölmüştü veya annesinden ayrı bir yerde buldun yazık ya erken almayın şu kedileri yavru kedi alınca noluyor anlamıyorum ya peşimden geliyor diye rahatsız olan insan öbür gün yok koltuğu tırmaladı diyince napıcak merak ediyorum

sedaclk93
sedaclk93

2523

veteriner sahiplendirdi 50 günlükken. ayrıntıyı hiç soramadım, annesi yanında mıydı bilmiyorum.

sedaclk93
sedaclk93

2523

bu arada durumdan rahatsız değilim sadece bazen ev işlerimi yapamıyorum ya da ders çalışamıyorum ilgi beklediği için işlerimi bırakıp ilgileniyorum.

Ne kadar güzel ฅ^•ﻌ•^ฅ
Benim kedim de ilk geldiği günler biraz öyleydi sonraları normal hâle geliyor. Sizi annesi olarak görüyor

Buketbayraktar
Buketbayraktar

15606

Maalesef her kediyi anne sütü yeterince emene kadar bekleyemiyoruz arkadaşlar. Ben de oğlumu yolun ortasından aldım 8 haftalıktı yanında ezilmiş Bi yavru vardı. Her bebek şanslı olmuyor. Soran arkadaşa gelirsek ona yer yapmıştım ısrarla gelip yanımda uyuyordu 11. Ayına girecek hala yanımda kucağımda uyur. Şuan bile kucağımda uyuyor. Banyoya tuvalete girerken bile kapıyı kapatmak mümkün değil ağlar kapıda. Duşta bile duşa kabine pati atıp durur. Anne olarak kabul etmiş sizi. Büyüdükçe kendi hayatı da olmaya başlıyor ama. Kendi kendine oyun oynamaya bireysel dolaşmaya. Şimdi çok bebek sadece :)

pisicikimm
pisicikimm

4746

Benim kedim de başlarda böyleydi. Şu an onu sahipleneli 2 ay oluyor ve yine peşimden gelme davranışı devam ediyor ancak artık kendisi salondan sıkıldıysa kapıyı açmam için miyavlayıp duruyor. Öyle evde kendi başına geziyor. Yani bir süre sonra bu durum azalıyor ancak tamamen bitmiyor tabii ki.

ruthiees
ruthiees

11391

sizi annesi olarak görüyordur

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 13925 Görüntüleme
  • 20 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80264 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR